Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Kajzer: Skrivno uho

Kajzer: Skrivno uho

V poplavi knjig, ki jih moram obezno prebrati na faksu (Cankar, Pregelj, Tavčar, Levstik, Kveder and so on and on), sem doživela dobrodošlo spremembo: morala sem prebrati Kajzerja Skrivno uho. Knjiga me je navdušila, tako da jo berem že drugič. Pisatelj ima zanimiv slog pisanja (preteklost velikokrat poveže z trenutnim tokom misli) in kratke zgobe se največkrat ne razpletejo tako, kot bi pričakovala. Priporočam. 🙂

Ker je knjiga res dobra, bi jo želela predstaviti še sošolcem na faksu. Zanima pa me, kako bi lahko prišla v stik s pisateljem, da bi mu postavila 3 ali 4 kratka vprašanja. Googlala sem že, pa ni pomagalo. Kakšen nasvet?

In ker sem tipkala hitro, popravljam 2 napaki (brez tega ne morem:)):
*… Kajzerjevo Skrivno uho
*… s trenutnim …

Hm, mogoče ti bodo na DSP zaupali kontakt njegovega brata Bogdana Novaka: dsp@drustvo-dsp.si

Katja, najlepša hvala. Grem kar takoj v akcijo.

Da pa se še drugič popravim (in izpadem “bukselj”): knjiga nosi naslov Skrivno oko – je pa res, da je na naslovnici eno velliko uho :). Kdor prizna, se mu polovica že oprosti.

Da sta brata, je čista dezinformacija. Janez Kajzer je le poročen z Bogdanovo sesto Marjeto Novak Kajzer ;-)).

Si pogledala v telefonski imenik? To bo preprosteje kot prosit pisatelja za kontakt konkurence, ki jo misliš hvalit, hehe.

Insajder, hvala za informacijo.
Imenik sem pregledala, ja. Pa sem našla 3 Janeze v Ljubljani (2 tudi iz okolice, kjer se je rodil). Vseeno mi je malo čudno klicat kar direktno domov. Tako da bom šla danes na sedež Društva, pa se bom tam pozanimala, če mi lahko dajo njegov kontakt.

Hm, zanimivo, Kajzer sploh ni član društva!
http://www.drustvo-dsp.si/drustvo/elani/elani.html

Tudi to sem že prečekirala.
Ampak vseeno – poskusit ni greh.

Uf, pardon, se opravičujem vsem – enkrat mi je nekdo razlagal te družinske povezave, pa si, kot kaže, nisem prav zapomnila.

Sem pa tudi jaz opazila, da Kajzer ni član društva in sem prav zato omenila, naj poskusi priti v stik z B. Novakom, ki je morda lažje dostopen …

New Report

Close