Najdi forum

kako dati na googl

Pozdrav!

nisem glih racunalniski tip….zanima me pa kako das slike na googl? A je potrebna registracija prej, plačat racun…..?imela bi prav tako kot ko vtipkas kljucno besedo, ko odpres pa slike…no ja kaj razlagam sej veseta kako deluje googl 🙂

hvala in LP

Samo mogoče bi bilo pa vseeno fino, da malo več razložiš kaj želiš, ker očitno nihče ne razume tvojega vprašanja.

eh, ona bi rada imela sponzoriran link, po moje.

ampak to je pa DRAAAGO

recimo tako, kot vtipkaš v google croatia in ti najprej vrže ven nekaj slikic.

http://www.google.com/search?hl=en&q=CROATIA

kontaktiraj google pa vprašaj, koliko tisoč evrov zahtevajo za to.

ha!!!

ali pa bi punca rada iskala samo slike…

Nekje na prvi strani imaš link slike, ali pa images, pa ga klikneš

Ne, jaz mislim, da bi ona rada, da vtipkaš v gugla iskano besedo in se njene slike pojavijo.
No, najboljše, da počakamo, da ona sama pove, kaj bi res rada 🙂

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Hehe, bomo še ugibali? Po moje bi rada samo svoje slike dala na net.

Gabi, jaz ti predlagam, da se registriraš na tej strani http://galerija.over.net/main.php ter si naložiš svoje fotografije.

Ko to opraviš, greš na http://www.google.si/ in napišeš “GALERIJA MED.OVER.NET” , klikneš prvi zadetek, se prijaviš in gledaš svoje slike – pa so “na” googlu” :))))

________________________________________________ Prave kritike so zasnovane na trdnem prepričanju ali znanju.

🙂 ja rada bi svoje slike dala gor :)…konkreten ime za link in tisti ”konkretni” ki odpre ups presenecenje, kaj pa to tuki dela 🙂 eto to bi.

Hvala za odgovore…kuj ko nadjem cas upostevam vase nasvete

ByBy

Gabi – še vedno bomo ugibali 1000 na uro, kaj bi ti sploh rada.
A – ti malce pomagam, ti pa le napiši malce bolj obširno kaj bi sploh rada,
ne razumem deklet, ki so že z besedami škrte – kot bi bile vse Gorenjke :))

torej želje od Gabi so:

– ima neko količino svojih slik
– rada bi jih dodala ?????????????’ KAM ??????????????????
– rada bi imela javne slike – torej jih vidijo vsi
– rada bi imela privatne slike – do katerih imajo dostop samo specialni
gostje, ki poznajo geslo

– ko na google odtipkaš besedo Gabi – bi rada, da bi se prikazal link
do njenih slikc ??????

Meni je tole pisanje vzelo 1 minutko časa..

Sedaj pa ti napiši kaj bi dejansko rada ?????????????
pa boš dobila pametne odgovore

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Saj sem se trudila biti cim boooolj jasna in da cim manj cajta ljudem tuki gor vzamem…….torej moje želje so:

– količino svojih slik
– rada bi jih dala tako da ko kdo isce bo googlu da jih najde oz. tam gor dobi
– rada bi imela javne slike – torej jih vidijo vsi, brez gesel itd.
Nic nocem sluzit al kar koli znjimi samo pac da je kot neki mini album na googlu.

a zdaj sem kaj bolje napisala
🙂 hvala pa verjetno se se kaj beremu tu ker zglkeda mi rata od vsega znanost narest :))

LP

ehj saj ni znanost.
Osebno ti priporočam, da slikce daš kar sem na htp://med.over.net
najelegantneje in najhitreje, pa najmanj sitnosti.
Sicer so pa to že svetovali v tem threadu.

(\__/) Copy and paste bunny (='.'=) to help him gain (")_(") world domination

Kaj pa tule:

Ne vem, no, ampak meni tile albumi nekako ne potegnejo. Picasa Web Albums dejansko ponujajo dosti več, npr. 1 GB prostora, kamor lahko naložiš ca. 4000 fotk v normalni resoluciji, običajni spletni albumi prebavijo le male fotke v nižji reosluciji. kakšna je nasploh odzivnost mona zadnje čase pa itak vsi občutimo.

Gabi, si morda želela nekaj podobnega:

Pozdrav vsem….no sem danes poskusila na bucketphoto.com itak sla ze itak pogledat na googl ce dobim ze sam se ni vrjeten kak dan traja ali kako gre to? hvala yza nasvete ….tudi to preko med.over net galarije je res cool in enostavno samo sem raje za prvic za bolsi obcutek da ni na slovenskem domacem polju takoj zadeva 🙂 no MAUSE je skratka zadela kaj hocem 🙂

LP

ma ti hočeš imet sponzoriran link, da ti po vpisu določenega gesla takoj vrže zadetek na prvo stran, pod prvi zadetek.

to se drago plača, si lahko ziher. ali pa je treba naredit google bomb, se pravi, da rabiš par kolegov, ki te bodo na svoji strani na podlagi tega gesla linkali. kar tako samo od sebe to ne bo šlo. Google rangira zadetke tudi na podlagi tega, s koliko strani je linkana tvoja stran. če si slike samo obesila gor, ti jih bo sicer našel, ampak bodo zadetki nekje čisto na koncu. razen, če je tvoje geslo popolnoma unikatno.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close