Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi odreagirale….

kako bi odreagirale….

Če bi bil s tabo zadovoljen ne bi vsako na cesti pogledal in jo komentiral(mislim saj pogledaš ne pa vsako ki ti pride pod nos in takoj bla bla kako je dobra)l.Pa da se ne naveličaš da ti pošilja slik drugih žensk mislim ok da ti kdaj pa kdaj pošle še razumem ne pa da ti pošilja slike deklet zmerom ko eno dobro zagleda. No ja če to vama obema paše je ok . Samo meni če bi mi fant vsak dan pošiljal slike deklet in vsako komentiral na cesti ne vem če bi se mi zdelo to ok.

Nežna se popolnoma strinjam s teboj.Vse gre do ene meje.

Saj sem vedela, da bom hitro dobila kup argumentov, zakaj in kaj ni v redu itd itd. Vprašajte se ženske, kako ste zadovoljne same s sabo, kolikokrat vam partner pokaže, da ste mu všeč ravno takšne kot ste in koliko ste samozavestne, da mu lahko zaupate.
Midva imava pač stvari v glavi pošlihtane in zato ni potrebna bojazen ali nezaupanje ne na eni ne na drugi strani.
Sploh pa nisem rekla, da vsako na cesti pogleda in da vsako skomentira….
kdaj se boste naučil brat???

Če tebi kaže fant da si v redu in cool, s tem da gleda slike žensk in da pokementira kako ma druga dobre joške ali rit… se ti oproščam.

Lep dan!

Ne, igriva, da me ima rad mi kaže vsak dan in na veliko različnih načinov. In to je zame bistvo. Daj povej, kateri moški pa zamiži, če dobi kakšne slike dobrih bejb? Ali pa mogoče komentirajo ostale babnce samo takrat, ko svojih punc nimajo ob sebi?
Si se pa vžgala, no….:))
Lepo se mej…

Eno so mejli ki krožijo, drugo spet so komentarji na cesti, (tudi midva jih dajeva), spet tretja je samozavest, ki je meni osebno ne manjka, popolnoma nekaj drugega pa je, 80 fotk poceni kurbe, ki zame ni vredna niti tega da se ji reče ženska…Ženska sem jaz, ženske ste tudi ve na forumu in še marsikatera, striptizeta pa zame ne bo nikoli ženska….

in zakaj ne?

Zato ker nimajo S od samospoštovanja….lepo teprosim no!Pa naj mi nihče ne reče da so revice, pa da so jih nategnil, pa da nič ne morejo, še dajo se nategnit in to za denar!!!!In potem se potihem govori še o legalizaciji, da o boleznih sploh ne govorim!!!

se strinjam! pa me punce smo dobesedno gospe za te zenske! za mene so to navadne lenobe, ki na najlazji nacin sluzijo denar!delale pa ne bi nic!” full so ambiciozne”

Sem moškega spola, tko, da mogoče gledam iz napačnega zornega kota! To, da je naredil 80 slik, ni nič čudnega; sam bi jih še trikrat toliko. Čudno pa je to, da se je frajer potepal kar celih 28 ur .. halooooooooo, a veš kaj je vse lahko počel v tem času????

Še vedno ne vem ali si totalno v afektu ali se samo malo zabavaš. No, ti priznam, da je ena takih “nežensk” enkrat sedela v mojem naročju ob prisotnosti moje. Rezultat? Divji seks z mojo ob polnoči! 😉

Igriva (in podobne), na kaj pa ti pomisliš ko vidiš postavno seski žensko, recimo na cesti, na video spotu, miss prireditvi. Ali kdaj katero “pohvališ” v mislih? Neka, za tebe enako.

; )

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Malo bol preberite komentarje jaz sem rekla da če občasno pogledaš če smo že pri dekletih ali da fant pošilja slike je to ok. Ne bo mi pa nobeden pravil da je prav da moški ki ima zraven svojo punco, vsako ta tretjo na ulici komentira da ima dobro rit. Pa tudi da pošilja vsako dobro punco po internetu da je ok. Občasno ne pa vsak drugi dan. Ja tudi jaz pogledam kakšno če je dobra pa tudi na internetu pogledam pa tudi poznam dekle ki se ukvarja s striptisom in po pravici ker mi je sama pravila da se ponavadi delajo po končanem šovu norca iz potrebnih pohotnih moških. No glih včeraj sem govorila o tem primeru če fant veliko(to je difrent) komentira kakšna je kakšna na cesti in da pošilja svoji deklici slike deklet je rekla ” da pozna take pohotneže.”
Šeenkrat vsaka stvar ima svoje meje.

Potem si pa padel iz postelje in se prebudil iz sanj…

Niti sanjal, niti padel, samo zjutraj naju je čakal avtobus s 50 ljudmi :-).

