Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Kako bi ocenile svoje vagine: standard, nadstandard, deluxe ali premium?

Kako bi ocenile svoje vagine: standard, nadstandard, deluxe ali premium?

Če jih ocenite glede na velikost in obliko, barvo, teksturo in oprijemalne lastnosti, v katero kategorijo bi uvrstile svojo vagino?

NO GO CONA!

Prelepa kaj pa drugega.

Moja je že kar ohlapna po dveh porodih in vsakodnevnem nabijanju. Ne razumem svojega,ki bi vsak dan . Posledično je zaradi njegove debeline tudi moja vagina,malo ohlapnejsa.

Odgovor na objavo uporabnika
Desperadodajka, 06.01.2022 ob 19:32

NO GO CONA!

?

Kaj lažeš!?

desperadodajki smrdi po gnilih ribah oz. prevod (smrdi mu po zastaranem sirčku)

Z obsegom 18cm ti jo rade volje premerim

Tudi tebi jo lahko preverim.

A moram imeti masko???

S starostjo se vse premikajo proti Ausschuss kategoriji. Glavni problem pa je, da mnoge lastnice (ne glede na kategorijo) mislijo, da so zlate.

Sem prav tudi jaz kontal…

Imal kodtebe sta da nevalja?

#dobrsrčk

Ma ti si se nedolzna… Anedeee

Odgovor na objavo uporabnika
Missess v’džajna, 06.01.2022 ob 19:26

Če jih ocenite glede na velikost in obliko, barvo, teksturo in oprijemalne lastnosti, v katero kategorijo bi uvrstile svojo vagino?

A premium je najvišja stopnja ?? Seveda ta ???! Saj ne vem zakaj je to pomembno? Če ima moški malega je pa pomembna tehnika?

ZNAŠ TKO jel može, da te nešto pitam?

Čista desetka!

Luksiriozna!

Glavno da je cista( brez izcedkov in neprijetnih vonjav) ter bolj ozka.?

Aja pa bolj zaprta je kot usta.

Pogledas zenski usta na obrazu, ves kaksna je dol, ha ha.??

Ne vem, moj dragi se ji večinoma ne more upreti, ginekologinja je pa pred nekaj meseci pohvalila, da je lepo gladka (nožnica). Meni to zadostuje.

Rabljena, redno podmazovana in vzdrževana.

Moja je deluxe kategorije in nadstandardnega obiska. Pa čeprav kar naprej rojeva. Majhne rjave dečke.

Desperadodajka, hvala za smeh!!???

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close