Kako bi pa vi tole pokomentirali?
Kaj točno si razbral, ne vem. Nekaj nas je očitno razbralo nekaj popolnoma drugega kot ti. Dejstvo pa je, da delaš isto napako kot še marsikdo, da sodiš druge po lastnem primeru. V enem od prejšnjih postov si trdil kako ti je uspelo bivšo “spreobrniti” glede seksualne zavrtosti. Kljub dejstvu, da je bivša, si na tvojem mestu ne bi prehitro pripenjal medalj. Če je nekdo zavrt še ne pomeni, da nima tudi želje. Lahko jo ima, vendar si je ne upa izraziti in če ta tvoja bivša ne bi imela želje, bi si ga lahko dal tudi v pozlato in posul z diamanti, pa vseeno ne bi opravil nič. O konkretnem primeru pa vemo bolj malo (ne nazadnje začenjam sumiti, da sploh ni resničen) oz. vemo le to, da seks z njim avtorici očitno ni preveč odgovarjal niti na začetku (to bolj ali manj spregledaš). Na čigavi strani želje ni bilo pa lahko le ugibamo. Dejstvo pa ostaja, da na tem področju očitno nihče od njiju ni bil pripravljen narediti nič.
Kaj točno si razbral, ne vem. Nekaj nas je očitno razbralo nekaj popolnoma drugega kot ti. Dejstvo pa je, da delaš isto napako kot še marsikdo, da sodiš druge po lastnem primeru. V enem od prejšnjih postov si trdil kako ti je uspelo bivšo “spreobrniti” glede seksualne zavrtosti. Kljub dejstvu, da je bivša, si na tvojem mestu ne bi prehitro pripenjal medalj. Če je nekdo zavrt še ne pomeni, da nima tudi želje. Lahko jo ima, vendar si je ne upa izraziti in če ta tvoja bivša ne bi imela želje, bi si ga lahko dal tudi v pozlato in posul z diamanti, pa vseeno ne bi opravil nič. O konkretnem primeru pa vemo bolj malo (ne nazadnje začenjam sumiti, da sploh ni resničen) oz. vemo le to, da seks z njim avtorici očitno ni preveč odgovarjal niti na začetku (to bolj ali manj spregledaš). Na čigavi strani želje ni bilo pa lahko le ugibamo. Dejstvo pa ostaja, da na tem področju očitno nihče od njiju ni bil pripravljen narediti nič.[/quote]
Zakaj tako napadalen ton? Je mnenje kot vsako drugo. Morda res ni izraženo na najbolj prefinjen način … ampak vseeno…
Kaj točno si razbral, ne vem. Nekaj nas je očitno razbralo nekaj popolnoma drugega kot ti. Dejstvo pa je, da delaš isto napako kot še marsikdo, da sodiš druge po lastnem primeru. V enem od prejšnjih postov si trdil kako ti je uspelo bivšo “spreobrniti” glede seksualne zavrtosti. Kljub dejstvu, da je bivša, si na tvojem mestu ne bi prehitro pripenjal medalj. Če je nekdo zavrt še ne pomeni, da nima tudi želje. Lahko jo ima, vendar si je ne upa izraziti in če ta tvoja bivša ne bi imela želje, bi si ga lahko dal tudi v pozlato in posul z diamanti, pa vseeno ne bi opravil nič. O konkretnem primeru pa vemo bolj malo (ne nazadnje začenjam sumiti, da sploh ni resničen) oz. vemo le to, da seks z njim avtorici očitno ni preveč odgovarjal niti na začetku (to bolj ali manj spregledaš). Na čigavi strani želje ni bilo pa lahko le ugibamo. Dejstvo pa ostaja, da na tem področju očitno nihče od njiju ni bil pripravljen narediti nič.[/quote]
Zakaj tako napadalen ton? Je mnenje kot vsako drugo. Morda res ni izraženo na najbolj prefinjen način … ampak vseeno…[/quote]
Napadalen? Ni bilo tako mišljeno. Ne morem pa mimo tega, da malo po čez lepi etikete izključno na podlagi ene same izkušnje.
