kako delati z lasmi?
pozdravljeni,
danes sem bila pri frizerju in me je postrigla na resice in špičke tako da imam zdaj spet lepe lase. Zanima me kako naj od zdaj najprej ravnam z lasmi da se nebodo tako hitro poškodovali in bodo ostali ” nerazcepljeni ” in zdravi…
rada bi imela zelo dolge lase, vendar nevem kako saj se mi hitro cepijo in moram potem ” pod škarje ” :/ ( lasje so pa blond, nekje čez ramena )
hvala za nasvete in predloge.
Pozdravljeni.
Najbolj pomembno je, da lase strižete na 2 do 3 mesece, vendar naj vam jih frizer postriže samo za 1cm. Tako se vam nebodo mogli cepiti in boste pridobivala na dolžini.
Zanemarjene konice se zaradi cepljenja lahko trgajo hitreje kot rastejo lasje, rezultata pa je občutek, da ti ne rastejo oz. se ne daljšajo.
Če si želite dolgih las, se škarjam žal ne morete izogniti, lahko pa frizerju jasno posvete, da vas za več kot 1cm ne sme postriči. 😉
S pravilno nego, ki sestoji is kvalitetenga šampona, balzama, maske in lasnega olja, pa boste lasem zagotovili vso potrebno vlago ter jih ohranjala močne.
Za blondinke sta nega in pravilen izbor produktov še kako pomembna, saj svetljenje las lase nekoliko bolj issuši kot barvanje na temnejše tone.
Las z zelo vročimi oblikovalci, likalni, figaro, kodralnik, ne obremenjujte pretirano.
Upam, da vam je moj odgovor v pomoč.
Če se vam porajajo še kakšna vprašanja pa kar na dan z njimi.
Lp
Forum je zaprt za komentiranje.