Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Kak bedak moraš biti …

Kak bedak moraš biti …

da sploh pošlješ naprej te neke verižne maile, s katerimi samo zbirajo naše e-naslove za junk mail!?

Pošlji dalje in od vsakega maila bomo nakazali x centov.

S tem samo poveste naslovnikom, kako zelo ste naivni (da se lepše izrazim).

zarad tega k nekateri verjamejo v to. še slabš je pa, če forwardiraš ker kol mail, pa v njemu pustiš še celo klobaso naslovov od ostalih, k so forwardiral.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨ ·uʍop əpısdn əɥʇ Obožujem rdečo zvezdo, pijem Heineken. Iä! Iä! Cthulhu fhtagn! Gosturnca u solat še ni konc sveta.

:)) Tudi jaz gledam tole zadevo na tv…nikoli ne pošiljam verižnih pisem, nikakršnih, ne takšnih za pomagat določeni osebi in ne takšnih pri katerih bom ob morebitnem nepošiljanju celo življenje nesrečna:)

Sem gledala zdajle prispevek, ja…

Včasih pošljem kak mail naprej, vendar tak, za katerega še kje drugje preverim, da je resničen (iskanje dajalca mozga, iskanje pogrešane osebe…), Rachel in podobni letijo takoj v koš.

Če sem prave volje, pa odgovorim vsem prejemnikom prejetega maila z linki, kjer je navedeno, da je to spam.

Jaz pa včasih pošljem kakšne smešne šale ali pa lepe slike. Svojim prijateljem. Ti lahko popestrijo dan.

Vedno, ko posredujem pa zbrišem vse e mail naslove, ki so že napisani.

https://www.facebook.com/actio.si

meni se niti tega ne da več. si pač mislim, če si glup, ti pač ni pomoči…

meni se niti tega ne da več. si pač mislim, če si glup, ti pač ni pomoči…[/quote]

Saj pravim, če sem prave volje, odgovorim na mail in dam pač “odgovori vsem” in ne samo “odgovori” … vsaj nekaj časa imam potem mir 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close