kajenje na balkonih
mopar, 24.07.2024 ob 11:15
Za tiste, ki kadijo na spodnjem balkonu tudi obstajajo kontra ukrepi. Ni prepovedano kaditi na balkonu. Ti motiš mene, bom pa tudi jaz tebe na drug način. Na youtube poiščite, je veliko opcij. Ena je na primer, obrni zvočnike v tla in pusti nadležno glasbo, tudi ko te ni doma, naj mu tolče dol. Jaz sem problem rešil.
Hja, pa veš, da za tvoje početje te lahko oglobijo, za moje pač ne? Predlagam, da vladi napišete pismo za popolno prepoved kajenja, dokler pa kajenje na balkonu ni prepovedano se pa, prosim, vzdržite neprimernih dejanj.
Še enkrat, vi, ki ste nastrojeni proti nam kadilcem, se obnašate najbolj primitivno in potem nas označujete za primitivne, lepo vas prosim!
Anonimno282, 24.07.2024 ob 11:33
Hja, pa veš, da za tvoje početje te lahko oglobijo, za moje pač ne? Predlagam, da vladi napišete pismo za popolno prepoved kajenja, dokler pa kajenje na balkonu ni prepovedano se pa, prosim, vzdržite neprimernih dejanj.
Še enkrat, vi, ki ste nastrojeni proti nam kadilcem, se obnašate najbolj primitivno in potem nas označujete za primitivne, lepo vas prosim!
A ne, sinko, ne morejo oglobit. Zato sem se točno pozanimal. Glasba ni toliko glasna, med 6. in 22. uro lahko igra. Je prišla policija, pa niso mogli nič. Se je odločila, da ne bo več na balkonu kadila, je bilo bolje zanjo.
mopar, 24.07.2024 ob 11:39
A ne, sinko, ne morejo oglobit. Zato sem se točno pozanimal. Glasba ni toliko glasna, med 6. in 22. uro lahko igra. Je prišla policija, pa niso mogli nič. Se je odločila, da ne bo več na balkonu kadila, je bilo bolje zanjo.
Potem pa že ni dovolj moteče tvoje ravnanje. No, mene s takim ravnanjem ne bi odvrnil od kajenja?
mopar, 24.07.2024 ob 11:48
O, brez skrbi da je več kot dovolj moteče.
Saj ona bi pa lahko kontra naredila, kaj bi pa potem? Potem bi imel dve moteči stvari, ki bi te nervirali? Ljudje, preveč ste živčni in preveč se obremenjujete s stvarmi, ki so čisto brezvezne.
Evo, mene s tem tvojim ravnanjem ne bi odvrnil od kajenja. Pa veš zakaj? Ker imam že 7 let ene take primitivce nad sabo in sem navajena vsega možnega hrupa. Tko pač je, človek se tudi hrupa navadi?
Anonimno282, 24.07.2024 ob 12:01
Saj ona bi pa lahko kontra naredila, kaj bi pa potem? Potem bi imel dve moteči stvari, ki bi te nervirali? Ljudje, preveč ste živčni in preveč se obremenjujete s stvarmi, ki so čisto brezvezne.
Evo, mene s tem tvojim ravnanjem ne bi odvrnil od kajenja. Pa veš zakaj? Ker imam že 7 let ene take primitivce nad sabo in sem navajena vsega možnega hrupa. Tko pač je, človek se tudi hrupa navadi?
Če je kdo primitiven, si ti to. Ampak ne odgovoriš na vprašanje, kakšna je to pamet, ki uničuje in zastruplja samo sebe? Prvič uničuješ sebe, drugič smrdiš kot pepelnik, pa še denar daješ za to zastrupljanje.
mopar, 24.07.2024 ob 12:05
Če je kdo primitiven, si ti to. Ampak ne odgovoriš na vprašanje, kakšna je to pamet, ki uničuje in zastruplja samo sebe? Prvič uničuješ sebe, drugič smrdiš kot pepelnik, pa še denar daješ za to zastrupljanje.
Kdo je zdaj spet primitiven, jaz, ki kadim na balkonu ali ti, ki se poslužuješ primitivnih dejanj s tem, ko zvočnik namerno usmerjaš spodnji sosedi v stanovanje? Tvoje ravnanje je čista žlehtnoba, ravnanje tvoje sosede ali pa mene pač to ni. In spet smo pri tem, kdo je pravzaprav primitivec. Antikadilci, dajte si že priznat, da ni problem v nas kadilcih, ampak ste največji problem prav vi sami sebi. Se je v tej temi lepo izkazalo, da smo prav mi, kadilci, povsem miroljubni, žal pa tudi deležni vaše nestrpnosti, ki jo kažete na zelo primitiven način.
