Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako ga osvojiti?

kako ga osvojiti?

kako osvojiti moškega, ki sem ga enkrat že zavrnila in mu strla srce?

To ni higiencno. Pusti ga. Saj so se druge zrtve.

jaz hočem njega.

Prepričaj ga, da je bilo zadnjič (verjetno). 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

kako naj ga prepričam? med nama je še vedno isti problem kot je bil že pred enim letom. oddaljenost. on se selil ne bo, jaz pa zaposlitve tam ne bom dobila.

Zakaj pa si ga sprva zavrnila, a sedaj tisti prvotni vzrok ni več aktualen, ali si le znižala kriterije?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

Če moraš človeka prepričevat, da te ima rad, potem že v osnovi delaš nekaj narobe. To je, preveč se trudiš ali pa se ukvarjaš z napačnimi.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Razmisli, ker pogrevati in se iti spet slepe miši…ne vem, to je težko in vprašanje, če je tudi smiselno. In očitno je vzrok razhoda še vedno aktualen. Kaj se je spremenilo v enem letu? Zakaj spet nazaj v isto zgodbo?

Ampak ti bi ga vseeno nazaj in potem bo … kaj? Ta problem čudežno izginil?

mogoče sem uporabila napačen izraz, prepričati. bolj sprašujem kako naresti prvi korak, ponovno.

vem, da problem ne bo čudežno izginil.
ampak on, njemu je uspelo prebuditi žensko v meni.

malo sem se zatipkala pri vzdevku, frojdovski spodrsljaj 🙂

Ehm, mogoče mu to poveš na nek način oziroma bolj podrobno opišeš? Če tebi to toliko pomeni, bo mogoče tudi njemu…

Ehm, mogoče mu to poveš na nek način oziroma bolj podrobno opišeš? Če tebi to toliko pomeni, bo mogoče tudi njemu…[/quote]

Saj to mene zanima. Ona ga pokliče in pove, da ga pogreša, on prizna, da tudi on pogreša njo. In potem? On je še vedno tam in se ne bo selil, ona ne bo šla tja, ker ne bo službe. A ima potem sploh smisel prcat?

Kaj pa zveza na daljavo in se dobivata ob vikendih?

[center][i]"Woman without a Man is like a fish without a Bicycle."[/i] [sub]-Triumph[/sub][/center]

250 km vsak vikend v eno smer?
to bi mogoče šlo, če je interes z obeh strani. sem mu poslala sms, pa se ne odzove 🙁
porkalapipa….

Če si ga res tako želiš, zakaj pa potem ne greš k njemu? In zakaj tam ne bi našla službe, vsaj nekje v dostojni bližini? Saj menda ne živi na Grenladiji?

zakak bi ga sploh kaj prepričevala, če stojita vsak na svojem bregu … mislim, da bi ti bolj rada vedela, ali mu je še kaj do tebe ali ne… 🙂

to bi mogoče šlo, če je interes z obeh strani. sem mu poslala sms, pa se ne odzove 🙁
porkalapipa….[/quote]

To ni veliko…..osebno poznam žensko, ki se fura vsak pon zjutraj iz ms v lj, kjer dela na sodišču, v lj ima najeto sobo, kjer med tedno prebiva, potem pa gre v petek popoldne nazaj v ms; nekateri naredijo kompromis zaradi službe in zaradi nekoga, da so lahko vsaj nekaj časa z nekom skupaj oz se ne odpovedo službi. Poskusiš lahko, če bi to šlo, je pa drugo kaj bo pa čas pokazal, če sta res za skupaj ali je vse to le zahrbtna igra možganov 🙂 Pa ne s sms-i mešetarit, pokliči ga ali pa mu napiši pismo .) Se strinjam z bibitko, včasih nekateri le iščejo potrditev, da je nekomu še vedno za nekoga mar, kaj več od tega pa jih ne zanima oz niso za ta korak dovolj zreli, močni, prepričani ali kratkomalo nekoga, ki je na drugi strani nimajo v resnici tako radi, kakor občasno sebe na suho prepričujejo, da ja.

Bedak če bo šel nazaj. Očitno si ugotovila da ni tako slab in si si premislila.

porkalapipa….[/quote]

To ni veliko…..osebno poznam žensko, ki se fura vsak pon zjutraj iz ms v lj,.[/quote]
… to je pa, mimogrede, 175 km. 🙂

Golob je s strehe odletel, vrabca pa tudi ni več v roki. Ti šment, no!!!

To ni veliko…..osebno poznam žensko, ki se fura vsak pon zjutraj iz ms v lj,.[/quote]
… to je pa, mimogrede, 175 km. :)[/quote]

Oh ja Marko,…ni point le v km, pač pa tudi o tem, da se da zmeniti, kako drugače….po izkušnjah pa meni v avtu kaže cca 190 km iz lj pa do prekmurske “prestolnice” (oz da pridem točno do doma pa 205 km)….pa zapelji se kdaj do tja pa izmeri :)) še vedno pa to ni neka huda razdalja…za ljubezen baje ni ovir…kaj pa če bi bil od njiju vsak na drugem kontinentu 🙂

Zakaj bi se vozil in meril, če si že ti? 😉 Razdaljo sem omenil le, ker kot si napisala, je delovalo, kot, da 250 km ni veliko, 175 km pa je. 🙂 Prava ljubezen bi seveda tudi to premagala.

4 x prebrala vse moje poste te teme in v nobenem primeru nisem razumela na tak način kakor si ga ti…smo že opazili, da tvoj razum deluje drugače, pa naj bo. Moj namen je, da avtorica teme razmisli o alternativah in pri sebi presodi, kaj je veliko ali malo km oz če ji je res do tistega človeka, ki ga je nekoč zavrnila….pravijo, da pogreta juha ni več tako dobra.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close