Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!

Kako bodo kaznovali tiste,ki se ne bomo cepili?!

Ko beres male nemocne clovecke na kaksne nacine bi radi kaznovali tiste, ki ne naredijo tega kar so sami naredili (jap cepili so se za svobodo, siht, dopust in fitnes ) se lahko samo smejes. Pa kaj boste vi bebci, ki delate za jurja na mesec in imate cel kup kreditov.? No kaj boste.? Se naprej boste delali kot se vam bo reklo, ker si drugega ne morete in ne smete privosciti. Pokakali se boste. Lepo boste tiho in sli na 3,4,9 itd odmerek, v sluzbo je treba, kredit je tud treba placat itd.. to da imate stranske ucinke skrivate kot kaca noge (ampak nismo vsi neobvesceni), zdaj bi se vse ostale prisilili v mizerijo ker ste sami v njej. Podpiram obvezno cepljenje, najbolj ga podpiram prav za vas..tretjic, cetrtic, sedmic ce boste se zivi.  Treba jim je cestitat, dobri so in dobro jim gre- tistim ki odlocajo. Ce nimas mozga ti tud bog ne more pomagat.

Odgovor na objavo uporabnika
pa saj niste gladki, 29.12.2021 ob 16:01

Nihče te ne bo prisiljeval. Pač tam, kamor greš lahko zdaj s testom, potem ne boš mogel, preprosto. Služba zna biti večji haklc. Ampak ponekod je še dovoljeno hoditi v službo in se testirat, samo nič drugega ne boš mogel počet.

Pa nehajte s temi taborišči in nacisti itd. Sedanji “nacisti”, kot jih vi imenujete, so CEPLJENI!! Od vas želijo samo to, kar so tudi sami naredili. V taborišča so pa šli ljudje zato, ker so bili Židje in z ničimer niso mogli preprečit, da bi jih poslali v taborišče. Bo šlo?

Kako je to različno od tega da bodo plačevali samo necepljeni? Da se bodo prosto gibali le cepljeni?

V tem forumu se dostikrat poziva k matretiranju necepljenih. Zakaj? Koga ogrožoma necepljeni? Cepljeni ste po vašem prepričanju zaščiteni.

Jaz iskreno upam da Slovenija nima tako slabe karme kot jo ima Avstrija in da ne bomo sprejeli takih fašističnih ukrepov.

Na vsak način se hoče iz necepljenih narediti kriminalce, debilni zombiji in pa tisti, ki so se zaj. s cepljenjem in svoje napake nikakor nočejo priznat iz egoizma pa namrščeno napadajo necepljene na vsakem koraku.

Pa saj ni treba odkrivat amerike. Obvezno cepljenje že obstaja, sankcije so znane. Samo eno bolezen bodo dodali spisku, to je vse.

Človek se briga zase in za svojo familijo in ker se briga zase napadajo njega in njegovo familijo po dolgem in počez. Kako živi koliko denarja ima koliko šole je naredil in podobno.

PA KVA TE BOLI KURAC PEZDE HUDIČEV ZABIT ZOMBIJEV BRIGAJ SE ZASE PA NABIJ SI ŠE 6 MASK IN 8 CEPIV TJA V RIT

darwindarko, 29.12.2021 ob 16:18

drekonja tišina, 29.12.2021 ob 16:17

darwindarko, 29.12.2021 ob 16:08

drekonja tišina, 29.12.2021 ob 16:04

darwindarko, 29.12.2021 ob 15:59

nemogoče, 29.12.2021 ob 15:57

Anonimno 3377, 29.12.2021 ob 15:47

Necepilka, 29.12.2021 ob 15:22

Jaz se nikakor ne bom cepila,sem tudi prebolela covid pred enim letom in ne vidim smisla,da bi se cepila.

Kako nas mislijo kaznovati? Denarno? izguba službe? Prepoved obiska zdravnika ginekologa,zobozdravnika….?! Prepoved vstopa v trgovine,lekarne??!!!

No povejte kako?!!!

