Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako bi odreagirale?

Kako bi odreagirale?

Včeraj sem doživela popoln šok. S partnerjem imava 7 letno zvezo, in dva otroka. Do zdaj je bilo vse v redu, včeraj pa mi vrže ven, kako je najina zveza zgrešena že od samega začetka, da nisva za skupaj, da pa bo zavoljo otrok (5 let in 3 mesece) TRPEL še 20 let….Haloooo? Do zdaj pa sami majhni nedolžni prepirčki, nobenih afer in nič…NIČČČČ. Sedaj pa to? Ali se res pri moškemu tako hitro vse obrne? Ne razumem prav ničesar.

Mogoče se mu je to kuhalo v glavi že več časa, pa se je odločil, da ti bo sedaj to povedal.

Torej on svojim otrokom privošči, da bodo še 20 let gledali, kako oče trpi in ne ljubi njihove mame. Poleg tega pa te je zavajal vseh sedem let, če ve, da je vajina zveza zgrešena že od začetka. Oropal te je možnosti, da bi si lahko ustvarila zvezo z moškim, ki bi te res imel rad. Kar povej mu to, ker si upravičeno prizadeta. Ne pusti se prepričati, da je revček on, ker ima prav tako dar govora kot ti in bi lahko že prej kaj izustil. Če bo njegov odgovor, da te ni hotel prizadeti, potem pa res dobro razmisli, kakšen bo tvoj naslednji korak. Si res želiš ostati z njim?

nekaj ti hoče povedati s tem

Mogoče pa sploh ni tako mislil kot je rekel, mogoče so bile to bolj besede v jezi ne pa tako resnične in si si ti preveč vzela k srcu, zakaj ga pa ne vprašaš kako je to mislil? Verjetno je jeza že minila nisi pa nič napisala kaj sta pravzaprav imela, da je tako rekel?
Lepo se pogovorita in vse bo še dobro, če je že sedem let s teboj sigurno nekaj čuti do tebe………

Imejta se rada in čuvajta vajina srčka.

Mateja

mateja

Napijta se in pogovorita,ce je potrebno veckrat,sigurno ma kaj za povedat pa je v dilemi kako bo to nate vplivalo,s tem kaze da se vedno veliko cuti do tebe.Izberi trenutek.

Moja prijateljica dela pri odvetniku in ji je ne dolgo nazaj rekel: odkar ima vsaka hiša in delovno mesto v Sloveniji računalnik imamo res ogromno dela. (pritisneš na okence spoznavanje in dobiš pred sabo na stotine žensk ali moških,ki si želi avantur) Prav tako ji je rekel.
Pa nič osebnega sem napisala na splošno za vse.

Če imata doma dojenčka, ima morda le “moško poporodno depresijo” in ima s tem probleme. Prej sta imela 5-letnika, ki je šel lahko skoraj povsod z vama – bili ste popolnoma mobilni, ni bilo joka, pleničk, opoldanskega spanja, utrujene žene, …. s prihodom novega malčka pa se je vse to začelo.

Za določene moške je prihod novega otroka šok in na ženski, ki ima takega moškega, je potem naloga, da mu pomaga ta šok prebroditi. Vem, sliši se krivično, ampak se splača potruditi.

Vso srečo!

Jst bi bla hudo prizadeta in bi se z njim konkretno in odkrito pogovorila. Če bi vidla, da sva res ostala na točki, kjer ni poti za naju bi najprej rajš živela brez njega kokr pa z njim in gledala še 20 let tist zagrenjen fris kao “faak mam trnovo življenje” pa še otroci mislm da ne bi bli nič bolj srečni zarad njegove prisotnosti, če bi mu blo vse odveč in bi se sam pretvarjal. Ne glede na to kolk mislimo, da je otroke lahko pretentat se prekleto motimo, ker velik več občutijo kot mislimo. Poleg tega imam pa pravico do srečnega življenja, isto kot on tko da…goodybe past, hello future.

Po mojem mnenju, se je zagledal v drugo in se ti tega ne upa naravnost povedat, zato nekaj ovinkari, da nista za skupaj, da je zgrešeno itd. Tipična reakcija veš, imam izkušnje s tem. Se ne bi čudila, če bi šla vidva zdaj narazen in bi ga kmalu videla z drugo okrog, po vsej verjetnosti mlajšo in brez otrok. Upam, da nisem preveč kruta. Pogovori se z njim in ga vprašaj direktno, če je to razlog za njegov izbruh.
Srečno.

Reci mu potem pa pojdi,če misliš da nič več ne čutiš do mene. In boš videla kako bo odreagiral. (otroci bodo pa sigurno bolj trpeli v tej vezi,če ne bo sproščenega ozračja).

Se strinjam z mino2!

Prebral sem samo par odgovorov in vsi so enako bedni, potem se ni čuditi, da 1/3 parov razpade.

Najprej moraš vedeti oz. morata OBA vedeti, da se vama ob rojstvu otrok za 100% spremeni način življenja. Nenadoma imata doma nepokretno osebo za katerega je treba skrbeti 24 ur na dan 7 dni v tednu. To utruja, bolj kot biti ta čas na šihtu. Dedec potem od žene dobi manj, žena pa tečnega dedca. In to traja do kakšnega 3 leta, ko se otrok osamosvoji vsaj v osnovi.

Dedci to zelo enostavno rešujejo, ker se njim ni treba ukvarjati z otrokom, kvečjemu materialno skrbeti zanj. Ženska pa je v to ukvarjanje “prisiljena”. Poizkati si ljubico je zelo enostavno, žal pa jih večina naseda fori in se na njih tudi čustveno navežejo. Kar sploh ni problem, ker so se čustva do stalne partnerke precej spremenila. Iz občasnega skoka čez plot preidejo na “ustvarjanje novega življenja”. In pri večini, ki jih jaz poznam se to zgodi ravno po rojstvu otrok.

Nasvet? Razloži mu to in reči naj potrpi do tretjega leta otroka. Potem bo vse drugače. Vprašanje pa je, če ni on že tako daleč, da se s tabo niti pogovarjati ni sposoben več.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close