Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kako bi odreagirale….

kako bi odreagirale….

Jaz sem dovolj jasno povedala, da poznam take stvari in vem da se to dogaja na fantovščinah in že v prvem postu sem to napisala, kar mi pa ni jasno sem pa tudi že povedala, pa vidim da nekateri še kar ne dojamejo, poskusite se postaviti v moj položaj, mislim da bi bila vsaka prizadeta, če bi se ji to zgodilo….

Vsekakor ima katera od tistih striptizet boljše joške ali pa rit kot jaz … pa hvalabogu … :))) In če jih rad pogleda pomeni samo, da je normalen moški … (bolj bi me skrbelo, če jih ne bi rad pogledal) …

Ko pa sexa z mano, pa misli le name oz. kako uživava v tistem kar počneva. In se naslaja nad mojimi joški, ki so mu tako strašno všeč (še posebej sedaj 3 mesece po porodu, ko so za enkrat večji kot prej … pa tudi prej niso bili tako mali) in sexava rada zato, ker se ljubiva, da si s tem dejanjem to pokaževa, ne pa samo zaradi telesne privlačnosti … in zato sva tudi tako rada naredila ta mali zakladek, ki sedaj počiva v košku poleg mene. ;))) :)))

Saj vem, da si me hotel/a špikniti … ampak … :))) … mojemu dragemu zaupam 100% in imava vse te zadeve že zdavnej razčiščene … :)))

Saj vem, da te muči tistih 80 fotografij … Pa saj so samo fotografije.

Mislim, da bi naredila bolje, da se najprej o tem temeljito pogovoriš z njim. Naj ti pač pove kaj vse do počeli tam na fantovščini in seveda zakaj je tudi on fotografiral to striptizeto (sam … po mojem … več kot očitno je, da je fant užival, ker verjetno še ni bil na kaki taki zadevi … tako da to navdušenje je več kot razumljivo … saj zato so pa te deklice plačane) ;)))

Čez 10 let, ko bosta poročena in bosta imela ene 3 otročke doma, se bosta tej zadevi sam še smejala … boš videla. ;))

Poglej! Striptizete/striptizerji delajo striptiz BREZ dodatnih uslug! Mogoče so striptizerji malo bolj “svobodni” in naredijo še kaj dodatnega bolj iz svoje volje kot iz denarja. Dejstvo pa je, da se striptizerke ne dajejo dol z gledalci. Še najmanj pa na takih predstavah.

Sedaj pa mi povej nekaj. Oba npr. gresta za Novo leto na neko zabavo npr. v tujino. Ob 24h pride striptizeta in se med plesanjeM usede v naročje tvojemu. Začne migat z ritko in “tamal” tvojemu zraste. Kaj bi ti naredila? Ga potegnila stran? Ušla ven? Ga pretepla?

Pa daj se malo skuliraj! Ko(če) te bo imel dovolj, ne bo hodil k striptizetam na seks ampak drugam. Meni verjemi!

Kar zadeva fantovščine ti lahko povem, da niti jaz nevem zakaj vlačijo zraven striptizete oz. striptizerje.

Sicer ti pa lahko dam samo še tale nasvet. Naredi se mu malo užaljeno, vprašaj ga ali ga ti ne privlačiš, vprašaj ga, če greš lahko tudi ti na moški striptiz, če lahko tudi ti fotografiraš. Zakaj pa ne? In ne pozabi: GRE SE LE ZA STRIPTIZ!!! Pa ne brskaj mu po telefonu in spoštuje njegovo lastno intimnost. Predvsem pa si razčistita pojem kot je “zaupanje”.

Kaj pa si brskala po njegovem telefonu, a?
zdej si pa najdla tist, kar si iskala….
Sem mal žleht, ampak tko je, najbrž si bla celih 28 ur živčna, kaj tvoj dragi dela….in si komaj čakala da brskaš….kot je reku kren…zaupanje, zaupanje

Nekoč v zelo pozni uri sedim v nekem bifeju, kjer je delala moja hči, da jo malo popazim. Pa pristopi k meni mladenič, že močno nalit in me prične osvajat. Meni je šlo na smeh, pregovor ponoči je vsaka krava dobra, lahko predrugačim, ko je moški pijan, je vsaka krava dobra.
lp

Kul ;))

Ja, če takole posplošuješ! Posploševanje te pa vedno pripelje v zelo odbijajočo osebo!

Dobr, potem sem pa res očitno jaz kriva da je do tega prišlo ane…Očitno bi mogla mu zaploskat zato kar je naredil, po drugi strani se pa govori o spoštovanju….

Ne zaploskat, ampak pustit ga pa tut ne, še posebej, če stvar normalno funkcionira in se imata rada.
Lahko pa mu težiš in ga sekiraš do onemoglosti, ampak potem pa ni garantirano, da te ne bo kam poslal.

mislu bi si da ma hud telefon k lahk notr sprav 80 fotografij:)jst bi tut sliku ce bi mel moj tel fotoaparat:(((

Joj “neka”, kok kompliciraš zarad enih fotk. A mislš, da bo on teb še kdaj kaj zaupal, če mu brskaš po telefonu. a to se ti pa zdi čist kul, al kaj????

Zdi se mi, da si še vedno v afektu! Ajajaj…

Deklišne so bolj nore kot pa fantovščine. Na fantovščine so ponavadi res povabljene dekleta za denar. No na deklišnah se pa lahko dogaja veliko več saj so moški bolj radodarni po končanem šovu. Samo ženske znamo bolj zamolčati in skriti moški pa no morajo vse poslikati da vsak takoj ve kaj se je dogajalo. Me ženske pa imamo tak dan skrito globoko v “sebi” ne rabimo nobenih slikc da bi se naslajale še dolgo po tem.

