Kako do seksfrenda?
tile ti ga pošljejo tudi na dom
http://www.venera-shop.com
po prebranem ustrezajo samo še gumenjaki, umetnjaki …
Za bikliy:
Sorry, naslov tvoje teme “Kako do seksfrenda?”, si pa po mojem skromnem mnenju totalno falila. Veliko boljše bi bilo nekaj takega kot npr.: “Iščem poštenega fanta, nevezanega, če bom ob spoznavanju z njim ugotovila, da ustreza mojim relativno prilagodljivim merilom in zahtevam za resno zvezo ter kasneje poroko, dopuščam (po daljšem medsebojnem spoznavanju), možnost seksa za dosego pričakovanega cilja!”
Dolg naslov, ki pa po mojem mnenju veliko realneje odraža vse to, kar si v temi o svojih pričakovanjih zapisala do sedaj (ni treba sebi lagati, še manj pa nam). Pa to ne pišem iz zlobe, želje, da bi te poniževal…, le neumno se mi zdi, da samo sebe poskušaš preslepiti, ko pa še predobro poznaš resnico. Tvoj karakter (razlogi me ne zanimajo) je svetlobna leta stran od sporočilnosti naslova tvoje teme. Iz tvojega pisanja prav kriči obupanost zaradi želje ustvariti si resno zvezo (stanje seksfrendovstva, pa je pri tebi sprejemljivo le kot vmesna faza med poznanstvom z moškim osebkom in zadnjo fazo – zakonskim stanom z njim).
Pa še to, če si imela eno slabo izkušnjo s poročenim, ti lahko z veliko zaneslivostjo prerokujem preteklost glede tega: To kar sem jaz razbral iz tvojega pisanja, je on verjetno razbral iz tvojega ravnanja, obnašanja, pogovorov,… , in ker je bil vezan in si ni želel tako drastične spremembe življenja (ločitev in nova trajna zveza.., se te je hudo ustrašil oz. si mu postala nevarna za njegov dotedanji “stil” življenja), ki ga pač ni bil pripravljen tvegati, še manj pa zamenjati za seks s teboj, ali s katero drugo…
Ne more biti drugače, saj če bi normalnemu moškemu (poročenemu še toliko bolj), vsaj povprečno simpatična pripadnica lepšega spola, pokazala, da goji simpatije do njega, bi to pri njem vzbudilo vse druge občutke (ponos, dvig ega, feetback simpatije vsaj v majhni količini…), ne pa da bi jo ucvrl na hitro stran !!!
Torej še zadnjič: verjamem, da si v stiski, ampak ne zaradi pomanjkanja seksa, ampak zaradi ogromne želje dobiti stalnega partnerja, čimprej oz. takoj… in tako izpolniti svoja (ali pa tuja) pričakovanja.
Pri zadnjem pa ti tudi jaz želim veliko uspeha, le če se ti oz. ko se ti bo uresničilo, te v tvoje dobro prosim, da takrat ne pozabiš, da so lastnosti kot so posesivnost, ljubosumnost, netolerantnost …,strup za zvezo med dvema osebkoma, zato ti svetujem, da se jih izogibaš v velikem loku, sicer boš nekoč ponovno tukaj (ali pa na kakšnem podobnem forumu), napisala temo v tako obupanem stilu, kar pa ti ne priželim.
Veliko sreče v življenju ti želim!
Seks frendi so na vsakem koraku, le poiskati jih je potrebno znati….To je pa privilegij ljudi odprtega duha in srca. Konservativcem, kot je recimo matjažko, ostane le upanje na večno ljubezen in komaj prikrito cinično norčevanje iz promiskutete, če lisica ne doseže grozdja, pravi, da je kislo.
Dante je že vedel, zakaj je napisal Pekel, stvarnik pa je najbrž tudi vedel, zakaj je ustvaril Marka in ga spotoma poslal na med.over.net. Marko vam bo do potankosti razložil, kaj vse je s seksfrendovstvom narobe, ter kaj je narobe z vsem, kar ni pravo in globoko, najgloblje, resno razmerje…Berite in se čudite, z grozo v očeh, od kod ta silna potreba slehernika tako natančno analizirati in relativizirati tako lepe pojme, kot so: spolnost poželenje, strast…So jih mar ubogi na duhu sploh občutili?
A kar nekaterim škodi,drugim koristi. Najbrž je bilo že davno, odkar je Katenjka zatajila svojo seksualnost za ceno svoje duhovne odrešitve…Tako je, prav ste prebrali, Katenjka je devica, figurativno žrtvovana na oltarju mon-a. Na oltarju čistosti in moralne neoporečnosti. Katenjka kot seksualno odprta ženska ne bi bila zanimiva. Zanimiva je v svojem neobremenjenem intelektualnem svobodnjaškem tavanju. Najbrž bo Milan Kundera nekoč napisal roman Katenjka, ne vedoč, da piše o resnični osebi.
Faust je prodal dušo hudiču na kredit, ki mu ga je izdala Margot. Le-ta je ugrabila dušo številnim forumskim mladičem, ki obupano kričijo: jaz sem alfa samec, ti si grda buuuuuuu….
Robi zapre in zaklene vrata Pekla. Cerberusu je nekdo odsekal glave, sedaj se imenujejo On_, matjažko in Marko. Eva poje Adamu jabolko in bruha. NM-3w šlata mlado kelnarco, a ne ve, da je njen tip Minotaver.
Svizec odvije milko, kadi cigaro in si ga drka.
Antilopa se sleče.
