Najdi forum

Zivjo
Zanima me,ce mi lahko kdo sevetuje kam za ene mesec….
Vsi stroski potovnaj pa naj bi znasali nekej od 200.000-250.000 sit…
Hvala vse za informacije

Vsaj odloči se ali si za toplo ali hladno, te zanima narava ali muzeji… si za ajčkat ali akcijo ali za atrakcijo.

Ne vem, jaz si najprej nekaj močno želim videti in spoznati in imam kasneje tudi motivacijo za zbiranje denarja, planiranje..vmes pa seveda sanjam

Jaz ti svetujem Tajsko!

Je poceni, lepo, toplo, polno zanimivih stvari….skratka super in ceni ki jo navajaš dosegljivo…

lep pozdrav

Urška

S tem denarjem lahko sigurno lepo prideš skozi na Kubi. Za letalsko karto daš približno 100.000, ostalih sto imaš pa dovolj, če nisi preveč zahteven. Ne vem pa, če te to zanima. Tajska je sigurno lepa in relativno poceni, ne vem pa, kako je z letalskimi kartami. Lp

200.000,00 se mi zdi kar malo premalo za en mesec brez, da je ze karkoli placano!!!

Vzami s sabo se ksno rezervo – nikol ne ves kaj te caka!!

S tem denarjem prides cez sigurno ce gres na Indonezijo, ker tam je skoraj povsod res poceni, najdrazja je u bistvu avionska karta!!!!!! Ce misls pa se potovat okoli pol je pa sploh ta rajon res ugoden.
Midva sva sla ze dvakrat, pa mislm, da se bova se vracala. Se oblek vzameva minim. in jih kar sprot kupiva, ce je nuja, za male pare!! Vsa dezela je res zanimiva!!!1

Kamorkoli bo romal se imej lepo, pa pazi na zeparje!!

Ojla

Hvala vsem za nasvete…
Tajska je res lepa stvarca,sam tja mislim it poleti,ko bom sel z transibirsko zeleznico…

Kaj mi lahko proisim poves malo vec o tej Indoneziji…
Kje si ti bla,Kaj si si vse ogledala in kolko te je vse skupaj financno stalo…

lp
kajo

Za dopust cca en mesec sva ponavad napraskala vsak po 300.000,00 SIT in zmer prnesla se nekej nazaj!!!!

Dala sva cez par otockov:Gili, Lombok, Sulawesi in sevede Bali, ki je raj na zemlji. Povsod ugodne cene prenocisc in hrane, skuterjec avto.,lepe plaze, raj za snorkljanje,……..

U knjiznici si spododi Lonely planet, kjer imas najvec inf., ki te vodijo in usmerjajo.

Joj,sm ti kr fols!!!!!

Turcija,Srilanka, Tajska, Kitajska, Kambodza…. tej eksoticni kraji so zelo poceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close