Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Kako bi se počutili, če bi partner imel tako mnenje o vas?

Kako bi se počutili, če bi partner imel tako mnenje o vas?

zdravo!od taksnega moras vstran.nikoli ne bo mogel razcistiti z svojo preteklostjo,to ti razlagam iz lastnih izkusenj.sam sem imel zelo tezko otrostvo,alkohol v druzini pretepanje ocima naju dveh z bratom in matere.imel sem kar nekaj vez,vendar sem bil drugacen em zelo slabih zivcev,in kadar je prislo do prepira sem zmeraj bezal,ker sem se bal samega sebe,kaj bom naredil ce mi pokne film.drugace sem zelo druzaben,veckrat pa se zaprem v svoj svet in sem samo tiho.veze se niso obnesle ker sem zmeraj bezal pa tud otrok nisem hotel imeti,ker sem se bal da se bo mojemu otroku dogajalo izto kot meni.sedaj sem ze kar dolgo casa raje sam.pred leti 20 pa sem imel zensko,ki je bila 17 let mlajsa od mene ona 21se studirala,jaz 38 vendar je bilo zelo veliko nasprotij proti najini vezi seveda najbolj s strani njenih starsev.zelo sva klapala jaz otrocji muzikant ona pa pevka v nasem ansamblu.zelo lepo sem skrbel za njo,saj sem jo vzel kot svojo scerko,ker svjih otrok nimam.tako sem jo imel rad,da sem po 3h letih vezo prekonil,ji dal prosto pot,da si najde primernejsega partnerja.nasla si je partnerja imata cudovito hcerko.se sedaj po 16hletih sva na vezi vsak rd.bozic novo leto.posilja mi tudi slikce nje in tamale in srcno upam da,je SRECNA.z mano bi bilo pretezko saj pri 57 letih se vcasih imam more iz otrostva,sanje,da se zbudim ves prepoten in se vedno me je strah,ko se zbudim.vso sreco ti zelim,cimprej se ga resi.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close