Kaj točno si razbral, ne vem. Nekaj nas je očitno razbralo nekaj popolnoma drugega kot ti. Dejstvo pa je, da delaš isto napako kot še marsikdo, da sodiš druge po lastnem primeru. V enem od prejšnjih postov si trdil kako ti je uspelo bivšo “spreobrniti” glede seksualne zavrtosti. Kljub dejstvu, da je bivša, si na tvojem mestu ne bi prehitro pripenjal medalj. Če je nekdo zavrt še ne pomeni, da nima tudi želje. Lahko jo ima, vendar si je ne upa izraziti in če ta tvoja bivša ne bi imela želje, bi si ga lahko dal tudi v pozlato in posul z diamanti, pa vseeno ne bi opravil nič. O konkretnem primeru pa vemo bolj malo (ne nazadnje začenjam sumiti, da sploh ni resničen) oz. vemo le to, da seks z njim avtorici očitno ni preveč odgovarjal niti na začetku (to bolj ali manj spregledaš). Na čigavi strani želje ni bilo pa lahko le ugibamo. Dejstvo pa ostaja, da na tem področju očitno nihče od njiju ni bil pripravljen narediti nič.[/quote]Moj namen ni lepiti nalepk ampak samo podati mnenje, mogoče sem pa res narobe začel, poskušam pa, kakor vsi, podati neko mnenje, čeprav se mogoče včasih sliši tako, kot bi ga vsiljevali, pa verjemi, ni tako in tega nočem, in je samo in zgolj en pogled na osnovi nekih predpostavk.
Lahko pa ga zagovarjam, svoje mnenje, toda ne preko vsega ali z glavo skozi zid, pa čeprav je včasih tudi malce tiste pozitivne trme potrebno, a ne?(če smo o nečem prepričani, da je res prav tako in da pri tem upoštevamo vse vpletene in ne kršimo njihovih pravic, potreb, želja, pogledov,..)
In ne, tega mi pa ti ne nalepi, ne sodim po svojem primeru imam pa izkušnje, po katerih lahko nekaj predpostavljam, toda to še ni sodba.(gre za izkušnje, na osnovi katerih se nekaj naučimo, in če smo se naučili, napak ne ponavljamo/delujemo drugače ali vsaj poskušamo delovati drugače)
Razlika je zelo majhna, ampak razlika je.
Bivši partnerki sem bil le na razpolago, ko me je najbolj potrebovala, na več področjih in to je to, ko sem pa jaz njo, pa je ni bilo nikjer več. Ma pustmo to, niti ni več pomembno.
Pa tudi ni pomembno ali sem jaz drugače razbral kot ostali, če se vrnem na zgodbo(ne vem zakaj bi bila izmišljena) vem le, da lahko dopuščam tudi druge možnosti.
In ja, a si ti prepričan, da njej ni dišal seks? Samo sprašujem, ker to lahko razbereš iz enega posta, ki ga je napisala naknadno na tej strani, da to ne drži (torej ni bila spolno zavrta).
Sicer pa, to da nista bila pripravljena narediti nič, to drži, verjetno, ampak vsak na svojem področju. V razmerju gre za umetnost, in sicer za umetnost dopolnjevanja, ne pa iskanja šibkih točk, ker slednje ni težko dobiti, če jih iščeš, jih najdeš, ker nihče ni popoln.
Kdo se je bil bolj pripravljen žrtvovat in kdo manj, je pa preveč težko ocenit na podlagi enega posta in je preveč neznank, kakor si že sam povedal.
Z medaljo se pa ne bi kitil, ker sem dovolj samokritičen in nisem samovšečen.
Z njo bi se lahko kitil, če bi sedaj namesto o predpostavkah, pisal o dejstvih, da imam družino, da imam partnerko s katero se ujemava, sva usklajena in se odlično dopolnjujeva, da sva srečna,…samo v tem primeru.
Lp, pa nasmeh na obraz:))
Forum je zaprt za komentiranje.