kako dobiti nazaj?
Pozdrav vsem…
V outlook expressu sem po nesreči izbrisal eno važno pošto, pa me zanima ali vi računalnikarji mogoče veste, če se potem še kje skriva v računalniku, da bi jo mogoče pa le potegnil nazaj. Vi računalničarji sigurno poznate kakšno skrivnostno datoteko, kjer bi se skrivalo to pismo, da bi ga poizkusil obuditi nazaj v življenje.
hvala vnaprej
z lepimi pozdravi
Mene pa zanima v kaksno obliko datoteke so te vsa sporocila ki prihajajo in shranjujejo na nas racunalnik ter v kateri direktorij? in ali to datoteko lahko nazaj vstavim v outlook oz. ali lahko odprem?
Sprasujem zato ker se mi je racunalnik sesul in sem vse na novo instaliral… prejsnje stare mape kot je program files in windows sem samo preimenoval v drugo ime, tako nisem nic pomembnega izgubil. samo ne vem kje se skrivajo
lep pozdrav
Bik
V OutlookExpressu poglej v meni Orodja, kjer boš pod zavihkom Vzdrževanje/Maintenance našel mapo, kamor se shranjujejo sporočila. Tako boš lahko našel tudi stare datoteke v preimenovanih mapah in jih prekopiral na novo lokacijo. Stvar običajno deluje, če si namestil enako verzijo Outlooka.
Na istem mestu si lahko določiš tudi novo lokacijo, kamor želiš shranjevati pošto. Vendar mora biti ta direktorij že prejnapravljen na disku.
Forum je zaprt za komentiranje.