Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek kajenje marihuane

kajenje marihuane

Po dolgem času bi rada poskusila marihuano. V mladih letih sem se zakajala na vsake toliko, imela tudi bad filing mogoče parkrat , vse ostalo smejalka:)
sedaj sem v zrelih letih in me mika, vendar se bojim, da bi imela negativne občutke. Torej ali z par dimi lahko zadene tako, da bom imala neg misli?

Če si tip človeka ki dosti razmišlja in plete v glavi kaj pa če, potem ja, čisto mogoče da boš še bolj negativno razmišljala.

Odvisno od okolja, družbe. Če se boš zakadila sama v prazni sobi, potem ja, bo bedno.

Lahko.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Kaj pa od enega ali dva dima? Bo kakšen učinek?:) Predvidevam da po 10l bi moglo kaj bit ali?

Trava je različnih vrst, različna vsebnost thcja, potem je pa tudi odvisno kok močan joint si nardiš. Je pa doskrat tko, da trava samo potencira trenutno počutje, odvisno pač; ne vpliva na vse enako.

to boš pa verjetno sproti videla.. poskusi, izgubiti nimaš kaj…

Za začetek poglej kakšno komedijo . Pol pa po pameti, če že boš.

Najboljši recept za uživanje je varno okolje in dobra družba, poleg pa tvoja psihična stabilnost. Če boš kadila, pa zraven s strahom čakala, a bo kul ali ne, sta možni samo dve opciji: ali ne bo nič, ali bo pa bad.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

probaj najti vice o zajčku in ribi in zajčku in piščančku, ko jima je ponudil par dimov jointa ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Osebe, ki za zabavo uživajo marihuano, niso psihično stabilne. Če govorimo o uporabi marihuane kot psihoaktivne droge in ne v medicinske namene.

Osebe, ki za zabavo uživajo marihuano, niso psihično stabilne. Če govorimo o uporabi marihuane kot psihoaktivne droge in ne v medicinske namene.[/quote]
Psihično stabilne, preden se zakadi. Menda ne bo kadila, ko bo zaskrbljena, ampak takrat, ko bo umirjena…

Jaz ne odobravam kajenja marihuane v nobenem primeru.

Prav.

Jaz tudi proti.

kolikim bi z veseljem priporočil, da npr. v mestu, strjenem naselju, … zlasti v času kurilne sezone niti dihajo ne

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Najbols da se v zrelih letih zakadis, da ne bos vedla zase. Pa še senzo vzemi k sebi bosta odlična družba.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Antilopa, a je psihično nestabilen tudi tisti, ki nikakor ne bo šel čez cesto, če nima narisanega prehoda za pešce … pa da se razumeva – jo ne kadim in mi je popolnoma jasno, da sta voda in zrak vsekakor boljša izbira od alkohola in dima …

Osebe, ki za zabavo uživajo marihuano, niso psihično stabilne. Če govorimo o uporabi marihuane kot psihoaktivne droge in ne v medicinske namene.[/quote]
Psihično stabilne, preden se zakadi. Menda ne bo kadila, ko bo zaskrbljena, ampak takrat, ko bo umirjena…[/quote]

Zakaj bi nekdo kadil marihuano ko je že umirjen… pol že dosežeš namen ki ga dosega kajenje marihuane

No razen če kadiš zaradi odvisnosti da si potem MANJ nemiren ko se zadaneš…

To je tako kot da bi jedel ko se naješ 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Antilopa, a je psihično nestabilen tudi tisti, ki nikakor ne bo šel čez cesto, če nima narisanega prehoda za pešce … pa da se razumeva – jo ne kadim in mi je popolnoma jasno, da sta voda in zrak vsekakor boljša izbira od alkohola in dima …[/quote]

Glej, če ti ni všeč tisto, kar pišem, pač ne beri.

Glej, če ne preberem, ne vem kaj si napisala.
Če ne vem kaj si napisala, ne morem komentirati.

Mi je pa všeč … če mi ne bi bilo, ne bi rekel nič …

Glej, če ne preberem, ne vem kaj si napisala.
Če ne vem kaj si napisala, ne morem komentirati.

Mi je pa všeč … če mi ne bi bilo, ne bi rekel nič …[/quote]

Zakaj preziraš pravnike?

??? A sem tole zgoraj napisal kot en pravnik – če sem, potem sem multipraktik in jih ne rabim, ne pa da jih preziram .
(Ne reci, da zmeraj med vrsticami bereš …)

Najbolje s hčerko ali sinom v kak diskač, seveda temu primerno oblečena, če bi zraven par potegov dimčka, rada tudi osvojila kakšnega “kulskega tipa” hčerinih ali sinovih let. 😉

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Spoštovani,

najlepše se zahvaljujem za vašo ponudbo, a vas hkrati obveščam, da uslug pri iskanje družabnikov ne potrebujem.

Vam pa želim, da bi še naprej dosegali odlične poslovne rezultate.

Lep pozdrav,

Senza

Psihično stabilne, preden se zakadi. Menda ne bo kadila, ko bo zaskrbljena, ampak takrat, ko bo umirjena…[/quote]

Zakaj bi nekdo kadil marihuano ko je že umirjen… pol že dosežeš namen ki ga dosega kajenje marihuane

No razen če kadiš zaradi odvisnosti da si potem MANJ nemiren ko se zadaneš…

To je tako kot da bi jedel ko se naješ :)[/quote]

Ja, glej, jaz ne vem, zakaj ljudje kadijo travo. Ampak, glede na to, da je marihuana pogost trigger za različne psihične motnje, je po mojem zelo slabo, če jo kadiš, ko tvoje psihično stanje ni okej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close