Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kake babe so mi všeč?

kake babe so mi všeč?

delovne, ki obvladajo orodje, in ravnajo z njim kot skrben gospodar, tako da dolgo služi svojemu namenu, ter, predvsem, da potegnejo iz njega najboljše kar lahko.

Ma si plitek, jebo te;)
Kaj pa nežnosti *

sem nežen do onemoglosti, jebote

Bosch, Makita, Hilti, DeWalt…?

¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸¸ Ne prekidaj ženu dok šuti... °°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°

Imam občutek, da si tukaj pišeš sama s sabo , ali morda bolehaš za pozornostjo? Morda si preveč osamljena duša, ki si daje duška s hrano, posledica le tega pa je sanjarjenje za vitkimi ljudmi?
Mala, poišči si psihiatra, tale forum ni pravi naslove zate, kajti, če boš prebrala vse in verjela vse , te bomo še zagledali na sosedovem drevesu kako visiš.

Evo, g-man; točno take lastnosti posedujem. Ma kako si lahko tako zadel v nulo? Uno zadnje še najbolj obvladam :).

ne nujno v tem vrstnem redu

pol pa kar v avto pa prid naokol

Z eno nogo sem že v avtu, sam povej, v katero smer moram odrinit? :).

navedi svojo lokacijo, da ti dam pravo smer

JV qqške:)

smer V-SZ

prid k men, bova podirala steno, pa ti bom pokazala kako znam z macolo delat. :)))

pust macolo, prinesem Hiltija, ti kavo skuhaj, jz pa rušim

pust macolo, prinesem Hiltija, ti kavo skuhaj, jz pa rušim[/quote]

o ne, jaz bom rušla, ti boš pa kavo skuhal, šel po karjolo in lopato in metal ruševine vanjo pa odvažal stran. dogovorjeno?

pust macolo, prinesem Hiltija, ti kavo skuhaj, jz pa rušim[/quote]

o ne, jaz bom rušla, ti boš pa kavo skuhal, šel po karjolo in lopato in metal ruševine vanjo pa odvažal stran. dogovorjeno?[/quote]
ni blema)))

kul. pol pa kr u suboto, pravac lendava. te čakam na izvozu za ljutomer. pa hiltija ne pozabi. :)))

KAtarina73 ga boš v dolini počakala?Ker v soboto v tisti breg pri tebi nebo mogo.Bo sneg.

ga bom že gor porinla. :)))) pardon potegnila.
glede na to kako babo išče se najbrž ne bo usral zarad enga brega. :))))))))))))) jaz grem pa jutr macolo kupt za vsak slučaj, če mu hilti crkne.

Mislim, da bo prej dečko crknil kot hilti, pa za hiltija imaš vse sorte garancije, ki za dečka ne veljajo, po njegovem prvotnem postu sodeč.

Katarina, kar nas babnice povabi, bo vsaj delo narejeno;)
Kavo prinesemo zraven..

O, g-man, a si se pobral, smo že mislile, da si šel v onostranski raj med sama ornk lepa dekleta:))) Tale tvoja definicija naj bejbe, a to si zdaj bacin opisal? Heh, pa sem mislila, da te je tako zdelala, da si ne boš več upal blizu… Ups. Ne zameri, to pišem, ker sem folž, da ne morem še jaz tebe česat po dlakah na prsnem košu:)))

--------------------------------------------------------------------------------- Prevajanje: http://www.parisienne.si/ Medved z otoka, zgodba za otroke: http://www.alba2000.si/otro%C5%A1ke-knjige-in-pravljice/96-medved-z-otoka.html

dobro jutro. haha zgleda da si je g-man premislu. nič zato, bomo pa bbe same podrle tisto steno. pa še fajn se bomo mele, ne bo nobenega jamranja zraven.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close