kajenje na balkonih
Kdaj bo končno prepovedano kajenje v blokih? Ko bi po celodnevni vročini končno odprli, zadihali in prezračili, nam spodnji stanovalci zasmradijo spalnico in otroško sobo. In tako že vsa leta. Nič ne pomaga ne prošnja ne jeza. Ko bi vi kadilci vedeli, koliko ste brezobzirni. Ne kadijo v svojem stanovanju, ampak na balkonih, moji otroci pa ta njihov dim lahko vdihavajo.
bučadebeluča, 13.07.2024 ob 22:52
Kdaj bo končno prepovedano kajenje v blokih? Ko bi po celodnevni vročini končno odprli, zadihali in prezračili, nam spodnji stanovalci zasmradijo spalnico in otroško sobo. In tako že vsa leta. Nič ne pomaga ne prošnja ne jeza. Ko bi vi kadilci vedeli, koliko ste brezobzirni. Ne kadijo v svojem stanovanju, ampak na balkonih, moji otroci pa ta njihov dim lahko vdihavajo.
kadijo na svojem balkonu se nimaš kaj pritoževati.
Hja, bogve kolikokrat morajo oni poslušat divjanje in dretje tvojih sončkov, ravno ko si zaželijo malce miru ali pa zadremati. Tako pač je, če rinete v blok. Tam se je treba prilagajati in se sprijazniti, da bo po vsej verjetnosti vsak sosed imel kako cvetko, ki vas bo motila in proti temu ne morete nič. Prodajte stanovanje in se preselite v hišo. Tam boš imela mir.
Anonimno 2532, 13.07.2024 ob 23:46
Živeti v bloku pač pomeni prilagajanje. Če tega ne zmoreš ozavestiti, pojdi živet na en hrib, kjer je samo tvoja hiša in nobenega soseda.
Mislm, pa dej pizda, kaj teb ni jasno???
Blebečeš o “prilagajanju”, to pa naj bi pomenilo: kdor kadi, lahko neomejeno brez prilagajanja, komur pa smrdi v lastno stanovanje, mora pa vse storit za to, da bo gospa spodaj lahko kadila????
Pa kakšni idioti ste to???
V BLOKU NE SMEŠ POČETI STVARI, KI VZNEMIRJAJO DRUGE STANOVALCE!!!!
Lahko kadiš, hudič smrdljiv, ampak KADI TAKO, DA TVOJ DIM OD TVOJIH ČIKOV IZ TVOJEGA STANOVANJA NE PRIHAJA V MOJE STANOVANJE!!!!
Zakaj naj jaz voham TVOJ dim iz TVOJEGA stanovanja v MOJEM stanovanju?????? Kje je tukaj faking logika?????!!!!!
V TVOJEM stanovanju, vključno z balkonom, imaš TI DOLŽNOST, da TVOJE početje v TVOJEM stanovanju NE POSEGA V MOJE STANOVANJE!!! Ne plačujem stanarine zato, da z njo plačam še TVOJ SMRDLJIVI DIM!!!!!!!!!! Za svoj denar hočem SVOJE stanovanje natanko toliko, kolikor je namenjeno za plačilo!!!! IN TO NE VKLJUČUJE VAŠEGA SMRDLJIVEGA, STRUPENEGA, ZDRAVJU ŠKODLJIVEGA ČIKARSKEGA DIMA!!!!!
Kadilce pobit in zmetat medvedom za futer!!!, 14.07.2024 ob 00:05
Mislm, pa dej pizda, kaj teb ni jasno???
Blebečeš o “prilagajanju”, to pa naj bi pomenilo: kdor kadi, lahko neomejeno brez prilagajanja, komur pa smrdi v lastno stanovanje, mora pa vse storit za to, da bo gospa spodaj lahko kadila????
Pa kakšni idioti ste to???
V BLOKU NE SMEŠ POČETI STVARI, KI VZNEMIRJAJO DRUGE STANOVALCE!!!!
Lahko kadiš, hudič smrdljiv, ampak KADI TAKO, DA TVOJ DIM OD TVOJIH ČIKOV IZ TVOJEGA STANOVANJA NE PRIHAJA V MOJE STANOVANJE!!!!
Zakaj naj jaz voham TVOJ dim iz TVOJEGA stanovanja v MOJEM stanovanju?????? Kje je tukaj faking logika?????!!!!!
V TVOJEM stanovanju, vključno z balkonom, imaš TI DOLŽNOST, da TVOJE početje v TVOJEM stanovanju NE POSEGA V MOJE STANOVANJE!!! Ne plačujem stanarine zato, da z njo plačam še TVOJ SMRDLJIVI DIM!!!!!!!!!! Za svoj denar hočem SVOJE stanovanje natanko toliko, kolikor je namenjeno za plačilo!!!! IN TO NE VKLJUČUJE VAŠEGA SMRDLJIVEGA, STRUPENEGA, ZDRAVJU ŠKODLJIVEGA ČIKARSKEGA DIMA!!!!!
