Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Kako dobiti punco pri skoraj 40h

Sem 38 letni moški in me zanima kako dobiti punco pri mojih letih glede na to da punc moje starosti skoraj ni več samskih. Vem, da mlajših ne zanimam, saj smo si današnje generacije svetlobna leta narazen. A imam občutek, da punc ne zanimam in da gredo vse mimo mene.Vsi moji znanci mi pravijo, da je zdaj zadnji čas, da si dobim punco. Nisem ravno manekenske postave a pravijo da zunanji izgled ni najbolj pomemben, a pri meni se zdi, da vse gledajo le na videz. Opažam druge moške, ki so veliko grši od mene a imajo vsi punce.Morda zunanji videz res ni pomemben, razen pri meni. Prosim vas za vaša mnenja in nasvete. V naprej hvala za vaše odgovore

Za.jebavaš.

Platforma “velike štirice” No. 578686.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Še vedno si sorazmerno mlad in ni prepozno za družino. Res zunanji videz ni najbolj važen, bolj je pomembna urejenost, pristop, samozavest. Mogoče si bolj sramežljiv in težje spoznavaš nove ljudi, kar v tem času interneta ne bi smelo biti problem. Daj kakšen oglas, prijavi se na kakšno stran za zmenke, če ne drugega vsaj navežeš nekaj kontaktov in potem morda najdeš pravo osebo zase.

ni, da verjameš … ampak agencije, ji se ukvarjajo s parčkanjem imajo kar dobre rezultate

malo poguglaj …

Brez panike. Uredi se, naspidirej in akcija!

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Za zacetek dol z neta, ker tu samo izgubljas cas.

….do sedaj ni bil pa poglej kolk ga je “izgubil”, skoraj je 40…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Ti si imel enak problem že pri 20-ih in 25-ih in 30-ih. Ne vem kaj bi bilo pri skoraj 40-ih drugače. Pač boš samski kot do zdaj, that’s it.

Cruelfish.

Cruelfish.[/quote]

Povedala sem resnico:).

Gf resnica boli. Morda pa bo imel sedaj več sreče. Jaz držim pesti 🙂

Ne moreš ti biti izjema, in bi bil videz pomemben le pri tebi.
Osredotoči se na svoj pristop, karakter, samozavest…..Tu nekaj ne štima.

GF, ne veš, kakšne prioritete je imel pri 20-ih, 25-ih in 30-ih. Vedno vidiš samo eno plat (zemlja je ploščata, kajne?) :-)))

Avtor, nehaj se primerjati z drugimi glede videza – biti tako plitek pri tvojih letih ni ravno nekaj, kar bi katera iskala, če misliš, da je to to, pa kar veselo sanjaj/jamraj naprej (ni prepovedano).

GF, ne veš, kakšne prioritete je imel pri 20-ih, 25-ih in 30-ih. Vedno vidiš samo eno plat (zemlja je ploščata, kajne?) :-)))[/quote]

Malo globje razmisli. To je podobno kot če bi 40-letnik rekel, da se še ni poljubljal, ker je do zdaj imel vedno druge prioritete.

Tebe beremo vsaka 2 meseca z istim problemom. Samskih punc tvoje starosti je kar češ, samo odvisno kake kriterije ljudje v življenju postavljamo!

objavi koliko na mesec porabiš za tobak, alkohol, bencin … če presežeš 1K€ bodo ponudbe deževale

si bo vsaka prizadevala, da te odvadi kajenja, pitja, pohajkovanja — in to bo 2x toliko kot ima sedaj plače

Vedno gre za kriterije.

Povej kakšno žensko iščeš. NIč nisi napisal kakšna mora biti in seveda kakšen si ti.

Ko se boš registrirala….

Vedno gre za kriterije.[/quote]

Seveda se gre za kriterije o tem sploh ni debate, ampak…..

Bom bolj natančna, da se je skozi pritoževal nad ženskami, kako znajo izkoriščat za pijačke in take stvari, pol da so nesramne, vzvišene……. glej cel svet ne more bit tako zategnjen, se ti ne zdi je treba iskat težavo drugje ;-)?!

Kako ne razumes: ranjeni ego 😉

Vedno gre za kriterije.[/quote]

Seveda se gre za kriterije o tem sploh ni debate, ampak…..

Bom bolj natančna, da se je skozi pritoževal nad ženskami, kako znajo izkoriščat za pijačke in take stvari, pol da so nesramne, vzvišene……. glej cel svet ne more bit tako zategnjen, se ti ne zdi je treba iskat težavo drugje ;-)?![/quote]
Verjetno je predvideval, da si bo na takšen način “kupil” žensko in njihovo spoštovanje.
Vendar to ni pravi način za pridobitev spoštovanja, če se komu podrejaš.

če si povprečnega simpatičnega videza, če si zdrav in vsaj malo samozavesten, če imaš službo, tudi če jo nimaš, si jo najdi, ko boš videl kakšno sebi primerno in samo da ti da malo znaka, da prisede k tebi, bilo kaj, ji začni dajati majhno pozornost in počasi. jebeš goldfishovo, babnca se je z nekaj tipi dol dala in imela kakšno vezo in misli, da je jebacica in išče princa. Nekaj boš vsekakor moral spremeniti ampak sam moraš vedet kaj je problem. Morda je problem, ke misliš, da ji nemoreš nič nuditi. Ampak kot pravim, če si zdrav, sluzba, povrečnega videza imaš vse šanse. Tudi če kaj od tega ni se bi dalo kaj najti. Pač sebi primerno. Ni problem, da ni kakšne zate, samo nase glej, bodi pozitiven. Samo izogibaj se lejkih babnc, ki ti obljubljajo da bopš z njo veliko sexsal, da ti bodo dale svobodo, da išče ljubezen in ji sex ni tako pomemben, govorijo veliko o denarju, so zatežene o kurac, ali so menjale tipe na veliko, da so se dol dajale. Vzameš lahko kakšno, ki niti ni urejena ampak ti je nekao všeč, ima probleme in to skromno pove(ne da govori da jih ima in da je dala vse živo skozi), govori kakšni so bili njeni bivši, kakšni so oni, sama je pa svetnica.

tole je res za krepat smešno :)))))

najbolj “pametni” z nasveti so tisti, ki niso zadnjih 15 let ženski prišli bližje, kot da so jo z desetih metrov razdalje ovohavali :))))) sami jaki teoretiki :)))))))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close