Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek kajenje na balkonih

kajenje na balkonih

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno282, 23.07.2024 ob 17:07

ne seri, 23.07.2024 ob 16:42

Anonimno611, 23.07.2024 ob 16:30

Anonimno282, 23.07.2024 ob 16:16

Anonimno611, 23.07.2024 ob 15:21

Looool mon strokovnjaki: dim ne pride, samo smrad pride… A smrad pride posebej, ker po monovskem trolanju ni dim tisti, ki smrdi in se širi po zraku, dim ostaja na mestu, samo smrad se širi.. loooool kdo vam je pamet dal

Apropo ko je npr. Kje kak požar strokovnjaki svetujejo ljudem v bližini naj zaprejo okna in jih ne odpirajo … Zakaj? Zato ker se po zraku širijo strupene snovi od gorenja, čeprav direktno dima od samega gorenja direkt stanovalci ne dobijo v stanovanja, dobijo pa onesnažen zrak, s strupenimi delci in smradom…

In enako velja pri cikih  in kajenju, s smradom se po zraku širijo strupene snovi, ki pridejo od gorenja cikov. In te pridejo v sosednja stanovanja, te vdihavajo stanovalci, ki jih s tem zastrupljate.

Ne, cigaretnega dima nikakor ne dobi v stanovanje, dobi pa vonj po cigaretah. Se ti ne zdi, da je dima pri požaru bistveno več kot dima od cigaret? Raje se vprašaj, kje je tvoja pamet. Se pravi, po tvoji logiki, dobiš poleg vonja po dreku, ki ga kmet raztrosi po travniku tudi drek v stanovanje??? In, ko soseda obesi sveže oprano perilo, dobiš poleg prijetnega vonja tudi mehčalec v stanovanje? A, ne, to pa ne, ker oprano perilo ti pa diši, a ne, in to te seveda ne moti. Malo se umirite vi, antikadilci, ker ne gre več za ogrožanje vašega zdravja pač pa za vaše kaprice in zoprnijo.

Ooo neumno res ne razumeš poante, koga briga če ne dobi cigRetnega dima vidno. Dobi smrad , ki je povzročen z Gorenjem cigarete in z njim se širijo po zraku tudi strupene snovi razumeš, četudi dima direkt ne vidiš…

Kadilec, ki kadi ima na sebi tudi recimo cote, ki smrdijo in so polne strupenih snovi, ceprav  se iz njih ne kadi dim… A si res tako neumno?

Koga briga če dobi dim ali ne. Dobi zagotovo strupene snovi in smrad v stanovanje.

Ja tvojim kik/primark kitajskim cunjam bo res škodo naredilo malo dima. Bodo strupene postale 🙂

Avta verjetno ne voziš a ne? K tist hudič k tvojo leno rit vozi naokol dost bolj smradi in zastruplja okolje kot čiki 🙂

Pa tvoji šit parfumi s katerimi se polivaš isto. Da o mehčalcih in tem sranju ne začnem. Pa cmarjenju futra na “sončničnem” olju.

Tebe bo pobralo od načina življenja, ne od dima. Ne znaš živet. Noriš zarad enih čikov kle. Verjetno bo skuliran kadilc dlje živel k ti 🙂

Ah, pusti jih, saj reveži ne vedo kaj delajo? bi jim priporočila antidepresive, sam klinc, ker so tudi ti polni kemikalij, stranskih učinkov in jim lahko škodujejo. Ko bi bili vsaj paranoiki, tako so pa samo tečni kot driska. Verjetno še sami sebe ne prenašajo.