Kaj pa tebi ni jasno? Če vzamem primer od zgoraj, je torej tako. Jaz v MOJEM stanovanju nisem dolžan poslušat TVOJIH otrok, kako kričijo in tekajo sem in tja po TVOJEM stanovanju. To me zelo moti in načenja MOJE živce. TVOJI otroci v TVOJEM stanovanju nimajo kaj motit mene v MOJEM stanovanju. Bo šlo? Prav tako se nimaš kaj na tvojem balkonu pogovarjat s kakim družinskim članom ali po telefonu, ker to jaz slišim v mojo spalnico, ki je nad vami in me izjemno moti, sploh če me zbudite. Ja, spim tudi podnevi, ker delam nočno. Nimaš kaj smradit s praženjem čebule v tvoji kuhinji, ker to vse jaz zavoham v zgornji štuk. Nimaš kaj imeti obiskov, ker vas slišim in me motite. Ne smeš imeti psa, ker me moti njegov lajež in pasji dreki pred blokom. Tudi če vse pobiraš za njim, se pes tudi poščije in smrdi vse naokrog. In tako dalje. Ne smeš početi ničesar, kar mene mene moti in ogroža.
Vsi ali nobeden, 14.07.2024 ob 00:53
Kaj pa tebi ni jasno? Če vzamem primer od zgoraj, je torej tako. Jaz v MOJEM stanovanju nisem dolžan poslušat TVOJIH otrok, kako kričijo in tekajo sem in tja po TVOJEM stanovanju. To me zelo moti in načenja MOJE živce. TVOJI otroci v TVOJEM stanovanju nimajo kaj motit mene v MOJEM stanovanju. Bo šlo? Prav tako se nimaš kaj na tvojem balkonu pogovarjat s kakim družinskim članom ali po telefonu, ker to jaz slišim v mojo spalnico, ki je nad vami in me izjemno moti, sploh če me zbudite. Ja, spim tudi podnevi, ker delam nočno. Nimaš kaj smradit s praženjem čebule v tvoji kuhinji, ker to vse jaz zavoham v zgornji štuk. Nimaš kaj imeti obiskov, ker vas slišim in me motite. Ne smeš imeti psa, ker me moti njegov lajež in pasji dreki pred blokom. Tudi če vse pobiraš za njim, se pes tudi poščije in smrdi vse naokrog. In tako dalje. Ne smeš početi ničesar, kar mene mene moti in ogroža.
Lej, pizda glupa! To, kar ti navajaš, je ISTO KOT S KAJENJEM!!!!
Seveda je treba zahtevati, da v nekem stanovanju ne povzročajo hrupa, ki vdira v druga stanovanja in moti prebivalce! JA KAJ SI PA MISLILA??? Da si me zdaj nekaj “zatrla” al kaj???!!!
Edino, pri čemer ostajaš prifuknjena budala, je pripravljanje hrane v kuhinji. V KUHINJI, pizda, a ne razumeš, čemu je namenjena kuhinja???!! KUHANJU!!! In NOBENA HRANA ne vsebuje STRUPENIH IN ZDRAVJU ŠKODLJIVIH SNOVI tako kot cigareti!!!! In kuhanja hrane NE MOREŠ NIKOMUR PREPOVEDATI, sploh če to počne v KUHINJI!!!
Edino si lahko zamisliš situacijo, ko se v sosednje stanovanje priselijo npr. iz Nigerije in kuhajo 24 ur na dan! Da imajo lonec non-stop na štedilniku in cmarijo podnevi in ponoči! Ja, takrat pa tudi lahko podaš pritožbo, povsem upravičeno!!!!
Že dejstvo, da greste ogabni nizkoslojni umazani kadilci na balkon kadit ali da kadite pri odprtih oknih, ZATO DA NE BOSTE SMRADILI V SVOJEM STANOVANJU, je dokaz tega, da SVOJ dim iz SVOJEGA stanovanja od SVOJIH nagnusnih čikov nočete tolerirati v SVOJEM stanovanju, ampak ga, dobesedno kot drhal v srednjem veku, ki je drek in scanje iz vedra kar skozi okno stresala na ulico, mečete drugim stanovalcem v NJIHOVA stanovanja in se vam potem jebe za to, ali nekomu drugemu smrdi v NJEGOVEM stanovanju od VAŠEGA nagnusnega dima iz VAŠIH cigaret!!!
Zato ker ste dobesedno smrdljiva drhal, nesposobna živeti v civilizirani družbi!!!
Pred vsemi temi prepovedmi in gonji proti kadilcem, smo vsi kadili notri v dnevni, v kuhinji, celo v spalnici. Poglejte malo filme iz 70ih.
Ko se je naenkrat začela propaganda non stop, pa pasivni kadilci njanjanja, so se pa domači začeli bunit, ker jih je postalo strah. In evo, zdaj jih mnogo rajši gre ven kadit, da ni treba prenašat grdih pogledov. Ogromno nekadilcev je naenkrat postalo alergično na tobačni dim, čeprav se je par let prej kadilo tudi med družinskim kosilom pri mizi. In pridemo do balkona… zdaj pa imate in se spet derete : prepoved, prepoved. To je vse, kar znate, prepovedovati drugim in jim vsiljevati svojo voljo. Ko vas j€be.