Zakaj nisem odgovorila na tvoje vprašanje? Zato, ker nisem bila osebno nagovorjena, ti pa seveda lahko sedaj odgovorim. Kadim, ker mi tako paše. Zdaj, če tebi smrdi vse, kar se navzame cigaretnega dima, meni pač ne. Saj menda razumeš, da iste stvari ne dišijo/smrdijo vsem ljudem, a ne. Glede zastrupljanja pa ne bi izgubljala besed.
Evo, to je bilo od mene vse, zdaj pa zaključujem debato. Lepo se imejte pa več strpnosti drug do drugega imejte?
Anonimno282, 24.07.2024 ob 12:35
Kdo je zdaj spet primitiven, jaz, ki kadim na balkonu ali ti, ki se poslužuješ primitivnih dejanj s tem, ko zvočnik namerno usmerjaš spodnji sosedi v stanovanje? Tvoje ravnanje je čista žlehtnoba, ravnanje tvoje sosede ali pa mene pač to ni. In spet smo pri tem, kdo je pravzaprav primitivec. Antikadilci, dajte si že priznat, da ni problem v nas kadilcih, ampak ste največji problem prav vi sami sebi. Se je v tej temi lepo izkazalo, da smo prav mi, kadilci, povsem miroljubni, žal pa tudi deležni vaše nestrpnosti, ki jo kažete na zelo primitiven način.
Zakaj nisem odgovorila na tvoje vprašanje? Zato, ker nisem bila osebno nagovorjena, ti pa seveda lahko sedaj odgovorim. Kadim, ker mi tako paše. Zdaj, če tebi smrdi vse, kar se navzame cigaretnega dima, meni pač ne. Saj menda razumeš, da iste stvari ne dišijo/smrdijo vsem ljudem, a ne. Glede zastrupljanja pa ne bi izgubljala besed.
Evo, to je bilo od mene vse, zdaj pa zaključujem debato. Lepo se imejte pa več strpnosti drug do drugega imejte?
Zdravilno zate, da si končno izbruhala svoj zeleni strup.
tudi otroci so glasni in tile nekoč odrastejo
In dejansko mislite, da morajo drugi prenašat dretje, cviljenje in ropotanje leta in leta? Če ne znate vzgajat otrok, se res odselite nekam v neko hosto, pa naj se tam derejo. Zanimivo, kako lahko nekateri vzgojijo otroke, drugi pa čakate, da odrastejo, al kako?
ha, 24.07.2024 ob 17:21
Ti našopam bas direkt na strop pa da te vidim 🙂
Sebi pa čepe v uha in kafe ter čik na balkonu. Več čikov :). Zgodaj zjutraj ko je hladno in zračiš :). Pozno zvečer ko zračiš :). Če bi bila pri volji bi še ribe cmarla na balkonu zjutraj in zvečer 😀
-
Potem se pa zbudiš s tremi prsti v riti.
bi ti knedl šopal ja..lahko to delaš eni ubogi gospe vrjetno je 80+..pridi k meni to delat.. bomo vidli kolko krat na mesec boš obiskal ortodonta in kdo bo prej prenehal.. pridi in meni naredi to te čakam kaliber.. vse zobe si neseš v vrečki še prvi dan kreten ni vse vaše debili čeprav plačujete najemnino za te vaše štale idioti in če si ga jas drkam na balkonu in ti svršim gor mi lahko pušiš kurac cigančino ena kak ste vsi hrabri..pridite v real lajfu mi to naredit da vas vidim kolko vas je hrabrih
Jejhata, 23.07.2024 ob 18:47
Anonimno282, 23.07.2024 ob 18:33
Jejhata, 23.07.2024 ob 18:02
Anonimno282, 23.07.2024 ob 17:44
Anonimno611, 23.07.2024 ob 17:21
Anonimno282, 23.07.2024 ob 17:13
Anonimno611, 23.07.2024 ob 17:04
ne seri, 23.07.2024 ob 16:42
Anonimno611, 23.07.2024 ob 16:30
Anonimno282, 23.07.2024 ob 16:16
Anonimno611, 23.07.2024 ob 15:21
Looool mon strokovnjaki: dim ne pride, samo smrad pride… A smrad pride posebej, ker po monovskem trolanju ni dim tisti, ki smrdi in se širi po zraku, dim ostaja na mestu, samo smrad se širi.. loooool kdo vam je pamet dal
Apropo ko je npr. Kje kak požar strokovnjaki svetujejo ljudem v bližini naj zaprejo okna in jih ne odpirajo … Zakaj? Zato ker se po zraku širijo strupene snovi od gorenja, čeprav direktno dima od samega gorenja direkt stanovalci ne dobijo v stanovanja, dobijo pa onesnažen zrak, s strupenimi delci in smradom…
In enako velja pri cikih in kajenju, s smradom se po zraku širijo strupene snovi, ki pridejo od gorenja cikov. In te pridejo v sosednja stanovanja, te vdihavajo stanovalci, ki jih s tem zastrupljate.