NI citiralo. Namenjeno uporabnici @ne seri

Anonimno611, 23.07.2024 ob 17:04

Ti bedak nihče ne pravi da je dim od avtomobilskih izpuhov zdrav,  zato je tudi smrtno nevarno vdihavanje tega, še posebej v velikih kolicinah…samo zato nimaš ti pravice in je neumno govoriti, saj če se voziš z avtom je pač vseeno če te še jaz zastrupljam s ciki…

Ker po tej logiki tvoji neumni ker ti že kadiš in se zastrupljas s tem , ti lahko damo strup za pit in te fentamo, ker se itak že zastrupljas in je vseeno če te še pač malo bolj… Tvoja neumna logika je žal taka

Pa ni temu tako, je res, da je zrak tudi onesnažen, ampak ravno zato moramo stremeti, da čimbolj znižamo zastrupljanje in vnašanje strupenih snovi vase, ker potem tudi lažje z zdravim načinom življenja, telo samo popravi škodo od okolja in zdravstvenih posledic ne bo…

, če pa telesu samo nalagas strupe z izgovorom, saj je že to zastrupljeno in ono, se pa to sešteva in posledice bodo slej kot prej na zdravju katastrofalne.

Predlagam, da se zapreš v stanovanje in dihaš v papirnato vrečko. Baje pomaga.

Anonimno282, 23.07.2024 ob 17:13

Predlagam, da se zapreš v stanovanje in dihaš v papirnato vrečko. Baje pomaga.

Ko vam zmanjka argumentov postanete cinični in nesramni… Nikomur se ni treba zapirati v stanovanje zaradi vašega drhalstva, vsak ima pravico do svobode gibanja brez da ga vi z vašim nekultivirani k in egoisticnim obnašanjem kakorkoli ogrožati.

Raje se vi zaprite, in  raje egocentricno poskrbite da se dim nikamor ne porazgubi in da boste vi ja vse strupe sami vdihnili. Ali pa si prižgi cigaret pa si ga prižganega v usta potisni.

Psiha je en glavnih faktorjev zdravja. Stres ubija. Delaj na tem. Jaz grem pa enga pržgat 🙂

Anonimno611, 23.07.2024 ob 17:21

Ko vam zmanjka argumentov postanete cinični in nesramni… Nikomur se ni treba zapirati v stanovanje zaradi vašega drhalstva, vsak ima pravico do svobode gibanja brez da ga vi z vašim nekultivirani k in egoisticnim obnašanjem kakorkoli ogrožati.

Raje se vi zaprite, in  raje egocentricno poskrbite da se dim nikamor ne porazgubi in da boste vi ja vse strupe sami vdihnili. Ali pa si prižgi cigaret pa si ga prižganega v usta potisni.

Jaz nimam avta, se vozim s kolesom. Kadim pa. Otrok tudi nimam, nisem proizvedla za par stanovanj plastičnih posranih plenic, ki se ne bodo par stoletij razgrajevale. Plastičnih cunj ne nosim. Plastičnih čevljev tudi ne. Manj svinjam okolje kot ti. Tako da…smola zate če si moja soseda in te moji čiki motijo. Mene tudi marsikaj moti. Življenje ni potica.

NIsem cinična, še manj nesramna. Ja, verjamem, da vam cigaretni dim smrdi, nikakor pa ne drži to, da vam s spodnjega balkona uhaja dim v stanovanje. To preprosto ni res! In ne, vonj po cigaretah vam nikakor ne škoduje, prav tako ne smrdljiva kadilčeva oblačila. Žal, gospa, priznati si boste morali, da vonj po cigaretah še ne zastruplja vašega telesa. Tako pač je. Ne rečem, da bi s sosedo skupaj sedeli na balkonu, ko bi ona kadila in bi se dim valil direktno v vas, ampak v tem primeru je govora o razdalji pol metra do max enega metra. Saj razumem, da vam ta vonj ni všeč, ampak izgovarjati se na to, da vas cigaretni dim iz sosednjega stanovanja zastruplja je pa, milo rečeno, iskanje vseh možnih izgovorov za udrihanje čez kadilce in nastrojenost proti njim.

jaz643, 23.07.2024 ob 17:26

Jaz nimam avta, se vozim s kolesom. Kadim pa. Otrok tudi nimam, nisem proizvedla za par stanovanj plastičnih posranih plenic, ki se ne bodo par stoletij razgrajevale. Plastičnih cunj ne nosim. Plastičnih čevljev tudi ne. Manj svinjam okolje kot ti. Tako da…smola zate če si moja soseda in te moji čiki motijo. Mene tudi marsikaj moti. Življenje ni potica.

