Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako do seksfrenda?

Kako do seksfrenda?

Moški smo kruti, neizprosni in nečustveni. Kaj moreš…. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Tako je. Nisem jaz tista ki pod žnj nicki odpiram vedno iste teme z istimi prežvečenimi temami in dr… folk v glavo 😉

Pa tudi lažem ne vedno 😉

Tako je. Nisem jaz tista ki pod žnj nicki odpiram vedno iste teme z istimi prežvečenimi temami in dr… folk v glavo ;)[/quote]
Komur se zdi, da se ga drka, si ga lahko sam kje zdrka, kot misonka, pa bo mir pri hiši. 🙂 Ostali pa naj d(i)rkajo naprej, saj je tukaj javno d(i)rkališče. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Registriraj se, napiši kaj nudiš, pa bodo ZS kar letela, ti boš pa izbirala

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

No, si pa izvirna ratala, ronka et co., morda spišeš še kak stavek več.. aja ne bo šlo, ker boš hitro razkrinkana 😀

Tako je, Markič, javno d(r)kališšče, kjer lento nosiš ravno ti 😉 Aja, ti to z drsalkami ali brez? 😉

Z d(i)rkalkami, normalno. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

bikliy, nikjer nisi napisala, koliko let imaš.
Iz tvojih postov je razbrati, da so v tvoji firmi 3 moški, vsi pred penzijo, se pravi so stari tam okrog 55 do 60 let in da to niso pravi za tebe.
Jaz imam tudi okrog 55 let, ampak sem lahko kljub temu dober prijatelj v vseh ozirih.
Pišeš, da moraš tipa najprej spoznati, ne moreš kar takoj z njim v posteljo.Jaz sem tudi tak, še na misel mi ne pride da bi šel kar tako z neko neznanko, ker mi preveč pomeni higiena na splošno, ne samo vsakdanji tuš in umivanje zob.
Sem dober sogovornik,lahko te samo poslušam, znam te zmasirat da padeš dol, imam izkušnje, lahko ti kaj dobrega (ampak res dobrega) skuham, imam posluh in občutek za glasbo,umetnost…skratka lahko se s teboj pogovarjam o marsičem,lahko sem tvoj prijatelj in sexprijatelj.
Zdaj bodo eni takoj navalili češ, lejga sluzavca, slinača….niti najmanj nisem to.
Tudi sam iščem nekaj takega kot ti, le da sem jaz vezan in da je moja žena kar se seksa tiče popolnoma hladna in z njo nisem seksal že nekaj let.
Želim pa si nežnosti tako kot ti.
Če si rosno mlada, pa me res ne zanimaš.

Kakor si se opisal, si res material za oženit. 🙂 Vprašanje, ki se sedaj (skoraj vsem) postavlja, zakaj svoji ženi vsega tega ne pokažeš oziroma, kako da tega ne vidi ob sebi?

sem napisal, da je žena seksualno hladna že nekaj let.Ne čuti potrebe po seksu in bližini.
Imava ločeni spalnici, v bistvu živiva kot brat in sestra, nekaj podobnega.
Ženi bi lahko pokazal karkoli, je ne gane.
Meni se zdi brez veze takole zapravljat čas, ki z astronomsko hitrostjo drvi v starost.
Marko, lahko pa prideš pogledat, kako izgleda takšna hladna ženska.

Jaz sem imel nekoč hladno žensko, vem kako je. Ampak sem spoznal, da je bila hladna (tudi) zaradi mene. Upam, da jo še kako ogreješ. Mogoče si pozabil, kako si jo nekoč. 🙂

Pripravi denarnico in naštej stotake. :)))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

ti je ne ganeš.
seksualno hladna je do tebe.
ne čuti potrebe po tvoji bližini.
zato ima svojo spalnico.

simpl.

mlado meso ne ustavi hitrosti staranja.

pravzaprav sem se jaz izselil iz zakonske spalnice.
ne, hladna je na splošno, te zadeve (po menopavzi) je ne zanimajo več.
O tem sva se pogovarjala-precej.

In, zakaj se ne razvežeš? Ker ti ta hladna ženska še vedno zelo dobro kuha?

Vsaka ženska čuti potrebo po bližini. Je pa res, da se to z leti spreminja, ta bližina se lahko drugače izraža, morda ji je seks iz čisto bioloških razlogov neprijeten. Če pa začne čutiti ob tem neko prisilo, pa še verjetno toliko bolj. Eno z drugim.

Očitno neuspešno.

Ostalega pa raje ne bom komentirala.

Seks neprijeten iz bioloških razlogov? Kako je to mišljeno: da je kateri prijeten samo zaradi namena oploditve?

Govorim o suhi nožnici po menopavzi in podobnih spremembah, ki se pojavijo s starostjo pri določenem % žensk.
To nima veze z oploditvijo.

joj kakšne brezvezne razprave v tej temi….v tej temi, sicer so razprave ok.
bikliy išče sexfrenda, jaz pa sexfrendico, samo za to gre v tej temi.
že itak sem preveč povedal, ker ste me vlekli za jezik in bolj obširno bom povedal samo sexfrendici in ne kar tukaj tebi in tebi in tebi…..
Mislim, kaj bi vi radi, da bikliy zasmetimo temo?
brez veze, če nimate kaj bolj pametenega za napisat.

No ja, to seveda so težave, vendar ponavadi velja, da kjer je želja, je tudi volja in kjer je volja, je pot. Kjer pa želje in volje ni, so pa izgovori.

No ja, to seveda so težave, vendar ponavadi velja, da kjer je želja, je tudi volja in kjer je volja, je pot. Kjer pa želje in volje ni, so pa izgovori.[/quote]
Bi se kar strinjal.

najlažje če se men oglasiš,mogoče imava skupne želje in bi te blo zanimivo srečat.

ja kwa je zdej bikliy a si kr zgasnla ko pridejo ponudbe???
dejan40 res bo najlažje če kr tebe popoka, hihi…

To je tvoj kompleks še pri plus petdeset?

To je tvoj kompleks še pri plus petdeset?[/quote]

Sploh ne! Nikoli me ni mikalo biti oplojen. Pa tebe? :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close