Ne, cigaretnega dima nikakor ne dobi v stanovanje, dobi pa vonj po cigaretah. Se ti ne zdi, da je dima pri požaru bistveno več kot dima od cigaret? Raje se vprašaj, kje je tvoja pamet. Se pravi, po tvoji logiki, dobiš poleg vonja po dreku, ki ga kmet raztrosi po travniku tudi drek v stanovanje??? In, ko soseda obesi sveže oprano perilo, dobiš poleg prijetnega vonja tudi mehčalec v stanovanje? A, ne, to pa ne, ker oprano perilo ti pa diši, a ne, in to te seveda ne moti. Malo se umirite vi, antikadilci, ker ne gre več za ogrožanje vašega zdravja pač pa za vaše kaprice in zoprnijo.
Ooo neumno res ne razumeš poante, koga briga če ne dobi cigRetnega dima vidno. Dobi smrad , ki je povzročen z Gorenjem cigarete in z njim se širijo po zraku tudi strupene snovi razumeš, četudi dima direkt ne vidiš…
Kadilec, ki kadi ima na sebi tudi recimo cote, ki smrdijo in so polne strupenih snovi, ceprav se iz njih ne kadi dim… A si res tako neumno?
Koga briga če dobi dim ali ne. Dobi zagotovo strupene snovi in smrad v stanovanje.
Ja tvojim kik/primark kitajskim cunjam bo res škodo naredilo malo dima. Bodo strupene postale 🙂
Avta verjetno ne voziš a ne? K tist hudič k tvojo leno rit vozi naokol dost bolj smradi in zastruplja okolje kot čiki 🙂
Pa tvoji šit parfumi s katerimi se polivaš isto. Da o mehčalcih in tem sranju ne začnem. Pa cmarjenju futra na “sončničnem” olju.
Tebe bo pobralo od načina življenja, ne od dima. Ne znaš živet. Noriš zarad enih čikov kle. Verjetno bo skuliran kadilc dlje živel k ti 🙂
Ti bedak nihče ne pravi da je dim od avtomobilskih izpuhov zdrav, zato je tudi smrtno nevarno vdihavanje tega, še posebej v velikih kolicinah…samo zato nimaš ti pravice in je neumno govoriti, saj če se voziš z avtom je pač vseeno če te še jaz zastrupljam s ciki…
Ker po tej logiki tvoji neumni ker ti že kadiš in se zastrupljas s tem , ti lahko damo strup za pit in te fentamo, ker se itak že zastrupljas in je vseeno če te še pač malo bolj… Tvoja neumna logika je žal taka
Pa ni temu tako, je res, da je zrak tudi onesnažen, ampak ravno zato moramo stremeti, da čimbolj znižamo zastrupljanje in vnašanje strupenih snovi vase, ker potem tudi lažje z zdravim načinom življenja, telo samo popravi škodo od okolja in zdravstvenih posledic ne bo…
, če pa telesu samo nalagas strupe z izgovorom, saj je že to zastrupljeno in ono, se pa to sešteva in posledice bodo slej kot prej na zdravju katastrofalne.
Predlagam, da se zapreš v stanovanje in dihaš v papirnato vrečko. Baje pomaga.
Ko vam zmanjka argumentov postanete cinični in nesramni… Nikomur se ni treba zapirati v stanovanje zaradi vašega drhalstva, vsak ima pravico do svobode gibanja brez da ga vi z vašim nekultivirani k in egoisticnim obnašanjem kakorkoli ogrožati.
Raje se vi zaprite, in raje egocentricno poskrbite da se dim nikamor ne porazgubi in da boste vi ja vse strupe sami vdihnili. Ali pa si prižgi cigaret pa si ga prižganega v usta potisni.
NIsem cinična, še manj nesramna. Ja, verjamem, da vam cigaretni dim smrdi, nikakor pa ne drži to, da vam s spodnjega balkona uhaja dim v stanovanje. To preprosto ni res! In ne, vonj po cigaretah vam nikakor ne škoduje, prav tako ne smrdljiva kadilčeva oblačila. Žal, gospa, priznati si boste morali, da vonj po cigaretah še ne zastruplja vašega telesa. Tako pač je. Ne rečem, da bi s sosedo skupaj sedeli na balkonu, ko bi ona kadila in bi se dim valil direktno v vas, ampak v tem primeru je govora o razdalji pol metra do max enega metra. Saj razumem, da vam ta vonj ni všeč, ampak izgovarjati se na to, da vas cigaretni dim iz sosednjega stanovanja zastruplja je pa, milo rečeno, iskanje vseh možnih izgovorov za udrihanje čez kadilce in nastrojenost proti njim.
