Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style kako enakomerno porjavet v solariju?

kako enakomerno porjavet v solariju?

a je to normalno? v solariju sem bila zdaj 7x, najprej v klasičnem parkrat, potem v turbo, tako kot treba, vsakič več minut

lepo rjava sem po sprednjem delu telesa, zadaj pa ne tako…ob bokih se vidi prav črta temno-svetlo

in zadaj okoli trtice ter na vsaki lopatici, kjer se telo dotika podlage ob ležanju, imam bele fleke, kjer se mi koža ne posonči

kako lahko to rešim? ali lahko med sončenjem ležim na trebuhu npr.?

kako enakomerno porjavet v solariju? tako da ga NE vključiš in greš na sprehod.

mislim da te zadeev niso najbolj zdrave, sicer pa tudi pretirano sončenje ni.

enejus

Obračaj se ko odojek na roštilju. Če je solarij, ki na vsako minuto zapiska, vsako minuto menjaj položaj. Ležiš lahko kakorkoli – se pravi, na trebuhu, na levem ali desnem boku… Vedno pa imej zavarovane oči, seveda.

nikoli se nisem obračala v solariju. prvič slišim.
sigurno ni bil ravno najbolje vzdrževan kar se tiče žarnic.

bila sem v 4 različnih solarijih, tako da po moje ne more bit krivo to, da ne bi bil prav vzdrževan…ma ni mi jasno, zakaj se me je spredaj tako lepo prijelo, zadaj pa ne

oči sem si lani zavarovala s tistimi rdečimi “očali”, ki jih imajo tam, pa mi je potem tudi ta predel ostal bel, neposončen, smešno…letos tega ne uporabljam, upam, da ne bo kaj narobe, saj imam oči ves čas zaprte

Imam občutek, da te je zapeklo še kje drugje, kot samo po koži. Je glavi še kaj ostalo?

jst hodim v turbo, samo v stoječega, se mi zdi da imam tudi po prb 7 obiskih že kr fajn barvo, še polovica pa konec:)

probaj v stoječem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close