Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kajenje je zdravo

Kajenje je zdravo

hmm ??

Za nekadilce je kajenje škodljivo, za kadilca pa ne. Vsaj dokler ne zapiha nekadilcu pod nos. Potem ne garantiram.

Kaj pravite?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ha ha

po moje je to bolj stvar barve las, vzgoje in narodnosti 😉
nekaj malega pa ima pri tem tudi velikost prsi

Torej praviš, da boljše fafaš od blontnih nekadilk slovenskega porekla.

ma ne, z barvo las sem misla na blond

Odločitev je subjektivne narave, zato je najboljše, da se sam prepričaš. Čim večji bo statistični vzorec (št. kadilk in nekadilk), pravilnejši bo rezultat.

Spider, jay ne kadim in moj se [e nikol ni prito\eval >(

Men gredo kadilci na k… ker niso uvidevni in kadijo in pihajo vse okolsebe, da ti je aj slabo. Si pa res bogi, da moraš živce zdravit s cigareti, men so tako ljudje sam za v Lj polje ali pa Vojnik kakor hočeš.

Kolk maš ti kej IQ… A pol je alkohol tud zdrav? bolj neumne teorije si pa nisi mogel izmislit, a ne?

:)))) kajenje gor, kajenje dol, mene ste zrajcal za en čikeeeeeec :)) šibam mal svoja pluča zakadit, se pomirit, ozdravit depresijo in zasvinjat čudovite bele stene z grdim rumenim rakotvornim dimom!

:)))) pa en lep kašelj vam želim 🙂

Spider se nič več ne oglaša. Verjetno obleluje statistične vzorce. Čakamo na rezultat.

Skrajni čas je, da se navadite na življenje brez cigaret. Zadnjič sem šel na Irsko z zalogo, pa sem skoraj vse prinesel nazaj. V pubih se ne kadi. Podobne zakone sprejemajo počasi po celi Evropi, na škatlicah ne bodo več samo napisi, temveč barvne fotografije npr. raka na grlu, prej ali slej bodo še pri nas zaostrili protikadilski zakon. Kar se pa tiče kajenja kot zdravilo za neurejene medosebne odnose, za napetost in depresijo, domnevam, da tisti, ki je to neumnost zapisal, ni mislil resno. Sicer lahko rečemo kaj tudi na to temo. Je pa hec: ko sem še študiral, sem tudi sam imel naštudiranih kakšnih sedem postavk, zakaj je kajenje zdravo ali vsaj da ne škoduje bistveno in se mi je zdelo zabavno brati ta razmišljanja. Samo, lepo prosim, ne mešat depresijo poleg. LP, Miloš.

Ti kar lepo misli tako. Ko boš pa čez 15 let trpel, boš pa spremenil mnenje. In če slučajno misliš da je zdravo, v redu. Dejstvo pa je da kadilci smrdijo. In to zelo.

Mene tudi recimo, ko me glava boli, vzamem železno kladivo in se fajn užgem po prstih na nogah. Glavobol v trenutku izgine. Saj o tem si govoril a ne kadilec?!

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ce ti paše kaditi..uzivaj..mene ne motis, čeprav ne kadim in kot pravis…tako kot skoduje kajenje, skoduje cloveku se marsikaj pa uzivamo vse to, veliko je takih, ki niso nikoli kadili pa so umrli zaradi raka na pljucih…veliko je takih, nekadilcev, katerih pljuca so hujsa od kadilcev, tako da jaz itak na to ne dam nic, delam kar meni paše in če meni paše, mi to ne škoduje, škodovalo bi mi prej nekaj, kar bi mi pasal pa ne bi mela-smela in bila zaradi tega saj ves kaksna, tako da ti kar lepo po pameti uzivaj dalje!

Koliko hrane je , ki skoduje, koliko je pijace, ki skoduje, koliko je kemije, ki skoduje, koliko je stvari ki skodujejo in so del nasega vsak dana, ker brez njih preprosto ne gre, in vecina jih itak misli da je to zdravo, domace, bio…resnica pa je cist neki druzga…ce bi zelel clovek izlociti iz svojega zivljenja vse, kar skoduje, potem ne bi ne jedel, ne pil, ne zivel, samo se umrl bi.
Kaksna bio hrana, na kmetijah, ki je se pred parimi leti bila zemlja vsa pospricana, to verjamejo le laiki, ki jim ni jasno da zemlja potrebuje leta in leta da iznici vso kemijo iz sebe, zato skoda casa in besed kaj skoduje in kaj ne.
Samo svojo pitno vodo dajte v analizo…in boste priblizno vedeli kaj vam zelim povedati.

Vsi, ki mislite tako kot Marko: ali se zdravite s tabletami, obsevanji? Ali kdaj pijete coca-colo, daste musko do fula naglas, norite (po možnosti pijani) z avtom, imate nezaščitene spolne odnose, hodite pozimi napol nagi (dekleta), obsedeno hujšate, se prenažirate………………….
VSE TO in še marsikaj škoduje vam (in drugim) in prav tako vam tega ni treba delat! Zato se ne znašajte le nad kadilci, kot da ste vi tako popolni!!!!
Če bo kadilec ful pokadil, ne bo zaradi tega povzročil nesreče, pretepel ženo in otroke v nasprotju s pijanimi ljudmi. Pa je veliko več folka, ki se ga zvečer napijejo, kot pa kadilcev! Dajte nam že mir in najprej sebe spravite v red!

evo, volkulja, bravo!

najbolj me podžge ko mi kakšen debeluh začne solit pamet o škodljivosti kajenja, al pa nekdo ki že ob 10 zjutraj smrdi po alkotu

Ja in še take pametne face delajo in te gledajo ful zviška, grrrr

Glej glej, tule je nastal pa kar kotiček za medsebojno vzpodbujanje kadilcev:))))))

Kajenje je beg iz realnosti. Pred čem bežiš?

Ker sem tudi sama kadilka,seveda zagovarjam kajenje!.Sprosca seveda do neke mere,toda ne vedno!
Partnerji nekadilci nimajo posluha za nas kadilce.Pravijo,da jim smrdimo.Groza!
Eni kadijo,drugi pijejo,tretji si pa poiscejo kak drug uzitek. Vsak po svoje!
Lp.

Kajenje ni nekaj, kar je treba zagovarjati ali nezagovarjati. Kajenje je razvada.Kot je razvada še marsikaj.

In prav vsak ima neko razvado. S stališča nekadilca, kar sem, pa pravim takole: če kadilci čutijo takšno potrebo po samodestrukciji, pa naj jim bo.:)

Naj živi svoboda!

* * * Nikoli nad nikomer ne obupaj. Čudeži se dogajajo vsak dan. H. Jackson Brown Jr. http://www.publishwall.si/lelj

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close