kako ga osvojiti?
Če moraš človeka prepričevat, da te ima rad, potem že v osnovi delaš nekaj narobe. To je, preveč se trudiš ali pa se ukvarjaš z napačnimi.
Ehm, mogoče mu to poveš na nek način oziroma bolj podrobno opišeš? Če tebi to toliko pomeni, bo mogoče tudi njemu…
Ehm, mogoče mu to poveš na nek način oziroma bolj podrobno opišeš? Če tebi to toliko pomeni, bo mogoče tudi njemu…[/quote]
Saj to mene zanima. Ona ga pokliče in pove, da ga pogreša, on prizna, da tudi on pogreša njo. In potem? On je še vedno tam in se ne bo selil, ona ne bo šla tja, ker ne bo službe. A ima potem sploh smisel prcat?
Če si ga res tako želiš, zakaj pa potem ne greš k njemu? In zakaj tam ne bi našla službe, vsaj nekje v dostojni bližini? Saj menda ne živi na Grenladiji?
250 km vsak vikend v eno smer?
to bi mogoče šlo, če je interes z obeh strani. sem mu poslala sms, pa se ne odzove 🙁
porkalapipa….[/quote]
To ni veliko…..osebno poznam žensko, ki se fura vsak pon zjutraj iz ms v lj, kjer dela na sodišču, v lj ima najeto sobo, kjer med tedno prebiva, potem pa gre v petek popoldne nazaj v ms; nekateri naredijo kompromis zaradi službe in zaradi nekoga, da so lahko vsaj nekaj časa z nekom skupaj oz se ne odpovedo službi. Poskusiš lahko, če bi to šlo, je pa drugo kaj bo pa čas pokazal, če sta res za skupaj ali je vse to le zahrbtna igra možganov 🙂 Pa ne s sms-i mešetarit, pokliči ga ali pa mu napiši pismo .) Se strinjam z bibitko, včasih nekateri le iščejo potrditev, da je nekomu še vedno za nekoga mar, kaj več od tega pa jih ne zanima oz niso za ta korak dovolj zreli, močni, prepričani ali kratkomalo nekoga, ki je na drugi strani nimajo v resnici tako radi, kakor občasno sebe na suho prepričujejo, da ja.
250 km vsak vikend v eno smer?
to bi mogoče šlo, če je interes z obeh strani. sem mu poslala sms, pa se ne odzove 🙁
porkalapipa….[/quote]
To ni veliko…..osebno poznam žensko, ki se fura vsak pon zjutraj iz ms v lj,.[/quote]
… to je pa, mimogrede, 175 km. 🙂
To ni veliko…..osebno poznam žensko, ki se fura vsak pon zjutraj iz ms v lj,.[/quote]
… to je pa, mimogrede, 175 km. :)[/quote]
Oh ja Marko,…ni point le v km, pač pa tudi o tem, da se da zmeniti, kako drugače….po izkušnjah pa meni v avtu kaže cca 190 km iz lj pa do prekmurske “prestolnice” (oz da pridem točno do doma pa 205 km)….pa zapelji se kdaj do tja pa izmeri :)) še vedno pa to ni neka huda razdalja…za ljubezen baje ni ovir…kaj pa če bi bil od njiju vsak na drugem kontinentu 🙂
Zakaj bi se vozil in meril, če si že ti? 😉 Razdaljo sem omenil le, ker kot si napisala, je delovalo, kot, da 250 km ni veliko, 175 km pa je. 🙂 Prava ljubezen bi seveda tudi to premagala.
4 x prebrala vse moje poste te teme in v nobenem primeru nisem razumela na tak način kakor si ga ti…smo že opazili, da tvoj razum deluje drugače, pa naj bo. Moj namen je, da avtorica teme razmisli o alternativah in pri sebi presodi, kaj je veliko ali malo km oz če ji je res do tistega človeka, ki ga je nekoč zavrnila….pravijo, da pogreta juha ni več tako dobra.
Forum je zaprt za komentiranje.