Re Jaz 643

Tvoj life nikogar ne zanima, gre samo za preprosto dejstvo, da se naša pravica konča tam, kjer se začne pravica drugega. In če nekoga v svojem stanovanju moti tvoj cigaretni smrad, nima on nobene zveze s tvojimi prisparanimi plenicami, cunjicami ipd., in ne navsezadnje se lahko vprašaš, kaj poleg čikov sploh  v zivljenju imaš? Kadi med sv ojimi 4mi stenami pa bosta volk in koza cela druge pa pusti na miru.

Anonimno282, 23.07.2024 ob 17:44

NIsem cinična, še manj nesramna. Ja, verjamem, da vam cigaretni dim smrdi, nikakor pa ne drži to, da vam s spodnjega balkona uhaja dim v stanovanje. To preprosto ni res! In ne, vonj po cigaretah vam nikakor ne škoduje, prav tako ne smrdljiva kadilčeva oblačila. Žal, gospa, priznati si boste morali, da vonj po cigaretah še ne zastruplja vašega telesa. Tako pač je. Ne rečem, da bi s sosedo skupaj sedeli na balkonu, ko bi ona kadila in bi se dim valil direktno v vas, ampak v tem primeru je govora o razdalji pol metra do max enega metra. Saj razumem, da vam ta vonj ni všeč, ampak izgovarjati se na to, da vas cigaretni dim iz sosednjega stanovanja zastruplja je pa, milo rečeno, iskanje vseh možnih izgovorov za udrihanje čez kadilce in nastrojenost proti njim.

Anonimno

Zelo si ozkogleda, cigaretni dim vsebuje več strupenih snovi kot ga kadilec potegne v pljuča. Poznam ljudi, alergicne na cigaretni dim, ki ob vdihu dobijo astmaticni naoad in to je za primitivno rajo jako smešno.

Jejhata, 23.07.2024 ob 18:02

Anonimno

Zelo si ozkogleda, cigaretni dim vsebuje več strupenih snovi kot ga kadilec potegne v pljuča. Poznam ljudi, alergicne na cigaretni dim, ki ob vdihu dobijo astmaticni naoad in to je za primitivno rajo jako smešno.

Prav gotovo ne pokasira cigaretnega dima in strupov s spodnjega balkona. Tega dima je tako malo, da se povsem porazgubi. Ne rečem, vonja se, to je pa tudi vse. Takih ljudi, kot ga v tvojem primeru poznaš ti je pa tudi zelo, zelo malo. Kaj pa potem tisti ljudje, ki imajo hudo alergijo na cvetni prah? Ti, ti, narava grda, kako si drzne biti tako egoistična in nekulturna. Dejstvo je, da določeni ljudje imajo alergije, ampak to še ne pomeni, da se moramo sedaj drugi njim prilagajati. Ne boš verjela, nekateri ljudje ne smejo niti zavohati arašidov, tako so alergični nanje, da jim že vonj sproži alergijo. Ampak takih ljudi je zelo malo in absurdno je pričakovati, da se bomo zaradi teh ljudi vsi odpovedali arašidom. Še enkrat, cigaretni vonj vas ne zastruplja, strupen je dim, ki pa ga vi na balkonu nad vašo sosedo niste deležni, še manj pa v lastnem stanovanju. Paranoični ste že s tem zastrupljanjem.

bučadebeluča, 13.07.2024 ob 22:52

Kdaj bo končno prepovedano kajenje v blokih? Ko bi po celodnevni vročini končno odprli, zadihali in prezračili, nam spodnji stanovalci zasmradijo spalnico in otroško sobo. In tako že vsa leta. Nič ne pomaga ne prošnja ne jeza. Ko bi vi kadilci vedeli, koliko ste brezobzirni. Ne kadijo v svojem stanovanju, ampak na balkonih, moji otroci pa ta njihov dim lahko vdihavajo.

