Kako boste preživeli podaljšan vikend?
Forum je zaprt za komentiranje.
Splash › Forum › Potovanja.Over.Net › Kam in kako na počitnice › Kako boste preživeli podaljšan vikend?
Kako boste pri vas preživeli podaljšan vikend?
Pri nas malo počitka, malo pospravljanja in en dan izlet nekam na sonce.
po Prešernovo … prbit ko marija bom delal traparije ☺
V bistvu mi je ful zanimivo, kako vsi avtomatsko mislijo, da bo večina prebivalcev v petek, soboto in nedeljo doma. Nekateri delajo v petek, soboto in nedeljo. Ker nekateri poklici ne morejo počivati … Se zavedate tega? In govorim od tistih najnižjih poklicev do najvišjih.
Kljub temu mislim, da večina bo doma. Vsaj v petek. Sobota in nedelja pa kot običajno, delajo vse štacune in šoping centri bodo pokali po šivih verjetno.
Jaz bom tokrat prosta vse tri dni. Malo bom spala, malo se bomo družili, kak daljši sprehod bo padel, delam na 10 000 korakih dnevno, in…bo spet ponedeljek.
Izgleda, da bo sonček. Malo naokrog gremo, pa kakšna semena imam počasi za posejat, malo šavje pospravljat od jeseni, take lušne uizi stvari 🙂
Jaz sem si zamenjal dneve – danes opravljam sobotne stvari in urejam doma, pa v trgovino, pa kuhat na zalogo, jutri smučanje, ker še ne pričakujem strašne gneče – za vikend in v petek bom pa pripravljal službene zadeve, da gre v ponedeljek takoj zjutraj ven kup mailov, ponudb, ipd.
Pogledala bom vse dele od tega tedna, ker sproti ne utegnem.
Delam efektivno in ugodno. Z računom.
Od cet opoldan-ned zvecer se gremo turiste 🙂 .
Delam efektivno in ugodno. Z računom.
[/quote]
Hvala – ampak ne.
…na dilcah. 😉
Midva z možem se bova šla turista.
Hči bo ostala doma in čuvala mačke.
imaš probleme – sori, večina pa res v petek ne dela. Po nepotrebnem javkaš.
Če bo res sončno, “miganje” ob morju …
Hvala – ampak ne.
[/quote]
Ok 🙂
Veš za drugič
Hvala za odgovor
Drugače bomo veliko na soncu, odvisno od navdiha in kako hitro bo narejeno delo.
Za koji organ naj bi zdaj tebi razlagali javno kaj bo kdo delal?
Za koji organ naj bi zdaj tebi razlagali javno kaj bo kdo delal?
[/quote]
Saj ni javno, si neprijavljen/a/o. 😉
Jaz grem v Laško.
Ali za tri dni na morje, ali 2 dni smučat,en dan počivat.
En dan smucat.
1x smučat, mogoče celo 2x
V bolnici ……jutri operacija ce bo brez zapletov bom cez vikend upam lahko sla domov k hcerki…Vsem lepo…
Saj ni javno, si neprijavljen/a/o. 😉
Jaz grem v Laško.
[/quote]
forum je javni, zakaj nekega neznanca zanima, kjer bodo drugi neznanci ? Kaj ima od tega? In zakaj bi nekemu neznancu na forumu razlagala kam grem :O
forum je javni, zakaj nekega neznanca zanima, kjer bodo drugi neznanci ? Kaj ima od tega? In zakaj bi nekemu neznancu na forumu razlagala kam grem :O
[/quote]
Najbrz isce ideje kaj poceti. Jaz grem v hribe.
Če bom prave volje…če…se lotim pospravljanja “rumpl kamre” 🙂 Če:):):)
Ja pa ja – če bo sonce, bos zih pospravljala …☺
Forum je zaprt za komentiranje.