KREN ti si največji egoist tukaj gor. Če ne razumeš žensk ne daj komentarjev. Ti misliš da na moških svet stoji zaradi takšnih moških kot si ti veze razpadajo.

Madonca ste se vžgale.
Pa kakor sem videl, ste nardil iz ubogih slikic, celo orgijo.
Pa kaj pol če je slikal, jaz bi tud, vsak normalen človek bi, če le pusti.
MLJAC
Zdej pa babnce čist odkrito.
Ko je moški striptiz kjerkoli v mestu, kdo najbolj nori, kdo slika, kdo hodi na oder božat oneje, pa padat v nezavest.
Ja srotke uboge, lajfaste.Tukaj gor pišete o osebni morali, dva pirčka u rit, pa juhu na slačifante, če se le da v prvo vrsto.
Dejte no dejte moralke, ve pa zmerej stran pogledate pa v tla, ko kakšen luštkan tipček mimo priceplja.
Velika je dolina šentflorjanska, in kakor je Makarovička napisala, se pasejo v tej dolini same “moralke”.

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

Tukaj je bilo govora o preseganju meja, res je da je ta meja za vsakega posameznika drugačna….Za mojo veste!!!Nikolinisem rekla da sem svetnica, poudarila sem samo to, da kar je preveč je preveč!Kren ti pa kakor ti je rekla tigrica, se podpišem pod njen post!!!!

Kako bi reagirala, je odvisno od marsičesa, npr. starosti, karakterja partnerjev … od resnosti zveze …
Pred desetimi leti bi mu odšraufala glavo. Vendar je bil takrat v igri drug fant.
Danes bi nekaj časa igrala užaljeno damo, prilizovati bi se mi moral na sto in en način, za kazen bi mu odredila en mesec likanja … toda midva sva navajena na take štose, igre in popestritve. In kar se mi zdi hudo važno: zaupam mu.

Poskusi pogledati tudi skozi moške oči …
Imej za primer mojo dekliščino, katere fotke še zdaj – po nekaj letih niso za v javnost :-))
Punce so me med drugim prepričale v zbiranje podpisov prostovoljcev … podpisovali so se na mojo lepo novo majico, ki sem jo za to priložnost morala obleči. Kaj misliš, na katerih “odsekih” sem imela največ podpisov? Da ne govorim o neizpodbitnih dokazih kot so prstni odtisi umazanih rok.

Tiste, bolj pogumne fante, so moje punce našminkale z živo rdečo šminko in poljube sem imela na … khm … veliko različnih mestih. Dogajalo se je tudi, da je fanta našminkalo njegovo dekle.

In v času tega pestrega in nepozabnega dogajanja niti za sekundo nisem pomislila na to, da delam kaj prepovedanega, kaj takega, kar bi mojega gospoda pahnilo v brezciljna premišljevanja.
Na ta račun se še danes rad dela norca, ob takih priložnostih mu “moram” recimo nuditi kakšno masažo, pa je ;-).

LP, A.

Predvidevam, da imaš težave z razumevanjem?

Torej – jaz bi vsekakor znorela. To je dejstvo.
Me pa muči nekaj – če ne znaš sprejeti resnice, je ne išči tako vneto.
In nič ne opravičuje tvojega brskanja po njegovem telefonu. Žal. Pa če ga 5 dni ne bi bilo.
Moški te spoštuje toliko, kolikor ti pač zahtevaš od njega. Če ve, kje so meje, jih ne bo prestopil, če te ne želi izgubiti. To je moje mnenje, take so moje izkušnje. Ljudje v vsakem novem odnosu pretipamo, kje so meje… Tudi ženske, natanko vemo, kako ga spravit ob pamet, a ne?
Moj mož se je odločil, da ne bo imel fantovščine. Zavestno se uzogibava temu, da bi dajala povod za ljubosumje eden drugemu, ker se spoštujeva in se ne želiva prizadeti. Take situacije itak rade same od sebe pridejo.
Vem, da znamo ženske prav lepo manipulirati s svojimi moškimi, ne zdi pa se mi to moralno početje. Poleg tega se oni tega zavedajo, saj igrajo igro, si pa tudi zapomnijo… in se znajo maščevat. Zato ti ne priporočam, da se malo odseliš pa ga malo preizkušaš pa greš malo nazaj, pa spet k staršem… Že zaradi staršev.
Očitno je, da te ta tvoj fant ne spoštuje kaj dosti, očitno pa je tudi, da ti njega prav tako ne. Zakaj torej vztrajati? Poiščita si nove partnerje.
Pa še to – pod vplivom alkohola ljudje počnejo natanko tisto, kar si sicer želijo – za to dam roko v ogenj. Kako prikladno se je potem izgovarjati na pijanost…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close