Kako bi ravnali, fukfehtarji
A se ne spodobi, da je dec boljši od babe?[/quote]
Spodobi? V očeh koga? :o[/quote]
Mah, to mišljenje imajo ljudje, ki se čutijo manjvredne. Sicer pa sem ga vprašal, kako izmeriš kdo je boljši, pa če čakam na odgovor. Verjetno še računa…. :))
No, Marko bo zdaj povedal, kako bo v težkih trenutkih za svoje oboževalke branil njihovo čast pred posiljevalci. Pred posiljevalci svojih nesojenih tašč, ker tele stare babe se zagotovo nad njim ne navdušujejo v smislu spolno privlačnega jim samca. Mislim, niti v spominu svoje fukotožne mladosti. Prej ga vidijo kot nekompliciranega zeta. Takega, od mame zdresiranega, ki bo prišel v nevestino familijo komande poslušat in izvrševat. Mati Margot bo hčeri Goldfish naložila ukaze, ki jih mora njen “moški” čez dan izvršiti, in Marko bo brez ugovora izpolnil ukaz, ki mu ga bosta babi zvijačno predstavili kot njegov izziv za dosego cilja. Dve generaciji bab bodo takoj po izvršeni nalogi presrečne… Po ogledu televizijske nadaljevanke z neposlušnimi žrebci blizu osrednje vloge pa nič več. Zakaj v okolici doma ni takih …?
Če je edino orodje, ki ga poznaš, kladivo ti vsak problem izgleda kot žebelj.
Frido, če je bilo pri vas doma tako, da sta tašča in mama upravljali s tvojim očetom in s tabo, da si sedaj tak zgubidan in ženskomrzec, to še ne pomeni, da je vsepovsod tako.[/quote]
Kaj pa je bilo pri vas doma? Zakaj pa ti ne znaš pri teh letih babe zapecat? A zato, ker je ata preveč pil pa mamo tepel? Se ti je to vtisnilo preveč v podzavest, pa si zdaj lolek? Kako to, da si ti izgubil toliko na samospoštovanju in samozavesti, da se moraš pri teh letih enim starim babam na forumu dobrikat v želji za pohvalo, pa še te niso pohvalile. Nisem gledal ostačil tem, ampak v tej je samo ena babi Markota pohvalila, druga pa nobenega. Tebe tudi ne, ker si ji odvraten fukfehtar obupan.
Kakšno obračanje? Rekel si, da človek, ki je dresiran, tega itak ne ve. To si ti rekel in jaz nisem prav nič obrnil Le ponovil sem, tebe pa sem opomnil, da to velja tudi zate. Razumevanje ti dela velike težave.
Forum je zaprt za komentiranje.