Ma dej, če je ves čas buljil skozi telefonček vanjo, pol je niti ni dobro videl. Za štos fotografiraj tudi ti kakšne bimbote, ki striptizirajo, npr kar iz revij, pa se še ti malo njemu pohvali.

ja sigurno sploh ni imel časa da bi jo uvorenk zagrabil ker jo je skoz slikal.če te je prevaral ti pa itak ne bo povedal.

Oj, oj, ni bilo direktno tebi namenjeno, lahko pa bi bilo tudi.

Tako vrtenje riti bi si pa tudi sam z veseljem ogledal, četudi ne bi bila od moje, ha, ha. Ampak vrtenje riti je treba s plesišča sem pa tja kdaj prenesti tudi v spalnico in poskusiti še kakšen horizontalni latino.

Ma, ne sekiraj se, te slike so tako ali tako zanič kvalitete, kakor v z večino telefoni narejene slike.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ma kle gor se vsi delate neke pametnjakoviče.Jaz jo pa razumem ni glih fajn če je dobila slike od te slači punce. Mislim da tu gor vi ki ste pisali zakaj brska zakaj zgana paniko da bi vi vsi isto reagirali. Bili bi prizadeti zato se ne deljate ene mačote, vsakega boli pa če je še tako močan če svojega partnarja “ulovi” pri prepovedanih stvareh. Pa ne pisati zakaj brska če ji to paše naj brska kao da vi svojih partnerjev še nikoli niste kontrolirali.

Jaz je nisem! Nekaj zasebnosti človek potrebuje, drugače ti gre veza hitro v franže.

Najprej moram priznati, da nisem brala prav vseh postov, ampak iz tega, kar sem prebrala, sem v glavnem izluščila, da se nekaterim ženskam zdi ful in še bolj grozno, da tip prinese domov slikce striptizete. Ampak prvo kot prvo: Kaj hudiča mu sploh imaš za brskat po telefonu?! Malo višje je nekdo omenil, da ga ni, ki ne bi že kdaj kontroliral partnerja. Jaz lahko povem in zatrdim, da še nikoli in nikdar. Prav tako lahko zatrdim, da tudi moj mož ni meni še nikoli brskal ne po telefonu, niti po torbici ali denarnici in obratno seveda. Bistvo odnosa je v zaupanju.
Ja, glavni problem tule so pa tele slikce striptizete. Ne vem, no…. Meni se to vsekakor ne bi zdelo tako grozno, ker VEM, da se moškim pač dopadejo ženske in bolj so slečene, boljše riti imajo in boljše joške, raje jih pogledajo. In v tem je point. Da ženska ve, da jih njen moški samo pogleda, mogoče skomentira in pri tem ostane. Ja, pa moškim pač veliko pomenijo tudi takšne stvari, kot je dober fotoaparat. In verjetno so se fantje zmenili, da naredijo čim več slik, nad katerimi se bodo še nekaj časa naslajali. Pa naj se. Jaz nimam nič proti temu, dokler vem, da sem za mojega edina, da je kljub nepopolni postavi nor na moje telo in da ga lahko zapeljem, kadar hočem. Ne, pa ni to samo v moji glavi ali domišljiji, ampak za takšno samozavest je potrebno tudi partnerjevo sodelovanje.
In zato tudi on ne razmišlja, ko pošilja okrog maile nagih babnic in teh slikc sem vedno deležna tudi jaz. O.K. nekaj dobrih bab. Pa saj si lahko priznam da so dobre, da nikoli ne bom takšna kot one in prav to je verjetno problem pri ženskah. Zavedanje ali ocena, da so druge boljše, vse to pa zaradi premajhne samozavesti in nezaupanja moškemu. In lahko vam zatrdim, da takšna zveza nima kakšne svetle in trdne prihodnosti. meni lahko moj vedno reče: Uf, tale je pa dobra! U, kakšna ritka. Vau, kakšen dekolte. Jo bom pač pogledala in skomentirala. Če se zdi tudi meni dobra, mu bom pač pritrdila, če ne pa bom skomignila z rameni, češ nč posebnega, smo že boljše videl.
Pa da ne bo zdaj izpadlo, da sem kronično neljubosumen človek in posledično mi lahko zagovorniki ljubosumnosti določijo, da ga sploh nimam rada, pa lahko povem, da mi grejo na živce ženske, ki mojega moža osvajajo in to v moji prisotnosti ali pa, ko je sam. Ampak takšnih se pač izogibam, nikoli pa me ni strah, da bi mož podlegel njenim čarom.
Uf, sem že predolga…..

meni pa ne gre vračun kako da se ne moreš primerjati s tistimi ženskami ki jih on kaže in sebi rečeš jaz nikoli ne bom takšna kot one.Mislim kaj se nič ne ceniš ali kaj.

Ah, igriva…. Očitno ne razumeš. Jaz se že cenim, drugače bi bila ful zakompleksana in bi me motilo sto na uro, če moj pogleda kakšno drugo. In potem bi na forum pisala vprašanja, če me vara ipd.
Ampak pač nikoli ne bom imela lepo okroglih jošk, ker takšne kot imam, mi jih je dala mati narava in sem z njimi čisto zadovoljna, postavce tud ne bom imela idealne. O.K. lahko par kil shujšam, ampak celulita se pač ne bom kar tako znebila itd. itd.

Če tvoj tebi pošilja slike drugih žensk in vsako tako rad oceni kaka ritka itd. ne vem če je glih tako nedolžen kot ti misliš.

Jaz bi ga nazjala in tako nadrla,pa fotoaparat mu uničim.Kaj se pa to pravi goniti se okrog in se dol dajati,pa še pijan za povrh.Če bi bil v moji hiši ga spodim.Joj tako bi ga nagnala nazaj koder je bil 28 ur.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close