Kadilce pobit in zmetat medvedom za futer!!!, 14.07.2024 ob 01:11
Lej, pizda glupa! To, kar ti navajaš, je ISTO KOT S KAJENJEM!!!!
Seveda je treba zahtevati, da v nekem stanovanju ne povzročajo hrupa, ki vdira v druga stanovanja in moti prebivalce! JA KAJ SI PA MISLILA??? Da si me zdaj nekaj “zatrla” al kaj???!!!
Edino, pri čemer ostajaš prifuknjena budala, je pripravljanje hrane v kuhinji. V KUHINJI, pizda, a ne razumeš, čemu je namenjena kuhinja???!! KUHANJU!!! In NOBENA HRANA ne vsebuje STRUPENIH IN ZDRAVJU ŠKODLJIVIH SNOVI tako kot cigareti!!!! In kuhanja hrane NE MOREŠ NIKOMUR PREPOVEDATI, sploh če to počne v KUHINJI!!!
Edino si lahko zamisliš situacijo, ko se v sosednje stanovanje priselijo npr. iz Nigerije in kuhajo 24 ur na dan! Da imajo lonec non-stop na štedilniku in cmarijo podnevi in ponoči! Ja, takrat pa tudi lahko podaš pritožbo, povsem upravičeno!!!!
Že dejstvo, da greste ogabni nizkoslojni umazani kadilci na balkon kadit ali da kadite pri odprtih oknih, ZATO DA NE BOSTE SMRADILI V SVOJEM STANOVANJU, je dokaz tega, da SVOJ dim iz SVOJEGA stanovanja od SVOJIH nagnusnih čikov nočete tolerirati v SVOJEM stanovanju, ampak ga, dobesedno kot drhal v srednjem veku, ki je drek in scanje iz vedra kar skozi okno stresala na ulico, mečete drugim stanovalcem v NJIHOVA stanovanja in se vam potem jebe za to, ali nekomu drugemu smrdi v NJEGOVEM stanovanju od VAŠEGA nagnusnega dima iz VAŠIH cigaret!!!
Zato ker ste dobesedno smrdljiva drhal, nesposobna živeti v civilizirani družbi!!!
No, jaz ne kadim, tako da prihrani si to lajanje name. Ne razumem pa, zakaj lahko ti zračiš stanovanje, da gre tvoj smrad po čemurkoli že ven, kadilci pa ne bi smeli? In zakaj Nigerijci ne bi smeli 24 ur na dan kuhat, če je kuhinja namenjena kuhanju? Kupi si hišo, pa boš imel mirnejše živce, če te čiki tako motijo. Mate pa eni logiko. Kaj rinete v stanovanja, če že vnaprej veste, kaj vas čaka? Kot da bi se naselil v hlevu in potem pizdakal, da te krave motijo.
Karla828, 14.07.2024 ob 07:08
Zdaj že povsod kadijo marihuano. To smrdi še desetkrat bolj, kot cigareti. In očitno bo to zdaj celo legalno. Ti ljudje imajo otroke, jih peljejo v vrtec, grejo v službo. Rahli zadeti, najbrž.
Res. Jaz sem že dobila svojo dozo dima od obeh sosedov. Oba nadstropje nad mano, smrdljivi dim povsod. Ves dan in tudi ponoči. Itak, narkomani. Časa dovolj, brezposelni, na socialkah, živijo pri starših. Grozno. Če bi lahko, bi se odselila. Pa se ne morem in sem jezna. Cuckov, laježa in drekov, topotanja, vpitja in smradu… naveličana do boga…
To ne bo nikoli.
Tudi, ce kdaj prepovedo kajenje na balkonu, kdo bo to preverjal in nadzoroval?
In ce bo kadilec kadil v stanovanju, bo odprl okno, da prezraci in bos spet imelo dim pod svojim oknom.
Edina resitev je, da se odselis v svojo hiso nekje dalec na samem.
Me pa zanima, kdo v tej vrocini odpira okna?
Sej to, 14.07.2024 ob 09:41
TO prav res orng smrdi. Tudi mi vohamo od zgornjih dveh štukov. Pomoje ga rolajo: nespečni, tesnobni, nevrotični..da jih relaksne pred spanjem. Če bi oni vedli, da skuri tud možg.celice. Ti zadetki so res kot solata.
Kaj jih je pa tebi skurilo vse do zadnje?
He he he, 14.07.2024 ob 09:44
Kako pa veš kakšen si, ko kadiš marihuano? Torej to počneš tudi ti, drugim pa ne privoščiš.
Ajajaj ne bi nikoli bila taka zguba! Kupjo od retarda s peder tašno, ki hod po prstih, ker je mel zabite starše, ki so ga za roke držal v zrak in učil hodt kot opico? Ne moreš jih falit. Dilefji in odjemalci so vsi 1001 osebnostne zgube.
Forum je zaprt za komentiranje.