Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev kako dobiti delo prek javnih del?

kako dobiti delo prek javnih del?

Že 8 mesecev sem brezposelna. Rada bi se zaposliola vsaj prek javnih del, pa ne vem kako.
A to moram reči moji svetovalki na zavodu? Kak je postopek?

Mislim, da moraš biti prijavljena na zavodu vsaj 1 leto. Najbolje, da vprašaš svetovalko na zavodu. Poveš ji, da se zanimaš za javna dela pa ti bo kaj več povedala. Pa veliko sreče pri iskanju službe.
Lp

Tako je. Eno leto moraš biti prijavljena. Pri naslednjem sestanku ji omeni, da bi rada delala javna dela in ti bo vse povedala. Postopek pa se sproži, ko nastopi doba 1 leto, ne prej. Javna dela se izvajajo na področjih komunale, kulture, sociale, izobraževanja. Malo razmisli, na katerem podričju bi bila rada, svetovalka pa ti bo povedala za podjetja. Kje dobiš, je odvisno tudi od razpisov, največ jih je frej v začetku leta. Velik sreče – jaz tudi čakam!

Sej jaz že vem kje bi delala – vknjižnici.
Tako ali tako mislim zaprosit za voluntersko prakso v knjižnici, da bom laho šla delat bibliotekarski izpit. Pa sem mislila, če bi se dalo, da bi delala v knjižnici prek javnih del…

No bom pa pr mesecev delala voluntersko potem pa upala, da dobim prek javnih del.

Ja, v knjižnici se da. Ne vem od kod prihajaš, ampak vem, da ima knjižnica Otona Župančiča v Ljubljani mesta za javna dela.
Lahko pa se tudi sama dogovoriš v kakšni knjižnici, če bi bili za to in te potem sprejmejo na podlagi pogodbe z zavodom preko javnih del. Tud to se da.

SEm iz Koroške (Ravne). No tako in tako mislim iti do direktorice knjižnice in se zmeniti za voluntersko prakso. Bom pa še toliko počakala, da povprašam svetovalko za mnenje.

Hvala.

jst sem že 6 let prijavljena na zavodu za zaposlovanje in poskušam na vse načine pridobit znanja pridobljena znanja in izkušnje ter veščine ,in nikakor dobit dela…….ali je to mogoče? čeprav sem hiper aktivna sama samoiniciativna ter se prilagajam k vsakemu delu.Ker gospa na zavodu pač ona vse pove,da ni dela,mislim,da tudi ni dela,ne vem kaj ji ne gre v nos…da ona ima isto stopnjo kot jast in mi ne gre v glavo ,kako to da ni dela,oz zaposlitve v tej državi. Ker sem poskusala it na vse in ne najdem načina kako naprej ,prosim če kaj več vete o tem ?

z eno drugo pač masta težave tak,da vse gledano,praksa itd……24

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close