Zastor pade.
Slava Ionescu. Konec.
Spider
Kaj ima “odprtost duha” in “srce” veze z vrstami spolnih praks? Lepo se sliši, čeprav nič ne pomeni. 😉
Kako ti živiš, s kolikimi partnerji seksaš, kakšne poglede imaš na spolnost – torej svoje SUBJEKTIVNE poglede, si v svojem radikalizmu in nestrpnosti proglasil za “odprte”, jasno, ker so tvoji, medtem ko so drugi “zaprti”, jasno spet, ker se ideološko ne ujemajo s tvojimi pogledi/prepričanji.
Veljaven argument je vedno tisti, ki ne nastopa proti človeku, ampak utemeljuješ/dokazuješ, s čimer točno se ne strinjaš in zakaj. Ampak to je intima, zelo subjektivno področje, kjer težko izluščiš neko splošno veljavno pravilo, ker ima vsak nekoliko drugačen nazor, kaj je prav za njega.
Če je nekaj lepo, ti daje užitek, še ne pomeni, da je prav. “Kislost” izhaja iz nedosegljivosti.
Npr. imaž ženo, 2 majhna otroka in seksi buhtečo mlado sodelavko :)), ki je dosegljiva, torej ne gre za “kislo grozdje”. In tu je sedaj od vsakega posameznika odvisno, da pretehta, v skladu svojimi prepričanji, vzmemivši v obzir posledice, če ga bo “namočil”.
Če je partnerki tako prav, je obema prav. Če pa misliš, da ima to slab vpliv na družino in bo partnerka prizadeta, pa tega ne boš storil. Torej poanta je v tem, da drugim pustimo živeti, kakor jim paše, saj odločitve so naše, vsak je svoboden in se odloča po lastni vesti. In tu je spet pomembno, da partner mora biti istih/podobnih prepričanj, kot smo mi sami, če želimo z nekom ohranjati dolgoročno zvezo.
S seksfrendovstvom v bistvu nič ni narobe. Ta občutek imaš ti in to je tvoj problem, če mene tako bereš. 😉 Bi te pa popravil, da sploh ni nujno, da to počnejo ljudje odprtega duha in srca. Prej obratno.
če že ravno ne ponujam … ampak samo iščeš je princip enak: treba se je promovirati, dati možnost, da te kdo “pingne” … skratka dati se v izložbo ☺
če se na forum ne prijaviš se ti ne bo nihče “javil” / ponudil ☺ … ob prijavi pa dobiš že zasebna sporočila … in en kup slinasti tipov s ponudbami ☺
Berem in ne morem verjeti svojim očem. V vsej svoji bogato založeni knjižnici si meni namenil mesto bančne uslužbenke? In me postavil ob Faustovo grdo lice?
Zamerim ti, ampak da veš – meni iz oči mi ne tečejo solze, iz mojih mezi kri. In od samega srda se mi ob glavi zvijajo kače.
Revež si. Končal boš v Tartarju, med največjimi grešniki. Nakopal si si srd same Erinije.
Berem in ne morem verjeti svojim očem. V vsej svoji bogato založeni knjižnici si meni namenil mesto bančne uslužbenke? In me postavil ob Faustovo grdo lice?
Zamerim ti, ampak da veš – meni iz oči mi ne tečejo solze, iz mojih mezi kri. In od samega srda se mi ob glavi zvijajo kače.
Revež si. Končal boš v Tartarju, med največjimi grešniki. Nakopal si si srd same Erinije.[/quote]
bemtiš Margot- … a ga nebi raje splavila, ko se je po svojem mnenju tako prisesal v tvojo fotrnico ☺
Revež si. Končal boš v Tartarju, med največjimi grešniki. Nakopal si si srd same Erinije.[/quote]
bemtiš Margot- … a ga nebi raje splavila, ko se je po svojem mnenju tako prisesal v tvojo fotrnico ☺[/quote]
Ne bodi ljubosumen. Ženske smo pač takšne. Saj veš…da je v postelji spreten in da zna leporečiti.
Nisem dobila občutka, da bi imel ti kaj od tega za ponuditi ?
bemtiš Margot- … a ga nebi raje splavila, ko se je po svojem mnenju tako prisesal v tvojo fotrnico ☺[/quote]
Ne bodi ljubosumen. Ženske smo pač takšne. Saj veš…da je v postelji spreten in da zna leporečiti.
Nisem dobila občutka, da bi imel ti kaj od tega za ponuditi ?[/quote]
srce … ne domišljaj si več kot samomor iz zasede … tvoja ginekologinja pravi, da se tvojega problema ne da rešiti. .. saj ne sočvustvujem s tabo … ampak s tipi, ki ne opazijo tvojega problema.
Redko katera ženska, ki na zunaj išče samo prijatelja za seks, išče samo to. Če bi ji ustrezal fizično in karakterno, bi hotela definitivno več. Če pa že po kakem čudežu išče samo seks, mora biti moški res vreden greha in odličen ljubimec, da si ženska potolaži slabo vest. To sta dva najpogostejša razloga, zakaj ženske težko najdejo seksfrenda.
Jaz imam prijetno iskušnjo kar se tega tiče,treba je samo v akcijo. Je pa res da sem jaz iskal seksfrendico in sem se prej zelo dobro isprašal če sem sposoben ostati na tej ravni,da nebi podlegel čustvom in od sfrendice kasneje zahteval kaj več. No stvar se je odlično obnesla in bilo obema v zadovoljstvo.
Forum je zaprt za komentiranje.