Ne kadijo v stanovanjh, ampak na balkonu…Kaj če seksajo na balkonu? Groza…

A balkon je tvoj?

Anonimno282, 23.07.2024 ob 18:33

Prav gotovo ne pokasira cigaretnega dima in strupov s spodnjega balkona. Tega dima je tako malo, da se povsem porazgubi. Ne rečem, vonja se, to je pa tudi vse. Takih ljudi, kot ga v tvojem primeru poznaš ti je pa tudi zelo, zelo malo. Kaj pa potem tisti ljudje, ki imajo hudo alergijo na cvetni prah? Ti, ti, narava grda, kako si drzne biti tako egoistična in nekulturna. Dejstvo je, da določeni ljudje imajo alergije, ampak to še ne pomeni, da se moramo sedaj drugi njim prilagajati. Ne boš verjela, nekateri ljudje ne smejo niti zavohati arašidov, tako so alergični nanje, da jim že vonj sproži alergijo. Ampak takih ljudi je zelo malo in absurdno je pričakovati, da se bomo zaradi teh ljudi vsi odpovedali arašidom. Še enkrat, cigaretni vonj vas ne zastruplja, strupen je dim, ki pa ga vi na balkonu nad vašo sosedo niste deležni, še manj pa v lastnem stanovanju. Paranoični ste že s tem zastrupljanjem.

Re anonimni

Primitivka nerazledana, alergija na cvetni prah ni nič v primerjavi s tobakom. Pa kje piše, da smo dolžni vdihavati vaš smrad in vaše pljučne izparine?? Si videla kdaj po obdukciji pljuča kadilca? Zaradi nas nekadilcev se lahko ta trenutek zaplinite do konca, samo nas pustite na miru. Jaz sem s svojim sosedom že prvi dan ob vselitvi napravila red in tudi tebe bi dala na mesto.

Jejhata, 23.07.2024 ob 18:47

Re anonimni

Primitivka nerazledana, alergija na cvetni prah ni nič v primerjavi s tobakom. Pa kje piše, da smo dolžni vdihavati vaš smrad in vaše pljučne izparine?? Si videla kdaj po obdukciji pljuča kadilca? Zaradi nas nekadilcev se lahko ta trenutek zaplinite do konca, samo nas pustite na miru. Jaz sem s svojim sosedom že prvi dan ob vselitvi napravila red in tudi tebe bi dala na mesto.

Meni nikakor ne bi prepovedala kajenja na balkonu, verjemi? Še enkrat, priporočam dihanje v papirnato vrečko.

Samo res, kako eni točno poznate svoje pravice in samo svoje… imate pravico kaditi na balkonu in zasmrajati sosedu stanovanje, imate pravico imeti v bloku nevzgojenega cucka, ki z neprestanim bevskanjem moti sosede, imate pravico svoje smeti odložiti in pozabiti v skupnih prostorih bloka, imate pravico imeti pet let trajajoče obiske, ki jih ne prijavite, imate pravico muziko poslušati tako glasno, kot zmorejo vaši zvočniki… ja res, vse pravice imate in vse si vzamete in vas čisto nič ne brigajo pravice ostalih.

Če vas kdo opozori, da ima tudi on kakšno pravico, pa takoj lopnete po njem… da nima drugega dela in vas, reveže, ki samo “živite normalno”, stalno nekaj opozarja, da vas prosi, naj ne kadite na vašem balkonu, ker mu smrdi v stanovanje, vi pa ravno zato, da vam v stanovanju ne smrdi, kadite na balkonu… res, veliko si dovoli. Ker vaš cucek tako fletno laja in kaj potem, če imate par odsluženih omaric na skupnem hodniku v kleti, stara baba naj se zase briga in si najde življenje, a ne? Penzjonerka itak ni vredna nič, naj se v gmajno preseli, ker vi imate vse pravice, a ne?

