Kako do tržaškega letališča?
Goopti je zelo predrag, 90 eur za 2 eur v obe smeri, flix bus je 50 eur, a te pripelje samo do postaje v Trstu, ne do letališča.
Bus SŽ mi ne pomaga kaj, dosti, ker moram biti tam v nedeljo ob 8.30, odhod imam pa v petek pozno, okoli 22. ure.
Je kakšna kombinacija javnega prevoza, ki je jaz ne vidim?
Kot piše na spl. strani letališča[/url], ga podjetje APT Gorizia povezuje s Trstom, Gorico in drugimi kraji v FJK. Vozne rede najdeš v brošuri ali interaktivno. Hebi ga, znanje italijanščine bo zelo koristno…
to je potem dejansko 22,5€ za v eno smer.. “čisto predrago”?
no, lahko iščeš še cenejše verzije, prestopaš, loviš, upaš, da voznik pride,… za to, da prišparaš tistih par evrov
za prvi korak poti se splača it na najbolj preprosto in zanesljivo varianto.. ni se za igrati s časom, da ne boš na koncu ostal brez leta in brez potovanja, zaradi desetih evrov
Ja, saj razumem, a trenutno je zame to veliko. Ves dopust je nizkocenoven… hostli… celo letalske karte iz Trsta do Španije so cenejše od tega prevoza lj-trst in to se mi je pač zdelo absurdno.
Pa ne reči, pol pa ne hodi, če si ne moreš privoščiti. Saj si bom, če bo treba, a trenutno še iščem cenejše variante.
Mi tudi ni problem vstati toliko prej.
Ja, saj razumem, a trenutno je zame to veliko. Ves dopust je nizkocenoven… hostli… celo letalske karte iz Trsta do Španije so cenejše od tega prevoza lj-trst in to se mi je pač zdelo absurdno.
Pa ne reči, pol pa ne hodi, če si ne moreš privoščiti. Saj si bom, če bo treba, a trenutno še iščem cenejše variante.
Mi tudi ni problem vstati toliko prej.
[/quote]
Če dosti prej vstaneš, greš lahko tud peš … pa še najceneje je, hahaaa.
Ja res, da se da nekomu cel projekt nardit iz tega, kako prišparat kakih 10 evrov … pri potovanju v Španijo.
Meni je ta GoOpti tudi totalno pretiran. Ce letis z nizkocenovnimi po Evropi te sama karta pride manj, kot pa transfer do letalisca s temi oderuhi.
Najbolj se ti splaca, da te kdo pelje, ali pa da najdes kako poceni parkirisce pri letaliscu in se peljes sam, ce ni nobene druge opcije z javnim prevozom.
https://triesteairport.it/en/airport/in-partenza/come-arrivare/by-public-transport/
iz trsta vozi bus do letališča
apt gorizia
karta stane 4 eure
na strani 65 imaš urnik voženj, linijja e 51
http://www.aptgorizia.it/ProxyVFS.axd/allegato1,orig/r13630/Inv_2017_18_ORARIO_Servizi-APT-extraurbano-agg-27_11_17-pdf?v=14087&ext=.pdf
to pomeni, da te goopti napram flixbus + apt gorizia pride točno 20 evrov več. imaš pa direkten prevoz iz ljubljane na letališče ob želeni uri, brez čakanja, iskanja pravega busa, kolobocij s transferjem… zdaj pa sam premisli, ali je 20 evrov prihranka vredno, da si ne vem koliko ur več na poti in imaš ne vem koliko več problemov
to pomeni, da te goopti napram flixbus + apt gorizia pride točno 20 evrov več. imaš pa direkten prevoz iz ljubljane na letališče ob želeni uri, brez čakanja, iskanja pravega busa, kolobocij s transferjem… zdaj pa sam premisli, ali je 20 evrov prihranka vredno, da si ne vem koliko ur več na poti in imaš ne vem koliko več problemov
[/quote]
Sori, to pa ne drži.
Če ne želiš časovnega razmaka pri goOptiju (in te lahko pripeljejo tudi 3 ure prej, kot si želel), je cena preklemansko bolj zasoljena.
Forum je zaprt za komentiranje.