Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako dobiti zvok na apple tablicnem racunalniku?

Kako dobiti zvok na apple tablicnem racunalniku?

Prosim pomagajte mi kako bi prisla do zvoka, ko gledam posnetke na youtube, na tablicnem rac. Naj povem, da ko tipkam tekst se slisi tipkanje.

Najlepsa hvala, zaspanka.

nes nazaj v štacuno, pa nej ti vrnejo keš, tablici žal še nisi dorasla.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Hvala za nesramen odgovor. Upam, da se najde kdo, ki bi povedal, ker ga uporabljam prvic.

Verjetno imaš na youtubeu na mute. Ko odpreš posnetek, samo enkrat klikni v spodnji del in boš videla ikono zvočnik. Če je prečrtana, slideaj do fulla 😀

Ob strani imaš dolg črn gumb. Ta je za zvok.

Ti si pa žleht, če ima denar za to potem ji je zagotovo dorasla. Mi se pa pač poslužujemo kitajskih ponaredkov. 😀

Ti si pa žleht, če ima denar za to potem ji je zagotovo dorasla. Mi se pa pač poslužujemo kitajskih ponaredkov. :D[/quote]

valjda je dorasla, najbrž ma denar tud recimo za eos 1D mark IV z vso dodatno opremo kar je tak fotič premore pa mu je dorasla ampak slikala bo pa najbrž samo z zeleno avtomatiko…

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

Ustimala, hvala vsem.

Zaspanka.

Ti si pa žleht, če ima denar za to potem ji je zagotovo dorasla. Mi se pa pač poslužujemo kitajskih ponaredkov. :D[/quote]

eni imajo denar pa kupijo pol pa ne znajo uporabljat in dajo v vitrino. :p

Ustimala, hvala vsem, ki ste lepo povedali.
I
Zaspanka.

Ehhh skomine delaš! 😀 Če je pa tej zverci dorasla, potem jo lahko za primerno ceno lahko kdo nauči rokovati s tem. Drugače pa ni nič bolj zahteven od ostalih canonovih dslrjev. 😛

@Gunnar Ehhh skomine delaš! 😀 Če je pa tej zverci dorasla, potem jo lahko za primerno ceno kdo nauči rokovati s tem. Drugače pa ni nič bolj zahteven od ostalih canonovih dslrjev. 😛

@Kensington
, javi kdo, pa še kdaj gre na dopust. 😀 (po možnosti še kodo alarma)

zakaj ze? :p a bos sla / sel letet?

Boš igral cenilca, pa boš povedal, če se splača plavat. Drugače pa lahko spremenim rezervacijo. Če me vprašajo zakaj? Rečem: Ah business interests. Te berem, vem da si iz UK. 🙂 Za Gunnarja pa vem, da sin hoče zlat zob al kako? Ehh dobro, da imam par pirov v riti, da se mi danes da tipkat. 😀

Alkohol in plavanje ne gresta skupaj. Katero pivo pa pijes?
Union ali lasko?

Če živim v Slo še ne pomeni, da sem omejena na zanič pivo. 😀 Carlsberg, če sem doma. V gostilni pa točenega guinessa. Iz konzerve res ni dober. Ti?

Zate ne vem, ampak jaz več ko ga spijem, več imam energije. Seveda do tiste meje ko obležim. To se pa od najstniških let še ni zgodilo. 🙂

Odvisno: Tigra, Guinness (toceni), becks (vcasih) pa se ful drugih, ki se jih tuki dobi. Seveda, ce so dobrega okusa. Zadnjic sem preizkusal en Singha pa je yuck, Hoegaarden je ful dober sam, ce ga dosti spijes je pol nadlezen.
ce je ze na mizi: carlsberg, stella, miller, bud
v Ameriki vcasih: Yuengling (ce ga imajo odvisno od Z.D.)

Ale: Fursty ferret
Cider: strongbow in podobni

pa se kaj pa se mi ne da nastevat, ker jih je ful :d

o kolk so pa eni foušni :)))))

gunar povsod pljuvaš appla, tukaj se ti pa hudo vidi da bi ga takoj imel, če bi si ga lahko privoščil 🙂

niti pod razno

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close