Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako daleč peš ali s kolesom v službo?

Kako daleč peš ali s kolesom v službo?

Si pričakoval kaj drugega od ženske,ki se tako napravlja?
Oblečena fino, notri pa?[/quote]

Se spet ena in ista oseba pogovarja o tretji 🙂

Vsaj prvi vtis je dober. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Se spet ena in ista oseba pogovarja o tretji :)[/quote]

To ti misliš. Prosi moderatorje za IP, če ti ni kaj jasno.

Ja glih uredu ni, da je ženska taka preko interneta. Mislim, vsaj zdi se mi da večina ni takih, vsaj tukaj na MON:)

Ja glih uredu ni, da je ženska taka preko interneta. Mislim, vsaj zdi se mi da večina ni takih, vsaj tukaj na MON:)[/quote]
Kaka, a fino oblečena? O čem se zdaj pogovarjamo? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ni ok, če označi tiste, ki niso v petkah, da so kot iz rit privlečeni. Vzvišeno, aroganca.

Če mački stopiš na rep tudi cvili.. in kaj tule slišim enega cvilenja..

Aha, torej je vse to letelo name:). Ni bilo tako mišljeno, ampak očitno si se prepoznala v tem, o čemer pišeš:)).

Glej, moje mnenje je, da v takšni kombinaciji oblačil (ki jih nosim za v službo) nikakor ne morem s kolesom. Kdor nosi kavbojke in podobno, pa ni ovir in seveda se ne “zmečkaš”:).

Kaj pa na okolje in onesnaževanje, nič ne pomislite? Vprašanje je namenjeno tistim, ki niti 3km ne zmorete peš. Ali niti 5 km s kolesom.
Ves ta pleh in onesnaževanje. Marsikaj je nepotrebno. Če imaš 3km do službe je po mojem res povsem nepotrebno it z avtom. Greš peš ali pa s kolesom. S kolesom gre še več km. Sploh recimo čez LJ si celo hitereje kot z avtom.
Razmislite malo o okolju in onesnaževanju kadar ne morete niti malo it peš ali s kolesom.
Pohvala pa vsem, ki se tudi na daljše razdalje peljete s kolesom ali greste peš. Čim več takih za naše okolje.

Aha, torej je vse to letelo name:). Ni bilo tako mišljeno, ampak očitno si se prepoznala v tem, o čemer pišeš:)).

Glej, moje mnenje je, da v takšni kombinaciji oblačil (ki jih nosim za v službo) nikakor ne morem s kolesom. Kdor nosi kavbojke in podobno, pa ni ovir in seveda se ne “zmečkaš”:).[/quote]

Pa kaj če ti malo pihlja pod kiklco 🙂

Glej, moje mnenje je, da v takšni kombinaciji oblačil (ki jih nosim za v službo) nikakor ne morem s kolesom. Kdor nosi kavbojke in podobno, pa ni ovir in seveda se ne “zmečkaš”:).[/quote]

Pa kaj če ti malo pihlja pod kiklco :)[/quote]

Aja, morda še podatek…imam kar nekaj km:). Sicer ni ful, za prosti čas džabe:). Zate vem, da greš s trolo:)). Zakaj ne kolo?:)

Pa kaj če ti malo pihlja pod kiklco :)[/quote]

Aja, morda še podatek…imam kar nekaj km:). Sicer ni ful, za prosti čas džabe:). Zate vem, da greš s trolo:)). Zakaj ne kolo?:)[/quote]
Zato ker ga ne morem pripeljat v avtu.. prpelem se z avtom, ki ga pustim na obrobju LJ in grem v center s trolo. Ne da se mi zajebavat in iskat parkirišč po LJ in tud nazaj je trola hitrejša od avta. Pač nimamo svojih parkirišč. Ljubljanski “Bicikelj” bi prišel v poštev, vendar jih pri mojem parkirišču ni.. 🙂 tvoj zakaj moj zato 🙂 Še kaj draga? Lahko pa spremeniš navade in se skupaj voziva s trolo, sam vem ti imaš srečo z lastnim parkiriščem 🙂

Da je to naredila? Jaz pa tega nisem opazil. Meni se je zdelo, da je samo rekla, da so eni kot, da bi bili iz riti privlečeni. Ni pa rekla, da ti ne nosijo petk. 😉

V prvi šiht sem se vozil vsak dan 10 minutno relacijo s kolesom na šiht, tudi ob težkem snegu.

Na drugi trenutni šiht pa se peljem 40 minutno s kolesom, po dežju,soncu, toči ali prihajajočem snegu. Avta nimam, ker si ga ne morem privoščiti še zmeraj.

Sedaj sem še mlad, še nekako gre…

šit … a bom spet poseben izpadel, ker me vozi šofer ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz se vozim v službo s kolesom dober kilometer daleč.

No ja, vožnja z rešilcem ravno ne šteje:). Kaj te vozi na posebne preglede?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close