Kajenje je zdravo
Skrajni čas je, da se navadite na življenje brez cigaret. Zadnjič sem šel na Irsko z zalogo, pa sem skoraj vse prinesel nazaj. V pubih se ne kadi. Podobne zakone sprejemajo počasi po celi Evropi, na škatlicah ne bodo več samo napisi, temveč barvne fotografije npr. raka na grlu, prej ali slej bodo še pri nas zaostrili protikadilski zakon. Kar se pa tiče kajenja kot zdravilo za neurejene medosebne odnose, za napetost in depresijo, domnevam, da tisti, ki je to neumnost zapisal, ni mislil resno. Sicer lahko rečemo kaj tudi na to temo. Je pa hec: ko sem še študiral, sem tudi sam imel naštudiranih kakšnih sedem postavk, zakaj je kajenje zdravo ali vsaj da ne škoduje bistveno in se mi je zdelo zabavno brati ta razmišljanja. Samo, lepo prosim, ne mešat depresijo poleg. LP, Miloš.
Mene tudi recimo, ko me glava boli, vzamem železno kladivo in se fajn užgem po prstih na nogah. Glavobol v trenutku izgine. Saj o tem si govoril a ne kadilec?!
ce ti paše kaditi..uzivaj..mene ne motis, čeprav ne kadim in kot pravis…tako kot skoduje kajenje, skoduje cloveku se marsikaj pa uzivamo vse to, veliko je takih, ki niso nikoli kadili pa so umrli zaradi raka na pljucih…veliko je takih, nekadilcev, katerih pljuca so hujsa od kadilcev, tako da jaz itak na to ne dam nic, delam kar meni paše in če meni paše, mi to ne škoduje, škodovalo bi mi prej nekaj, kar bi mi pasal pa ne bi mela-smela in bila zaradi tega saj ves kaksna, tako da ti kar lepo po pameti uzivaj dalje!
Koliko hrane je , ki skoduje, koliko je pijace, ki skoduje, koliko je kemije, ki skoduje, koliko je stvari ki skodujejo in so del nasega vsak dana, ker brez njih preprosto ne gre, in vecina jih itak misli da je to zdravo, domace, bio…resnica pa je cist neki druzga…ce bi zelel clovek izlociti iz svojega zivljenja vse, kar skoduje, potem ne bi ne jedel, ne pil, ne zivel, samo se umrl bi.
Kaksna bio hrana, na kmetijah, ki je se pred parimi leti bila zemlja vsa pospricana, to verjamejo le laiki, ki jim ni jasno da zemlja potrebuje leta in leta da iznici vso kemijo iz sebe, zato skoda casa in besed kaj skoduje in kaj ne.
Samo svojo pitno vodo dajte v analizo…in boste priblizno vedeli kaj vam zelim povedati.
Vsi, ki mislite tako kot Marko: ali se zdravite s tabletami, obsevanji? Ali kdaj pijete coca-colo, daste musko do fula naglas, norite (po možnosti pijani) z avtom, imate nezaščitene spolne odnose, hodite pozimi napol nagi (dekleta), obsedeno hujšate, se prenažirate………………….
VSE TO in še marsikaj škoduje vam (in drugim) in prav tako vam tega ni treba delat! Zato se ne znašajte le nad kadilci, kot da ste vi tako popolni!!!!
Če bo kadilec ful pokadil, ne bo zaradi tega povzročil nesreče, pretepel ženo in otroke v nasprotju s pijanimi ljudmi. Pa je veliko več folka, ki se ga zvečer napijejo, kot pa kadilcev! Dajte nam že mir in najprej sebe spravite v red!
Kajenje ni nekaj, kar je treba zagovarjati ali nezagovarjati. Kajenje je razvada.Kot je razvada še marsikaj.
In prav vsak ima neko razvado. S stališča nekadilca, kar sem, pa pravim takole: če kadilci čutijo takšno potrebo po samodestrukciji, pa naj jim bo.:)
Forum je zaprt za komentiranje.