Anonimno
Zelo si ozkogleda, cigaretni dim vsebuje več strupenih snovi kot ga kadilec potegne v pljuča. Poznam ljudi, alergicne na cigaretni dim, ki ob vdihu dobijo astmaticni naoad in to je za primitivno rajo jako smešno.
Prav gotovo ne pokasira cigaretnega dima in strupov s spodnjega balkona. Tega dima je tako malo, da se povsem porazgubi. Ne rečem, vonja se, to je pa tudi vse. Takih ljudi, kot ga v tvojem primeru poznaš ti je pa tudi zelo, zelo malo. Kaj pa potem tisti ljudje, ki imajo hudo alergijo na cvetni prah? Ti, ti, narava grda, kako si drzne biti tako egoistična in nekulturna. Dejstvo je, da določeni ljudje imajo alergije, ampak to še ne pomeni, da se moramo sedaj drugi njim prilagajati. Ne boš verjela, nekateri ljudje ne smejo niti zavohati arašidov, tako so alergični nanje, da jim že vonj sproži alergijo. Ampak takih ljudi je zelo malo in absurdno je pričakovati, da se bomo zaradi teh ljudi vsi odpovedali arašidom. Še enkrat, cigaretni vonj vas ne zastruplja, strupen je dim, ki pa ga vi na balkonu nad vašo sosedo niste deležni, še manj pa v lastnem stanovanju. Paranoični ste že s tem zastrupljanjem.
Re anonimni
Primitivka nerazledana, alergija na cvetni prah ni nič v primerjavi s tobakom. Pa kje piše, da smo dolžni vdihavati vaš smrad in vaše pljučne izparine?? Si videla kdaj po obdukciji pljuča kadilca? Zaradi nas nekadilcev se lahko ta trenutek zaplinite do konca, samo nas pustite na miru. Jaz sem s svojim sosedom že prvi dan ob vselitvi napravila red in tudi tebe bi dala na mesto.
Na svojem balkonu delam, kar hočem. Lahko kadim, prdim, rigam, ali pa si ga zdrkam dol čes balkon.
bučadebeluča, 13.07.2024 ob 22:52
Kdaj bo končno prepovedano kajenje v blokih? Ko bi po celodnevni vročini končno odprli, zadihali in prezračili, nam spodnji stanovalci zasmradijo spalnico in otroško sobo. In tako že vsa leta. Nič ne pomaga ne prošnja ne jeza. Ko bi vi kadilci vedeli, koliko ste brezobzirni. Ne kadijo v svojem stanovanju, ampak na balkonih, moji otroci pa ta njihov dim lahko vdihavajo.
IZ KATEREGA PLANETA STE PADLI VSI TISTI KATERI NE KADITE ???
Ker vi ne kadite vas vse moti kjer se pojavi cigaretni dim.Ja se strinjam,da je to grda razvada katera upliva tudi na zdravje..To je odločitev vsakega posameznika.Da boste pa kar prepovedali kajenje kjer se vam nekadilcem zazdi pa dvomim da bo ratalo.
Tudi vi imate verjetno vsaj eno grdo razvado pa zdaj pametujete.
Za prezračit stanovanje pa ventilatorje,klima..
Za soseda je bolje da kadi na balkonu kot v stanovanju in zdaj bi vi to prepovedali..Halo !!!!
Ga ni junaka ki mi to prepove,če sem v svojem lastniškem stanovanju…
Čao in vso srečo..
Štajerska 1972, 03.08.2025 ob 07:49
Kajenje na balkonih prepovedati hahahhaah:):):)
Raje prepovejte pse v blokih, ti so moteč element, ne pa kadilci…..
Pa roštiljade na balkonih prepovedat. To se šele kadi in smrdi. Pa še precej bolj nevarno je za kaj zakurit. To je treba prepovedat in pa posledično jodlanje do ne vem kdaj. Cigaret v primerjavi s tem ni nič. Pa sem nekadilka, da ne bo pomote.
Halo, 14.07.2024 ob 00:46
Pa saj ti oni ne pridejo v flat kadit. Ti se odločaš da moraš ravno v tistih 10min 2 čikov imet brezhiben zrak. Bedasta pričakovanja. A izpuh od avtov te pa ne moti? Ne more ti en dim iz balkona, ki se razporedi v atmosfero kar vseh sob zapolniti.
Točno tako.
Zakaj bi bilo prepovedano? V svojem stanovanju, katerega del je tudi balkon, lahko kadiš. Tako kot se vaše cvrtje in pečenje širi naokrog in smradi, kot se otroško vreščanje in topotanje sliši po celem bloku, lajanje psov, smrdljivi spreji in še kaj. Prilagoditi se morate vsi en drugemu, glede na to, da živite v isti stavbi.
Forum je zaprt za komentiranje.