Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Kakavovo maslo

Kakavovo maslo

Lansko leto je moja prijateljica imela na morju neko kremo iz kakava in je bila zelo lepo rjava.
Danes sem jo hotela kupiti v lekarni pa se mi zdi da mi je prodajalka napačno svetovala. Prodala mi je posodico, in ko sem jo odprla, notri niti slučajno ni bila krema, ampak celi koščki kakava. Hm, se mi zdi da je moja prijateljica imela kremo, ki je bila svetlo rjave (krem) barve. Ali se mogoče to maslo na soncu in med dlanmi malo segreje da je potem bolj mazljivo?
Ali pa bi morala reči v lekarni, da bi mi kremo oni namešali z ekstraktom kakava?

Ali mi lahko poleg zgornje obrazložitve poveste še dobre in slabe lastnosti kakava? Baje ne vsebuje zaščitnega faktorja, ampak nam samo lepo porjavi kožo? Ali se maslo potem spere s kože, ali pa se nam vleze v kožo in dodatno pomaga k porjavitvi. Ker sem letos že bila na morju, se mi ni treba bati pordečele kože, rada bi samo še malo bolj intenzivno rjavo barvo.

Hvala za nasvet, Cherry

Ti dej to sam na sonce da se bo segrel in se namaž po celem telesu!!! jst imam doma enako (kremo): tisto maslo je zelo trdo, zato ne nanašaj koščkov na telo!!(počakaj da se strdi)!!!

Po moje ni slabe lasnosti kakavovega masla!!! ko se jaz na morju namažem se potem posončim in hop v voo!!! v vodi se itak spere!!!

miŠkica

A je to boljše kot pa recimo tisti spreji in kreme, ki obljubljajo hitro porjavitev? In koliko stane?

Kakavovo maslo je BREZ ZAŠČITNEGA FAKTORJA!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close