UPAM, DA TAKO KOT V AVSTRIJI, VSAKE 3 MESECE KAZEN 600€.

Der Gesetzesentwurf zur Impfpflicht sieht bis zu 600 Euro Strafe alle drei Monate vor.

Pokaži mi enega ki je bil na protestu dva dneva nazaj in ki ima 100 eur v denarnici.

In kaj ima to veze štrumf?

Kdo bo tebi vzel 600 eur, če nimaš 5 eur v denarnici in živiš na plečih ostarele matere, klošar?  TO ima veze.

Kako bo tebi zobe razbiti če ti jih bodo že drugi preden se srečava?

Povej naslov, sicer lahko čakam v nedogled.  Ker ti boš bolj težko prilezel do mene, se strinjaš?

Kakor jst vem golazen ti veš kje je moj naslov saj ves čas nabijate kje sem in kako sem ter kakšen sem. Pridte golazen an pa zavedaj s da gremop na življenje in smrt.

govno jedno prokleto

Ti si že mrtev, več let, le dojeti tega ne zmoreš.

tako, 29.12.2021 ob 16:26

Ti si že mrtev, več let, le dojeti tega ne zmoreš.

Ti pa debil ker se z mrtvim pogovarjaš teslo

yram, 29.12.2021 ob 16:19

Ko beres male nemocne clovecke na kaksne nacine bi radi kaznovali tiste, ki ne naredijo tega kar so sami naredili (jap cepili so se za svobodo, siht, dopust in fitnes ) se lahko samo smejes. Pa kaj boste vi bebci, ki delate za jurja na mesec in imate cel kup kreditov.? No kaj boste.? Se naprej boste delali kot se vam bo reklo, ker si drugega ne morete in ne smete privosciti. Pokakali se boste. Lepo boste tiho in sli na 3,4,9 itd odmerek, v sluzbo je treba, kredit je tud treba placat itd.. to da imate stranske ucinke skrivate kot kaca noge (ampak nismo vsi neobvesceni), zdaj bi se vse ostale prisilili v mizerijo ker ste sami v njej. Podpiram obvezno cepljenje, najbolj ga podpiram prav za vas..tretjic, cetrtic, sedmic ce boste se zivi.  Treba jim je cestitat, dobri so in dobro jim gre- tistim ki odlocajo. Ce nimas mozga ti tud bog ne more pomagat.

Merimice ko boš ti jurja imela v žepu boš bolj prijazna.  Tako ti pa preostane samo fantaziranje pa burek dan na dan 😀  😀  😀

hahaha621, 29.12.2021 ob 16:28

Merimice ko boš ti jurja imela v žepu boš bolj prijazna.  Tako ti pa preostane samo fantaziranje pa burek dan na dan 😀  😀  😀

Imas prav, mimam jurja doma, ves koliko imam, evo ti povem, ker sem lih prej placevala s kartico in sem pogledala v denarnico. Imam 25 e v njej. :))

Burek imam rada, ampak sori sem na dijeti. Samo solata, sadje in belo meso.

Jaz pa hočem prisilno cepljenje. Pod pogojem, da to govno janšistično fašistično gre v prve bojne vrste in skuša na silo pocepiti ljudi. Me zanima, kako dolgo bo to govno še nosilo svojo debilno glavo naokrog.

Druge porivati v drek, govno pa se bo še naprej skrivalo v kleti, je nepošteno.

ka ti bo vs gnar ks skos lačna?

tis skos na zelenjav k zajc ??

Robi917, 29.12.2021 ob 16:37

Jaz pa hočem prisilno cepljenje. Pod pogojem, da to govno janšistično fašistično gre v prve bojne vrste in skuša na silo pocepiti ljudi. Me zanima, kako dolgo bo to govno še nosilo svojo debilno glavo naokrog.

Druge porivati v drek, govno pa se bo še naprej skrivalo v kleti, je nepošteno.

