Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kako bi bilo

Kako bi bilo

V velikem delu sveta (in tudi pri nas je bila včasih navada) mladim moža ali ženo najdejo starši.
Si predstavljate?
Dogovorjena poroka, tipa vidiš enkrat, dvakrat od daleč (če sploh) in potem hop, si z njim celo
življenje.
Pa da imaš smolo in naletiš na katerega od tukajšnjih forumašev :-))))))

Maaaaaaaammiiiiiiiiii…….. ;-O

Mislim da bi bil prej problem obratno… namreč da bi kdo izmed nas dobo katero izmed vas….

bi blo še več vdov! Jaz bi se pomoje fental!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Pozabila si še drugo plat….Če moški naleti na tukajšnjo forumašico. 🙂 To pa potem ni smola, ampak neizmerna sreča ? 🙂
Pa ste forumašice kaj bolj kvalitetne od moških ? 🙂

Pozabila si še drugo plat….Če moški naleti na tukajšnjo forumašico. 🙂 To pa potem ni smola, ampak neizmerna sreča ? 🙂
Pa ste forumašice kaj bolj kvalitetne od moških ? :)[/quote]

Absolutno.
Kako lahko dvomiš o tem?

Jaz v marsikaj dvomim, v kar se ne prepričam. 🙂
Zato sem realist, ne pa vernik. 🙂

🙂

Skela, tvoje pisanje razumem kot sarkazem; koncept ni povsem bedast, na tak način marsikdo ne bi bil samski oz marsikatera bi imela partnerja – v resnici na prostem trgu (kjer ni dogovorov prednikov) so si le redki zanimivi.

Takrat pa grem lovit zlato ribico. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Varaš, kaj pa drugega.

Saj tudi tako si šele po poroki nekoga zares ogledaš od blizu in včasih šele čez leta spoznaš s kom si se poročil….. 😛

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Jaz sem pa mislila, da bi njo fental. 🙂

Jaz pa nobenega ne videm kot tako slabega, da ne bi vsaj poskusila z njim zaživet toplo partnerstvo. Res nobenega. Mogoče NM-3w, ko je še bil tukaj gor. Z njim bi pa imela delo… 🙂

Skela, tvoje pisanje razumem kot sarkazem; koncept ni povsem bedast, na tak način marsikdo ne bi bil samski oz marsikatera bi imela partnerja – v resnici na prostem trgu (kjer ni dogovorov prednikov) so si le redki zanimivi.[/quote]

Koncept sploh ni bedast, recimo v Indiji se še danes krasno obnese in taki zakoni začuda tudi dolgo
držijo, tudi tam, kjer so ločitve dovoljene.
Finta je po mojem v pristopu – pri nas greš v zakon zaljubljen, potem ta zaljubljenost mine in gremo
razočarani narazen.
Tam gredo pa v zakon z jasnim zavedanjem, da se bodo morali naučiti imeti nekoga radi (po možnosti)
in se mu prilagoditi….in je zadeva potem bolj trdna. Vsaj tako si jaz to razlagam…

Koncept kar naj ostane tam kjer je oz. naj ga predpišejo 2xločenim:) hec

Ker:za-to ne potrebujem svojcev, samo svojo glavo.

Sej pa tako je nekoč bilo tudi pri nas. Pri višjih slojih sploh, pri nižjih pa sta se soseda tudi hitro zmenila, koliko bo dota.

Tako je bilo pri nas še 50-70 let nazaj….bajtar že ni mogel gruntarske punce poročit….

Mislim, da bi bilo še kaj veliko hujšega , kot da te poročijo s kateri iz tega foruma. Ti vsaj nekaj opletajo z jezikom, komentiraj , vsaj skušajo izraziti svoje mnenje. Veš kakšen kup moških hodi naokrog, k sploh nič ne pove, kaj šele o čem razmišlja. Včasih se mi zdi , datudi takšna vezna ni obsojena na propad, tako kot tudi vsi vemo, da si izbereš svojega princa, pa čez čas veza ni ravno pravljična. Tako da nikol ne veš.

Uf to pa ne bi ”upal”

Samo 1 življenje je moje, drugim pa ne upam kratit pravice do nadaljnjega življenja (če bi ga že teoretično želel končat)

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Skela, tvoje pisanje razumem kot sarkazem; koncept ni povsem bedast, na tak način marsikdo ne bi bil samski oz marsikatera bi imela partnerja – v resnici na prostem trgu (kjer ni dogovorov prednikov) so si le redki zanimivi.[/quote]

Koncept sploh ni bedast, recimo v Indiji se še danes krasno obnese in taki zakoni začuda tudi dolgo
Finta je po mojem v pristopu – pri nas greš v zakon zaljubljen, potem ta zaljubljenost mine in gremo
razočarani narazen.
Tam gredo pa v zakon z jasnim zavedanjem, da se bodo morali naučiti imeti nekoga radi (po možnosti)
in se mu prilagoditi….in je zadeva potem bolj trdna. Vsaj tako si jaz to razlagam…[/quote]
Bi samo nekaj fprašal:
a so vajini starši imeli koga izbranega pa sta zavrnili in se vama sedaj kolca? :))))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Uf to pa ne bi ”upal”

Samo 1 življenje je moje, drugim pa ne upam kratit pravice do nadaljnjega življenja (če bi ga že teoretično želel končat)[/quote]Matkic mogoče bi jo pa že kar prec pobralo, ko bi videla/spznala na koga je nabasala…. 😀 😀

razočarani narazen.
in se mu prilagoditi….in je zadeva potem bolj trdna. Vsaj tako si jaz to razlagam…[/quote]

Nevem kaj čakaš… spakiraj kufre pa v Indijo… sploh če maš fetiš na Gang-rape ……

Garant boš uživala, samo da prideš na vrsto 😉 😉 😉

Uf to pa ne bi ”upal”

Samo 1 življenje je moje, drugim pa ne upam kratit pravice do nadaljnjega življenja (če bi ga že teoretično želel končat)[/quote]Matkic mogoče bi jo pa že kar prec pobralo, ko bi videla/spznala na koga je nabasala…. 😀 :D[/quote]

Dvomim… je pa možno 😉 😉

razočarani narazen.
Bi samo nekaj fprašal:
a so vajini starši imeli koga izbranega pa sta zavrnili in se vama sedaj kolca? :))))[/quote]

Ne.

razočarani narazen.

Garant boš uživala, samo da prideš na vrsto 😉 😉 ;)[/quote]

Aja? A zdej se boš pa iz posilstev norca delal?
Pa mene v Indijo pošiljal?
Pa kljub temu še vedno mislil, da si frajer?
Odrasti malo, dej…

Garant boš uživala, samo da prideš na vrsto 😉 😉 ;)[/quote]

Odrasti malo, dej…[/quote]

Jaz sem samo povedal kako v Indiji dobro ”funkcionira” 🙂

Vsaka ”dobra” stvar ima ”slabo”

A misliš da niso taka posilstva, posledica mišljenja da je tam ženska ”nevredna” ali manjvredna…. in način življenaj in medsebojnih odnosov v Indiji (torej dogovarjanja itd)

Odrasti malo, dej…[/quote]

Jaz sem samo povedal kako v Indiji dobro ”funkcionira” 🙂

Vsaka ”dobra” stvar ima ”slabo”

A misliš da niso taka posilstva, posledica mišljenja da je tam ženska ”nevredna” ali manjvredna…. in način življenaj in medsebojnih odnosov v Indiji (torej dogovarjanja itd)[/quote]

Dej probi najprej premislit, pa pol napisat….se si že hujši kot On_

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close