kako dobit resolucijo 1440×900
Sem lastnik novega monitorja ( http://www.enaa.com/oddelki/racunalnistvo/product.asp?dept_id=1352&pf_id=610039 ), kupljenega v Sparu v akciji.
Monitor sem priklopil in se odpravil nastavit 1440×900. Ampak glej ga zlomka, te resolucije sploh nimam. Kaj zdaj? (Grafična je Nvidia geforce fx5500)
Tudi jaz sem pred nekaj meseci kupil v Šparovi akciji 19″ wide ekran, pa še to tisti dan, ko sem po nakupu nad 10k SIT dobil možnost 20% popusta pri naslednjem nakupu. Ker je bila cena monitorja 50k SIT, sem ga torej dobil za 40K sit, kar pa je zelo lepa cena za ekran PRO WIEW, 5 ms, 800:1, 19″wide itd.. Z njim sem zelo zadovoljen. Tudi jaz sem se srečal s podobno težavo, a mi je uspelo tako, da sem med windowsovimi gonilniki našel tudi take, ki so od te firme. Sicer model ni bil isti, a je oznaka nakazovala, da se gre za 1440×900 resolucjo. Ko sem nastavil te, se mi je ponudila možnost aktivacije te resolucije in zadeva deluje tako kot mora. Pri LCD itak ni važna frekvenca osveževanja tako da bo tudi tebi verjetno uspelo najti podoben monitor v windowsovih gonilnikih.Morda bo delalo tudi z gonilnikom od čisto druge firme, le da podpira želeno wide resolucijo. Kvaliteta slike verjetno ne bo okrnjena, razen mogoče pri priklopu DVI (jaz imam samo VGA in se ne pritožujem).
Morda pa še povprašaj strica Googla za ” Tvojmonitor drivers download”. Tud to včasih pomaga. Ali pa driverguide.com …
Forum je zaprt za komentiranje.