Najdi forum

kako do e-maila

Pozdravljeni!

Mož ima internet in e-mail preko Arnesa oz. guest arnes, mene pa zanima kako,če je možno, bi si jaz odprla svoj e-mail preko tega strežnika?

Hvala

Uporabljaš lahko možev e-mail. Nov poštni račun pa si lahko brezplačno odpreš pri številnih drugih ponudnikih v Sloveniji in na tujem: Volja, Email.si, Gmail, Yahoo…

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Najbolje bi bilo, če ti pošlje nekdo povabilo za gmail (….@gmail.com). Imaš 2GB prostora kar je trenutno precej morda pa bo kmalu malo. Nikoli ne veš?
Je stabilen, praktičen, v glavnem meni se zdi fajn. Email.si, volja in podobni včasih štrajkajo kar povzroča jezo uporabnikov (tako vsaj berem) so pa v slovenskem jeziku.
Srečno pri izbiri.

Hvala za vaše nasvete. Na volja.net sem poskušala najti kje lahko odprem nov e-mail, pa ne najdem. Samo če se naročiš na internet. mi lahko pomagate in sorry če je očitno pa ne vidim?!

Hvala

Na na levi strani ekrana izberi VOLJA pošta.

Potem pa tam kjer piše: Še niste VOLJA uporabnik? Prijavite se tukaj!
klikni in …

Bo šlo?

Lep pozdrav

gmail, naj ti nekdo pošlje povabilo. na volji težko pošiljaš, če ne pokličeš v njihovo omrežje (da kuriš njihove impulze 🙂

Fantje, naj jo nekdo povabi!

naj da možev email da ji lahko pošljemo invite 🙂

Ok, saj nekaj postov nižje res piše, da brezplačno vabim samo tiste vroče, ampak saj me poznate: ko me kera lepo pogleda se koj zmehčam.
Prošnjo za invajt pa kar direkt na moj gmajl.

heh, odkar so zaprli isnoop, se je zgleda povpraševanje po invitih drastično povečalo

Le glej, da ne boš ratal prezmehčan 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close