Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako do loverja?

Kako do loverja?

Ko smo že pri loverjih. A poznate kakšno mono, ki natepava mono?

Nihče ni mene razkrinkal, ker jaz nikogar ne iščem! Sploh pa ne 900 km narazen!

Hvala tipčku za kontakt, če še kdo pusti svoj mail, bo sploh super!
Lp.

Popay, a res ti skačeš za Bonico melluci?!? Če bi jo poznal v reali, ne bi, verjemi!
[/quote]

uhh, od kje ti pa to, po moje bi to bilo veliko presenečenje tud za njo, če bi prebrala…, mogoče misliš, original monico belucci iz filma, hehe…, naša sokomentatorka mi bi pa med zadnjimi prišla na misel, da bi skakal za njo…, kje je tukej milina ženske, hehe. Pač zato, kar uspešno odriva tipe od sebe s svojo hladnostjo, saj ima že avatar mrtvo hladen, men virtuala dost pove o nekem karakerju in to upoštevam, ni to tako brezveze, kot hočejo eni dat poudarek na tem, …. kao, ej, to je samo virtuala, malo morgen, tukej maske padajo.., je pa drugač čist ok., nikoli nestrpna in nekako se mi zdi korektna v komentarjih, na nek svoj včasih humorni način, aja, pa mislim, da sem enkrat njene mere zasledil, tako, da po tistih merah sodeč, ne more bit slaba za pogledat, sta mi pa ona in yo nek podoben karakter na tej sceni, hehe…

Ja lej, če nne jebeš narave pač ne jebeš… 😉

chroloquine https://chloroquineorigin.com/# hydroxychlor

Odgovor na objavo uporabnika
Ena iz CH, 08.03.2018 ob 21:43

Kje naj moja najboljša prijateljica dobi loverja? Preko neta so sami čudaki. Lokacija Ljubljana. Živi s tipom, ki nima libida. Ga ima rada, a sta kot cimra. O prekinitvi veze ne razmišlja.

Prijateljica išče ljubimca, hkrati pa o prekinitvi zveze ne razmišlja. In moški se boste sedaj javili? Res ste eni moški prave copate. ne vem kako vas moške, pa te ženske ki to temo piše in pa njene ušive prijateljice ni nič sram, ker očitno je da ona bo na dveh stolih sedela, vi boste pa igrali kot tisti film Lesi se vrača?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close