Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kako dolgo ste kracali po monu?

kako dolgo ste kracali po monu?

kako dolgo ste kracali po monu?

Jaz  kakšnih 10-12 let, se ne spomim natančno nikoli nobene registracije, samo anonimno.

skoraj od začetka.

17 leto teče.. Uf, dolgo

Odgovor na objavo uporabnika
predolgo240, 29.09.2025 ob 19:01

17 leto teče.. Uf, dolgo

Se je v vseh teh letih kar veliko spremenilo, kajne?

jaz približno 5-6 let

3-4lete

Eno leto

khmm, 29.09.2025 ob 19:10

Se je v vseh teh letih kar veliko spremenilo, kajne?

Precej res.  Pa saj so bila tudi prej nihanja, samo zdi se mi, da smo se včasih nekako bolj znali vživeti drug v drugega in si bolj priti nasproti.

Zdaj je precej več egotripašev na sceni.

Hmm, mislim, da 5,6,7 let…pojma nimam. Večinoma anonimno. A nikoli kregala z nikomer..

predolgo.. čutim olajšanje, da je te ere konec.. toliko zla kot na tem jebenem forumu pa v real lajfu nisem nikoli srečala. naj ostane tako!

dobrim dušam pa srečno, kjerkoli že boste!

Dolgo, sem tu z občasnimi pavzami še iz časa, ko je Starševski čvek šele nastal kot samostojen forum.

pacientov je res vedno več, tam od covida je noro. Tam 10 let in več nazaj se mi je narod zdel normalen. Pa ne samo na monu, vsepovsod skor.

Jaz ga redno berem 20+ let.

Komentirala sem približno 10 ×

Pogrešala ga bom ful.

kakofaf, 29.09.2025 ob 19:43

pacientov je res vedno več, tam od covida je noro. Tam 10 let in več nazaj se mi je narod zdel normalen. Pa ne samo na monu, vsepovsod skor.

Drži, včasih ni bil problem po ZS poslati svojih podatkov, naslova, še v tistih časih ko smo si presnemavali in pošiljali CD-je, iskali kake nalepke ali kak časopisni članek, kjer si prepozno izvedel, v katerem časopisu je bilo nekaj objavljeno…

V bistvu niti pomislil nisi, da ne bi po ZS razkril podatkov.

Sem pa tja od 2002.

?

Ja, kar 20 let bi rekla.

22 let občasno

20, predolgo v glavnem, aktivna v prvem desetletju, zdaj pa ne

Malo več kot 4 leta in pol. Predolgo. Se je pa ogromno spremenilo. Predvsem zloba v ljudeh.

stara garda, 29.09.2025 ob 19:00

skoraj od začetka.

Skoraj od začetka.

Babi je pisala recepte, Ajcom se spomnim…uh, mislim, da okoli 20 let…med rizično nosečnostjo in ležanjem sem mon odkrila.

danes je en mesec

23 let, vmes daljše pavze. Mi je žal, da se zapira.

Par mesecev po zacetku, koliko je zdaj to? 25 let?

Nikoli nisem bila registrirana, vecinoma berem, kdaj kaj odgovorim in vcasih kaj vprasam.

Kakšnih 15 let. Sprva sem sicer sodelovala na žensko-moškem čveku, potem pa sem se preselila na ta čvek.

Od leta 2013. Takrat smo glisto zahebaval, hahh.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close