Najdi forum

Kako do Kinle Fire

Kakšen je najcenejši in najhitrejši način, da kupim Kindle Fire?

Mislim, da je to kar klik klik na Amazon.

Prodaja se samo v ZDA, tete pa tam nimam. Na Amazon v EU ga še ni.
Našla sem tole stran http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=14879 , pa ne vem, če ji lahko zaupam. Na mejl mi še niso odgovorili. Je kdo že kupoval tukaj?

Na tem linku imaš spodaj napisano tf. številko: 386 01 600 8720

to je očitno Ljubljanska številka – predlagam da jih pokličeš in se zmeniš
za plačilo ob prevzemu pa je.

Na tel. se na št. 1 ne oglasijooz. čakaš v nedogled, na št.2 pa se oglasi Honkong. Dejansko imajo sedež tam in kot sem uspela posrfat je potem problem, ker nimaš evropske garancije… Mejla od njih nisem dobila.
Še vedno ne vem, naj zaupam tem ali grem drugam.

Pocakas, da bo v prodaji tudi v Evropi. Ker, ce nekaj kupis v Ameriki se ne pomeni, da bodo vse funkcije na voljo v Evropi in tudi kindle app store ti zna povzrocati tezave.

Izogni se temu.

Najhitrejši je UsUnlocked[/url]. Imam zelo dobro izkušnjo z njimi, saj so mi uredili nakup Nook Colorja. Bili so zapleti pri dostavi, ker so mi prvega poslali v Sierra Leone, a so mi hitro poslali drugega. 🙂

Skratka, priporočam.

Btw: Zakaj ne raje Nook Colorja?

Zdravo,

Naslednji teden grem v London – poglej v trgovinah tam če ga že imajo,
napiši email ti ga lahko prinesem – če ga še potrebuješ.

Zaenkrat ga ne bos nasel, ker ga pri nas se ne oglasujejo. Bom pa mogoce pomagal, ko ga bom kje videl. Ce boste pridni.

Kupila na amazon.uk starejšo različico Kindla (3G), ker novi ima LCD stari pa e-ink, mejle se da gledat na poti brezplačno… Zakaj bi človek silil z najnovejšo igračo, če stara zadošča oz. celo presega potrebe.
Iz Londona ga je prinesla teta. Naročila zvečer, naslednji dan je bil v hotelu in dobila v SLO čez dva dni. Edino na britanski polnilec nisem pomislila, no reč lahko še kdaj prav pride.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close