Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kako do stare pošte v PST datoteki?

Kako do stare pošte v PST datoteki?

Po formatiranju mi je ostala stara PST datoteka, v kateri je vsa stara prejeta in poslana pošta. Ker datoteke ne želim uporabiti v novem Outlooku 2003, s katerim je nastala, me zanima ali obstaja kako orodje, s katerim je možno priti so vsebine te PST datoteke.

Za OutlookExpress vem, da se dobi program, ki pokaže stare maile iz dbf datotek, kako pa je pri Outlooku s tem?
Hvala!

Saj ti lahko narediš uvoz podatkov v Outlook 2003 iz te .pst datoteke – sploh nea vidim kje je problem.

Enostavno ne želim stare pošte v novem Outlooku, vse bi rad začel znova, Stike, Prejeto pošto… itd. A v stari datoteki je tudi kaj takega, kar mi bo kdaj prav prišlo.

Iz prakse vem, da se ob uvozu rado v Outlooku 2003 vse sfuzla, mape se podvojijo, stiki se naselijo v neko podmapo ipd. Zato bi se rad izognil uvozu iz stare PST datoteke.

Ja in kje je problem – če si formatiral računalnik si najbrž v Outlooku
naredil na novo račune in lepo prejemaš pošto vanje,.
Kaj je pa ostalo v pst datoteki:
– dohodna in odhodna pošta
– koledar
– spisek email naslovov

če pač tega ne poterbuješ – jo lahko tudi pobrišeš 🙂

Sedaj se že ponavljaš. Mislim, da sem postavil razumljivo vprašanje. Iščem pač program, ki omogoča vpogled v prejeto in poslano pošto v Outlookovi datoteki, katero imam od prej shranjeno v DRUGI mapi. Roger?

No sedaj si pa resno napisal, kaj bi rad – v enem stavku ti je uspelo.

Torej imej datoteko nekje na disku, najprej z raziskovalcem odstraniš
na lastnostih datoteke Read-Only status (Samo za branje)
potem pa lahko v Outlook-u

(imam samo angleški outlook – ti se pa pomatraj).

File>Open odpri .pst datoteko pa jo boš videl, pa še kopiraš lahko (cut&paste).

Zahvale nea potrebujem!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close