Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Tako se v vsakdanjem pogovornem jeziku reče. Seveda je jasno da je pri teh letih govora o ženski. Se nasplošno spotikaš ob take nepomembnosti?

Tako se v vsakdanjem pogovornem jeziku reče. Seveda je jasno da je pri teh letih govora o ženski. Se nasplošno spotikaš ob take nepomembnosti?
[/quote]

A res?
Kje pa? V vašem malem selu mogoče?

[/quote]

Živc na 3 potenco, ima prav: Kdor pri 40ih oz 45 (glede na starost teme) išče “punco” je ne bo našel.
Ker se mladenke, ki se jim še lahko reče “punce” (osnovno/srednješolke in sem ter tja tudi študentka) ne zanimajo za tipe, ki so z eno nogo v grobu.
Izjemoma, če so mahnjene na materialne stvari in si pač ti oni tip z zlatim lancem, BMWjem, jahto in kar gre še tega.
Za te ljudi se sicer najde Playboyeve zajčice, ampak spet ne punc. Išče se TROFEJNO ŽENO v tem primeru.

Uporaba besede “punca” pa torej nakazuje vsaki ženski bralki, da gre za neresnost z moške strani. Zato bo dejansko zainteresirani za drugi spol uporabil primernejšo besedo.

A o tem je že Živc…

De omnibus disputandum..

A res?
Kje pa? V vašem malem selu mogoče?
[/quote]

Ampak, saj ti je dobro napisal/a, pogovorno se komot lahko tako reče, npr. direktorju pa pri predstavljanju valda ne bom rekla “to je moj fant”, ampak “to je moja slabša polovica” 😀

Ampak, saj ti je dobro napisal/a, pogovorno se komot lahko tako reče, npr. direktorju pa pri predstavljanju valda ne bom rekla “to je moj fant”, ampak “to je moja slabša polovica” 😀
[/quote]
Ah… babe…

Najlepša napaka narave.

Ah… babe…

Najlepša napaka narave.
[/quote]

Ta je pa lep, pa resničen 🙂

[/quote]

Desca mas?

Desca mas?
[/quote]

Noup.

Ti hobiji so po mojem mnenju tudi malo precenjeni… Zagotovo se marsikateri par spozna prav preko njih, ampak to so srečna naključja z obilico nje. Človek se mora s hobiji ukvarjati zaradi njih samih, ker ga to veseli, ne pa si jih “na silo” izbrati – v tem primeru kot alternativo za iskanje partnerja. Kot s(m)o že premnogi ugotovili je težava rutinski vsakdan posameznika, ki se konstantno giblje v istem krogu ljudi. Mogoče pri nas res ni, ali pa je premalo resnih agencij, ki bi posameznikom pomagale najti potencialnega življenjskega sopotnika…
[/quote]

Pač nisi za babe.

Trazim cisto im urejeno punco do 45let za sex.sem moski 35 let.Poklicite 069995955.ljubljana

Trazim cisto im urejeno punco do 45let za sex.sem moski 35 let.Poklicite 069995955.ljubljana

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close