Kako do Črne na K.-gradovi Kralja Matjaža
Pozdravljeni!
Zanima me, kako lahko pridemo do gradov kralja Matjaža? Mislim, do same Črne na K.bomo že našli, samo na spletni strani piše, da se do kraja dogajanje pride samo po gozdnih cestah.
Zdaj me pa zanima, če je že kdo bil in kako v resnici lahko prideš tja. Ali lahko greš z običajnim avtomobilom, da ni na vse 4 pogon, ali je boljše, da parkiraš in prideš do gradov peš, oz. baje naj bi bili kombiji organizirani.
Prosim za info!
lp
efka
Saj sedaj ni snega in sigurno ni problema. (čisto spodoben makadam, prevozen z vsakim avtom) Razen zaradi gneče morda, ker ceste so na nekaterih mestih res ozke in je srečanje težje. Sicer pa mislim, da imajo celo nek prevoz gor organiziran, kot si sama napisala, in sigurno je kdo, ki pove in usmerja že v dolini. Če ste iz Štajerske, se pa do Črne najbližje pride čez Sleme. (iz Ce je cc.60 km).
Tudi , če mi plačajo ne grem več tja gor. Gužva na tistih ozkih gozdnih cestah, premikanje po polžje, draga vstopnina, in še dražja hrana in pijača:( obup od organizacije…..pa nisem bila samo 1x tam, tako, davem, da se vse to dogaja vsako leto:P Videti pa itak nimaš kaj, razen pozno zvečer, ko prižgejo bakle, je malo feelinga, folk pijan, pokolzlan….fuj.
Forum je zaprt za komentiranje.