kaj,metalci bomo napisali kaj”
hail.no jaz pa sem prvo privrženec iron maiden,imam vse izdaje cd,dvd,video imam 30 let samo sem jih začel poslušat pri 6 letih,takrat so bile še kasete in plošče,če mi mama ni kupila plošče,našitkov,majic je bil tak jok in stok da ni bilo druge.pri 10 letih sem v šoli organiziral band začetniški da bi malo igrali.ker sem imel lase do pol hrbta je v tistih časih leta 88-89 to v 4 razredu cela pizdarija v šoli nato doma.zdaj imamo band++powerslave++in igramo njihove komade pa death metal in thrash.izpolnila smi je celo želja-zdaj lahko umrem no maidne sem videl že 14 pa skoraj vse bende po festivalih po evropi-gods of metal,rock imring,monsters of rock pa tuci tvoje moonspel v gradcu in cradle v ljubljani.no ta želja je bila igrati na kakšnem koncertu na festivalu kot mala predskupinica pred drugimi bandi in velikani maidni kot headlainerji glavna skupina,ker so itak vedno.to se mi je uresničilo v bologni na festivalu-gods of metal,ko smo kot prva skupina igrali ob 11 zjutraj pred 3000 metalci in z thrashom razpalili folk.no zvečer je bilo 60.000 ljudi ampak smo igrali pred bendi kot-system of a down,athropy,d.r.i.,anthrax,carcas,dimu borgir,mayhem,extrema,sepultura,slayer,overkill,biohazard,megadeth in z bogovi iron maiden,tako da sem jih spoznal,dal roke,baje da smo dobili celo pohvale od basista in podpise na svoj set bobnov.no taka izkušnja in metal fešta,da zdaj sem vesel celo življenje.ajd
aerials in the sky,when you lose small mind free your life,aerials so up high when your free your life eternal prize.
father into your hands i command my spirit,why have you forsaken me,in your eyes forsaken me,in your toughts forsaken me,in your hearts forsaken me…trust in my self-rightous suicide,i cry when angels deserve to die…
++++system of a down++++