Najdi forum

kako deluje torrent

Mi lahko prosim kdo razloži na kakšen sistem deluje torrent. Kakšen je sistem da si potegneš dol muzko in kako potem drugi jemljejo od tebe. Ali ko si ga potegneš dol, ga lahko zbrišeš ali ga moraš nekaj časa še pustiti na računalniku. Nekaj sem slišala o tem, ne vem pa čisto zagotovo. Zato vas prosim za kratko razlago, kako to poteka.

Ti potegneš dol torrent file in ga shraniš na comp. Potem ta file odpreš in odpre se ti torrent program. Meni najljubši je u-torrent. V tem programu izbereš lokacijo kam želiš stvar shraniti in to je to.
Ko imaš stvar downloadano je pa od tebe odvisno ali boš pustila, da bodo drugi od tebe še naprej to dol dajali in si boš s tem višala delilno razmerje.
Na straneh na katerih se registriraš, moraš imeti visoko delilno razmerje, da te ne vržejo dol…

na take strani se sploh ni treba registrirat, jaz vse stvari dobim na http://scrapetorrent.com/Search/

Meni je najlažje, da se prijavim na partis.si
Tam si izbereš film, klikneš na- potegni ga, in te samo vrže na torrente. Odpreš si še mapo, da ti potem shranjuje filme oz kar si potegneš dol.
Srečno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close