Saj ni vredno. Bedaki ne veste, da ste bedaki. Če bi vedeli, ne bi počeli nič, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

Prizadevna, 24.07.2024 ob 08:20

Samo res, kako eni točno poznate svoje pravice in samo svoje… imate pravico kaditi na balkonu in zasmrajati sosedu stanovanje, imate pravico imeti v bloku nevzgojenega cucka, ki z neprestanim bevskanjem moti sosede, imate pravico svoje smeti odložiti in pozabiti v skupnih prostorih bloka, imate pravico imeti pet let trajajoče obiske, ki jih ne prijavite, imate pravico muziko poslušati tako glasno, kot zmorejo vaši zvočniki… ja res, vse pravice imate in vse si vzamete in vas čisto nič ne brigajo pravice ostalih.

Če vas kdo opozori, da ima tudi on kakšno pravico, pa takoj lopnete po njem… da nima drugega dela in vas, reveže, ki samo “živite normalno”, stalno nekaj opozarja, da vas prosi, naj ne kadite na vašem balkonu, ker mu smrdi v stanovanje, vi pa ravno zato, da vam v stanovanju ne smrdi, kadite na balkonu… res, veliko si dovoli. Ker vaš cucek tako fletno laja in kaj potem, če imate par odsluženih omaric na skupnem hodniku v kleti, stara baba naj se zase briga in si najde življenje, a ne? Penzjonerka itak ni vredna nič, naj se v gmajno preseli, ker vi imate vse pravice, a ne?

Saj ni vredno. Bedaki ne veste, da ste bedaki. Če bi vedeli, ne bi počeli nič, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

re prizadevna

spoštovana,

in zaradi takih motencev, ki s svojimi omejenimi možgani uživajo v maltretiranju drugih, je svet takšen, kot je. Človek je najbolj podlo bitje, največja napaka narave. Narava jim bo izstavila najbolj pravičen račun.

Anonimno282, 23.07.2024 ob 18:55

Meni nikakor ne bi prepovedala kajenja na balkonu, verjemi? Še enkrat, priporočam dihanje v papirnato vrečko.

se najde zdravilo zate, se najde…., ena taka, kot si ti, je pred kakšnimi štirimi desetletji v zakotnem mestecu cel dan kadila na balkonu in nadzorovala okolico. Mož ji je že zdavnaj pobegnil k drugi in bilo ji je dolgčas. Zgornji sosedi so ji videli samo razmrščeno bučo s takrat aktualno trajno frizuro ter roko, v kateri je držala čik. Ker noben pogovor z njo ni bil mogoč, je nekomu le prekipelo, da jo je požegnal z vsebino nočne posode. Potem je bil končno mir. S tako primitivnimi in zlobnimi ljudbi očitno ne gre drugače.

koza neumna bi te rad vido kakšen red bi ti delala v mojem stanovanju.. neumneži neumni.. kaj jas delam na mojem vas en kurac briga pa če vam smrdi po dreku gor vas en drek briga.. klošarji najboljše ja da si tam plačate eno štalo pa mislite da je cel blok vaš zaostali slovenci nimaš kaj.. želim si te za sosedo.. da bi ti je bo mater pa vse po spisku

hahhahha, 24.07.2024 ob 08:57

se najde zdravilo zate, se najde…., ena taka, kot si ti, je pred kakšnimi štirimi desetletji v zakotnem mestecu cel dan kadila na balkonu in nadzorovala okolico. Mož ji je že zdavnaj pobegnil k drugi in bilo ji je dolgčas. Zgornji sosedi so ji videli samo razmrščeno bučo s takrat aktualno trajno frizuro ter roko, v kateri je držala čik. Ker noben pogovor z njo ni bil mogoč, je nekomu le prekipelo, da jo je požegnal z vsebino nočne posode. Potem je bil končno mir. S tako primitivnimi in zlobnimi ljudbi očitno ne gre drugače.