Največja govna ste vi, rumenojopičarji nacistični.

ej skeri, 29.12.2021 ob 16:40

ka ti bo vs gnar ks skos lačna?

tis skos na zelenjav k zajc ??

Ta reva tok  sanja o denarju da bo vsak cajt poletela.

Pa kaj, bolj sem zdrava od vseh vas, ki se do onemoglosti nazirate z vsem zivim.

kabala, 29.12.2021 ob 16:40

Največja govna ste vi, rumenojopičarji nacistični.

dej zbud se sera

Hahahah, a misliš, da bodo po tebe prihajali??? Če se ne boš cepil, pač ne boš nikamor mogel. Pa še položnice ti bodo prihajale za plačilo globe, ker nisi cepljen. Če jih ne plačaš, se usedejo na tvoj bančni račun. Aja, saj itak nikamor ne greš in tudi računa nimaš, ker si na socialki.:) Potem ti pa itak nič ne morejo. Menda od socialnega ne trgajo. Nepremičnina je pa itak od mame, tako da si krit.

ko bo nekdo ustrelil prvega zdravnika, prvega farmacevta, prvega iz strokovne skupine, prvega poslanca bido vsi debili ki zdaj tulijo za ibvezno cepljenje  zastrigli z usesi ker naslednji bodo mogoce oni….na cepilsko nasilje se odgoviri z nasiljem

kozel450, 29.12.2021 ob 17:10

Hahahah, a misliš, da bodo po tebe prihajali??? Če se ne boš cepil, pač ne boš nikamor mogel. Pa še položnice ti bodo prihajale za plačilo globe, ker nisi cepljen. Če jih ne plačaš, se usedejo na tvoj bančni račun. Aja, saj itak nikamor ne greš in tudi računa nimaš, ker si na socialki.:) Potem ti pa itak nič ne morejo. Menda od socialnega ne trgajo. Nepremičnina je pa itak od mame, tako da si krit.

le glej da ne bi kdo prisel in te cepil po gobcu kreten

Pa saj ni treba odkrivat amerike. Obvezno cepljenje že obstaja, sankcije so znane. Samo eno bolezen bodo dodali spisku, to je vse.

Točno to, obvezno cepljenje že obstaja, samo eno bolezen bodo dodali na spisek.

Vendar za naše antivakserje bo treba sankcije okrepiti.

Anonimno 1436, 29.12.2021 ob 17:21

Točno to, obvezno cepljenje že obstaja, samo eno bolezen bodo dodali na spisek.

Vendar za naše antivakserje bo treba sankcije okrepiti.

ti kar upaj baraba brezobrazna, ko bos dibila prvo na gobec zastonj bos se prosila za 300 eur hehe

enostavno773, 29.12.2021 ob 15:40

In kaj potem, če si prebolela covid pred enim letom.  To ne pomeni, da ga ne moreš ponovno dobiti in zboleti.

Če bo cepljenje obvezno, seveda nikogar ne bodo prišli iskat in na ga odpeljali na prisilno cepljenje.  Bodo pa lahko zavrnili oziroma odrekli pomoč, če jo bo bolnik potreboval.  Tega zdaj ne morejo.

Pri vsem skupaj gre za zakone, nič drugega.

E che paura enega cepljenega je tole – napada necepljenega, moralno mu levite poje preko tipkovnice 🙂

yram, 29.12.2021 ob 16:43

Pa kaj, bolj sem zdrava od vseh vas, ki se do onemoglosti nazirate z vsem zivim.

🙂 😛 🙂 😛 – u nailed it girrrl 🙂

Te barabe janšistične debilne so iste kot njihov debilni firer. Samo preko tviterja še upa čivkati.

če hočete ali ne ??????

Strokovni svet UKCL je danes na izredni seji soglasno sprejel sklep: “Zaradi interesa in trpljenja vseh naših bolnikov (s covidom ali brez), ki traja dve leti in mu ni videti konca, Strokovni svet UKCL predlaga uvedbo obveznega cepljenja proti COVID-19.”

— UKC Ljubljana (@ukclj) December 29, 2021

??????

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close