Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako daleč peš ali s kolesom v službo?

Kako daleč peš ali s kolesom v službo?

Koliko najdalj bi šli peš do službe? Če ste oddaljeni 1, 3, 5, več km, bi šli peš?
Kaj pa s kolesom, koliko najdalj bi se še peljali s kolesom?
Ali pa rolerji ali skiro.
Kdaj vam je predaleč in greste z avtom ali javnim prevozom?

Peš bi šel tam do 5km, s kolesom pa tudi 50km, če bi me v službi čakal tuš. Sicer pa nikoli ne uporabljam tekočih stopnic v trgovskih centrih, niti lifta (deloma tudi zaradi klavstrofobije).

No, potem pa ti povem, da sem jaz kot majhna deklica za nekaj ur obtičala v pokvarjenem dvigalu.

Samo večino ne čaka tuš v službi.
Torej, če nimate tuša v službi, koliko?
Oz. koliko greste, ne koliko bi šli .
Jaz peš: do pol ure. S kolesom do ene ure na eno smer. To sem do sedaj prakticiral, ampak ne vsak dan.

občasno grem s scooterjem ☺ cca 15 km
peš grem samo pijačo v bližnje lokale, s kolesom pa tolčem turice od 1,5h dalje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Do službe sem hodila celo poletje s kolesom 30 min v eno smer.Za peš premalo časa:)
Zdaj ko je megla zjutraj,pa grem kar z avtom.Sicer sem pa pravkar prišla iz enega “đira” s “biciklom” :)))

Z bajkom se pelje, ne hodi.

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Jaz pol ure, na vse načine. Ponavadi se mi mudi. Če bi imela več časa na voljo, pa sploh ne bi živela v Ljubljani in bi se pol dneva vozila v vse smeri.

V službo bi šla peš do 1 km. Kolo, rolerji, skiro odpadejo. Kar se tiče prostega časa pa čim več gibanja.

Peš v službo bi šla do 3km v eno smer, sem že gazila v največjem snegu do doma in rabila 45 min, ampak to je bilo izjemoma, romantika pa to 😀 Drugače pa bi s kolesom tja do 10km, najraje pač z avtom, priznam, čeprav mi mestna vožnja ful žre.

Konkretno pa torej 90% z avtom, 5% z busom in 5% s kolesom. To se bo zdaj prevesilo v prid busu in kolesu občasno, ko ne bo dežja.

Eni ne zmorejo 1km prehodit, spet drugi pretečemo 5km na dan. Kako zelo smo si različni…

"No one can make you feel inferior without your consent." - Eleanor Roosevelt.

Ni fora v tem. Eni imamo službo, ki zahteva urejenost tip top od nog do glave. S kolesom to ni mogoče. Z visokimi petami več kot 1 km hoje…probaj:). Za to je prosti čas.

Tebe še niso likvidirali? Fino bi bilo ko bi se kar nekam razblinil… al pristal v čuzi, kamor sodiš.

Jaz vsak dan kolesarim 50 km v službo.

največ boš dosegla, če na sebi implementiraš svoje želje ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Jaz sem v praksi šel s kolesom v sluzbo in naredil v obe smeri 25-30 km. Ni lažjega. Ko je zima, nizke temperature, torej -10 -5 kolo odpade. Tam okoli nič, kakšno stopinjo ali dve manj tudi ni problem.
Poleti tuš ni problem, ko prideš domov se stuširaš. Bolj je problem, ker poleti in spomladi ter jeseni pašejo čimbolj kratke hlače. Če tam zahtevajo obleko dolge hlače je velik problem. Poletje in dolge hlače, nikakor. Neudobno.

S kolesom bi hodil v službo tudi bistveno dlje. Peš ni problem, vendar gre malo počasi. Raje tek.

Aja, star sem 37 let:)
(ni oglas)

Z bajkom se pelje, ne hodi.[/quote]
Odvisno. Jaz jih včasih vidim, kako hodijo z njim. Za boljše ravnotežje. :))
Misonkka, kolk si to mela, kak km za prehodit? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Seveda, za delo v proizvodnji res ni problem:). Še v trenirki bi najbrž prišel, a ne:).

Če je do pol ure potem s kolesom ali peš.
Ne česa pa ne razumem. Zakaj tako visoke petke, da ne morete hodit? Vam v službi predpišejo, da se morate neudobno napravit? Kaj pa preobuvanje, če že res morate imeti visoke petke?

Seveda, za delo v proizvodnji res ni problem:). Še v trenirki bi najbrž prišel, a ne:).[/quote]

Eh, delo je v salonu. Pisarniško delo. Ne bit tko fina:)

Seveda, za delo v proizvodnji res ni problem:). Še v trenirki bi najbrž prišel, a ne:).[/quote]

Eh, delo je v salonu. Pisarniško delo. Ne bit tko fina:)[/quote]

Pač enim je vseeno, če zgledajo kot iz rit potegnjeni:).

prva oseba ednine ti ustreza z natipkanim ☺

Haha. Imaš lepo komunikacijo preko interneta, lepo se zabavaj še naprej:)

Si pričakoval kaj drugega od ženske,ki se tako napravlja?
Oblečena fino, notri pa?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close