Kako daleč grete v spolnosti?
Zadne čase me ful daje pohota. Mam fanta, seksama, me poteši za neki časa, ampak sem dobila željo da bi nrdila korak naprej. Sicer mama par igračk, njemu ful paše če mu med fafanjem s prstom zaidem v luknjico, včasih mu jo tut preližem. Kupla si bi tut strap-on pa ga z njem pojahala, če mu bo do tega. Ne zato ker bi si on to želeu, ampak zato ker mam rada mal freaky situacije in me to vzburja. včasih ga tut dražim, da vem da si želi fasat vlko batino v rit in opažam, da ga to zelo vznemirja haha.Rada bi tut lizala muco, mela agresiven lesbo seks..mmmmmmm… Kaj pa vi? kak daleč ste šli s svojimi partnerji? kaj vse so skrite želje? djte si duška, napište kako packarijo…
Imava tudi midva drugačno vrsto spolnosti, le da pri nama ni vključenih želja po dodatni, tretji osebi.
V spolnosti ni nič prepovedano, če se s tem strinjata oba. Dogovorita se in pojdita postopoma. Če imaš rada nadzor v seksu ni nobenih težav, si ga vzemi.
Kar na dobri poti si. Ni omejitev, razen teh, ki si jih postavita sama. Cilj je užitek in cilj je uživati čim dlje. Nekaj, kar je bilo še včeraj uh, oh in sploh, je lahko danes že rutina, tako da … čim več je tega, tem bolje. Že samo razkrivanje idej in želja je erotično samo po sebi, še posebej potem, ko partnerja poznaš dovolj dobro, da veš, da se lahko odpreš. Najprej razgališ telo, potem razgališ še dušo. Zakompleksanci, versko-moralno obremenjeni, nepotešeni in zato zavistni … bodo seveda marnjali, ampak to je vse le vroč veter, prazne marnje. Just go for it. 🙂
Med vrsticami, žena prevzame nadzor in na tebi uporabi dildo. Sej ne obsojam, ampak šovinisti imajo vedno enega skritega pedrčka v sebi.
[/quote]
to si ti rekla. Verjetno jemlješ navdih od doma 😉 Tudi prav ;))
Povprečen vanilija par zmore iti le do spalnic.. dlje ne gredo.
Vaš zapis seveda ni od Litije do Čateža, je pa dlje, kot od dnevne sobe do spalnice.
Niti ena od idej niti približno ni “freaky”. Ok, strap-ona.. se bo vanilija par izogibal in mu nadeval razne gnusne pridevnike.. tako kot krščanska devica vidi vse hudo v kateremkoli penisu.. razen tistemu, ki ga je bog poslal, da z njim zanosi.
Najbolj se ga bodo pa otepali prikriti ali odkriti homofobi.. ker niso čisto sigurni v svojo seskualnostjo. Moški te ali privlači ali ne.. in ni neke panike ne glede na odgovor.
Užitek v spolnosti pa ni vezan na spolno usmerjenost, temveč to katere užitke telo ponuja. Erogenih con ima telo veliko.. in nista si jih bog ter hudič razdelila v nekakšni hladni spolni vojni.
Čisto po pravici – midva nisva prav daleč. Poročena več kot 5 let, pa nisva prišla še niti do fafanja. Njej pač ni in ne vem zakaj. Ne morem je prepričat.
Tko da vsi ti vaši problemi, ko ne veste več kaj vse bi si še izmislili, so meni popolnoma tuji, ker odpoveva že na prvi stopnici. Tako, iskreno.
Forum je zaprt za komentiranje.