Hja, kar probaj to izvesti na meni, vendar te opozarjam, da na tak primitiven nivo se jaz ne spuščam, zato bi zadevo reševala po pravni poti. In prav taki potem mene označujete za primitivko? Pa, kdo je tu nor, se sprašujem?

Gospa, mislim da so vaše težave drugje in precej večje od neprenašanja cigaretnih vonjav.

Rada bi vidla kako bi meme postavila na mesto hehe. Ce bi mela take sitnobe zraven sebe, takoj zacnem kadit. Eni pa res mislite, da ste sami na svetu

Za jejhata

res ste ubogi, vse svoje probleme rešujete s čikom v ustih

https://vizita.si/zdravje/kako-nehati-kaditi.html

Nikotin je droga, tako, kot ostale droge, ki spremenijo možgane. Že najmanši namig proti kajenju sproži pri zasvojencih v možganih buren odziv. Hudo mora biti, zelo hudo in potem je z vsemi protikadilci vse narobe, oni pa so ubogi napadene žrtve. Veliko smo dosegli s prepovedjo kajenja in ta korak bo v prihodnosti še nadgrajen.

Kadilska golazen tukaj pametuje oz. misli, da je pametna. Kakšna pamet je to, ki zastruplja samo sebe?

Kadilci itak niso in ne bodo imeli toliko kulture, da bi vedeli kako je hudo drugim zaradi cigaretnega dima, še slabše pa dim od mamil. Nekako še toleriram občasno kajenje to pomeni čik na vsakih nekaj ur, samo ti živčni kadilci kadijo čik za čikom po možnosti cel dan in še ponoči,to je tisti večni problem, da je potrebno stanovanje prezračit pa ga ne moreš, ker se stalno smradi s čiki. Bog ne daj, da imajo še ti cikarji cikarske obiske. Dobesedno, če  cigaretarjem dim diši se naj zaprejo v stanovanja in naj sami vohajo svoj dim. Razumet je treba tudi, da tam kjer so otroci in ljudje, ki veliko naredijo za svoje zdravje in bolni ne želijo vaših strupov, ki je že itak vse strupeno. Vsaj to bi si radi prihranili in in brez teh strupov živeli. Da pa nekdo govori o smradu kuhanja, saj kuha se ne vsakih 10,15 minut in smrad se hitro konča, tudi otroci so glasni in tile nekoč odrastejo, mimogrede tudi vi kadilci ropotate in se derete živčno na balkonih in stanovanjih, mimogrede. Samo razlika je, da otroci odrastejo, majhna možnost pa je, da neha kadilec kaditi ali še boljše, da se kadilec preseli in nekadilci molimo, da pridejo naslednji sosedje, ki so nekadilci. Res je najboljša možnost, da se sam preseliš v lastno hišo kjer nisi v bližini drugih hiš in, da se te nadloge rešiš, seveda pa vsi te možnosti nimajo in morajo to prenašat.  Kadilci bi morali imeti samo malo kulture bi morali imet pa bi bilo z vami boljše sobivat, samo kaj, če tega nimate in ne morete razumet, da nekadilcem grenite življenje in spravljate ljudi v nejevoljo ter jim s svojim dimom s tem škodite. Vam res ni mar?

Haha dejansko mislite, da boste ljudem diktirali kaj bodo na SVOJEM BALKONU počeli? Kadil bom na svojem balkonu 24 ur skupaj, če mi bo pasalo pa se lahko vi pajaci na glavo postavite. Moj balkon, moja stvar. Če ti pa kaj ne paše pa spokaj iz bloka, takih omejencev nihče ne bo pogrešal..

Za tiste, ki kadijo na spodnjem balkonu tudi obstajajo kontra ukrepi. Ni prepovedano kaditi na balkonu. Ti motiš mene, bom pa tudi jaz tebe na drug način. Na youtube poiščite, je veliko opcij. Ena je na primer, obrni zvočnike v tla in pusti nadležno glasbo, tudi ko te ni doma, naj mu tolče dol. Jaz sem problem rešil.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close