Kako do prostitutke?
Jolanda ( Ljilja ) plavuša sa šarenim šakama i ima tetoviran kurac na leđima.
Prostitutka koja je radila dve godine po celoj Sloveniji i kao konobarica i kurva u Mariboru u Alibaba baru.
Sad je u Albaniji i Crnoj Gori već dve godine. Jebe se od Igala do kraja Albanije.
Tarifa u Sloveniji bila 80e sat vremena u Albaniji i Crnoj Gori 100e sat vremena.
Jolanda ( Ljilja ) je dobrog srca ,voli da časti klijente koje svršavanje ,ako plate sat vremena ona bude sa njima po tri sata.
[q
Marina550, 25.05.2025 ob 17:03
Anonimus BOS ?, 25.05.2025 ob 11:39
Ljilja ili Jolanda konobarica bivša u Mariboru je sad u Albaniji i Crnoj Gori
Majmune, te je skinula jer imaš mali kurac i slabo jebeš, pa se ji ovde svetiš. Stvarno si budala. Svi to vidimo. Ona je za tebe carica, brez obzira šta sve lažeš o njoj.
Prostitutka sebe naziva caricom ????
Dal je mali kurac ili veliki ti si pušila i primala ????
Svi znamo da si uvek govorila da voliš velike obrezane kurčeve ???
Jolanda ( Ljilja ) prostitutka u Sloveniji,Albaniji ,Crnoj Gori itd..
Jebeš se od Igala do kraja Albanije ?
Voliš i grupnjaka i da bude što više klijenata odjednom sa tobom ??
Ljiljana
Anonimus BOS ?, 30.05.2025 ob 11:43
Jolanda voli veliki kurac
20 cm i 30 cm dužine i da bude što deblji.
Ti pa imaš pač mikro penis obrezan. Liljane nisi znal dobro pofukat in zdaj jokaš za njeno ritko ko si jo fukal odzadi. Sanjaj o kurcu na hrbtu ti maš žal palčka, Liljana te odjebala kao slabog jebača. Dala ti iz usmiljenja.
Na znaš da karaš, 30.05.2025 ob 12:42
Ti pa imaš pač mikro penis obrezan. Liljane nisi znal dobro pofukat in zdaj jokaš za njeno ritko ko si jo fukal odzadi. Sanjaj o kurcu na hrbtu ti maš žal palčka, Liljana te odjebala kao slabog jebača. Dala ti iz usmiljenja.
Ljiljana ima obrezani kurac tetoviran na leđima 25cm ?
Plavuša sa šarenim šakama
Jebe se po Sloveniji,Albaniji,Crnoj Gori itd…
Tarifa 100e sat vremena
Anonimus BOS ?, 30.05.2025 ob 14:45
Ljiljana penisu
Kom klijetnu si carica ?????
Jel u Sloveniji,Albaniji ,Crnoj Gori
Si ti malo fuknjen v glavo ali si se kar malo tako v eno random kurbo zapičil? Da nisi slučajno en od onih kretenov, ki se jim še kurbe za denar ne pustijo pofukati, kaj šele kaka druga ženska, ker po pisanju sodeč mora biti to kar blizu resnici
Anonimno 6850, 30.05.2025 ob 16:50
Si ti malo fuknjen v glavo ali si se kar malo tako v eno random kurbo zapičil? Da nisi slučajno en od onih kretenov, ki se jim še kurbe za denar ne pustijo pofukati, kaj šele kaka druga ženska, ker po pisanju sodeč mora biti to kar blizu resnici
Tu kurvu Ljiljanu plavušu sa šarenim rukama i što ima tetoviran kurac na leđima,video sam je prvi put u Mariboru u alibaba bar kad je radila kao konobarica i kurva. Moji drugovi su je jebali na spratu. Drolja je sad u Albaniji i Crnoj Gori ,poznajem ppuno ljudi koji su je jebali.
Ljiljana je jadna FUKARA POGANA
Zvonko377, 26.06.2025 ob 10:00
Pozdravljeni, imam eno vprašanje glede obiska prostitutke.
Počasi zbiram pogum za obisk ene izmed ponudnic, in me zanima kakšen je pristop ko prideš k njej. Ali se spodobi da prineseš kakšno darilce, rožico, čokolado ipd… Vem da je vse to le njihova služba, pa vendar…
Neće se ni jedna kurva ljutiti ako joj bilo kakav poklon kupiš.
Jedna loša stvar je u tome i kad joj ti bilo šta pokloniš,kurva će izbaciti na društvenim mrežama da je ona to kupila a ne da je dobila
Jedan primer,kurva Ljiljana Vilotić iz Duvaništa kod Šapca što ima tetovažu kurca na leđima kad je dve godine radila u Sloveniji. radila dve godine u Sloveniji Jebalo je četvorica mojih kolega odjednom i kupili joj neke poklone i cveće. Odmaj je izbacila na društvenim mrežama kako je ona kupila.
živijo ? sem 29letni devicnik ki zeli zgubiti svojo nedolžnost in iščem damo ki bila ustrajna in me pripravljena učiti kako jo zadovoljit , vem zelo nenavadno sporočilo vendar sem rad direkten in povem tako kot je ? be izmenjala kontakt in da vidiva ce so kasne moznosti , lp in komaj cakam na tvoj odgovor ?
MURAT ?, 08.07.2025 ob 20:58
Koliko znam da je kurva Ljilja plavuša sa tsttoo kurcem na leđima ,radi kao prostitutka u Berlinu i celoj Nemačkoj. Neće je makroi voditi u drugo mesto dok je ne bude jabalo minimum dve marakane. Tako je bilo u Sloveniji,Albaniji,Crnoj Gori,Srbiji itd…
Ta Ljulja ima tetoviran kzrac na leđima
Forum je zaprt za komentiranje.