Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske zares privlači

Kaj ženske zares privlači

Všeč mi je tvoj način razmišljanja, sploh, ker ne olepšuješ stvari. Če moški preveč “sadi rožice”, ni dobro. ;)[/quote]
Kaj pa, če je “vrtnar”? :)[/quote]

V tem primeru pa gre za “dejanja” in ne besede.

Zal – zal – ZAL: Lazje je verjeti v dobro laz kot v resnico.

Jaz pravim, da moraš biti za to, da govoriš resnico in sprejemaš resnico, pogumen. 😉 Lažnivci so v resnici strahopetci.

Cista 50:50 zveza NE obstaja. In za VSAKEGA je bolje, da je ljubljen bolj kot ljubi. Vse drugo so osladne pravljice.

to pa drži. 50:50 ne obstaja
še 60:40 je dober rezultat za kogarkoli pri čemer je pri zgornji vrednosti 60 vsota (40 vrednost seks. skladnosti +20 ostalo > 60=40+20)

Kakšne pa so to izjave, ki vzbujajo čudenje ? :)[/quote]

Moški itak mislite, da smo ženske manj razumska in bolj čustvena bitja. Torej, nekaj v stilu, da zavija z očmi, če ima ženska kak problem.[/quote]
Manj razumskost potem bolj velja za tistega moškega, ki zavija z očmi. 🙂

Saj odnos ni fiksen, ampak občutki nihajo. Enkrat se eden počuti bolj ljubljenega, drugi drugi.

še 60:40 je dober rezultat za kogarkoli pri čemer je pri zgornji vrednosti 60 vsota (40 vrednost seks. skladnosti +20 ostalo > 60=40+20)[/quote]

Saj m111 ni govoril o razmerju 50:50. Govoril je o tem, da se razmerje na podlagi kalkulacije na dolgi rok ne izplača.

še 60:40 je dober rezultat za kogarkoli pri čemer je pri zgornji vrednosti 60 vsota (40 vrednost seks. skladnosti +20 ostalo > 60=40+20)[/quote]

Saj m111 ni govoril o razmerju 50:50. Govoril je o tem, da se razmerje na podlagi kalkulacije na dolgi rok ne izplača.[/quote]

dolgi rok pride in pri 40 že traja. kalkulacije so in po moje s predznakom + , -. (plus in minus)
minus pomeni zamujeno.
.
pogled naprej je recimo izobraževanje, sprotno izobraževanje in vzgoja otrok.
ti ” nepogledi ” so v bistvu zelo, zelo dragi.

po moje je 5-letka kar dober čas za kalkulacijo. za pogled nazaj-za pogled na danes in v pogled v naprej.
.
res je, da vsaj jaz, ko gledam naprej, z enim očesom mežim, drugo oko pa mi zanese nekam gor:)))
gor pomeni, da možgani v 5 sekundah najdejo rezultat in se vrnejo v danes.
kaj se splača je preveč relativno in ima lahko rezultat 0-100.

Kot lahko vidimo, življenje je ena sama matematika. Manjkajoče odstotke nadoknadijo ljubimci/ljubimke.

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A to pol pomeni to, če en reče, da “računa name”? :-)))

A to pol pomeni to, če en reče, da “računa name”? :-)))[/quote]

Ja valjda !!!! Pejd takoj poračunat :)))))

Točno. Ni kaj, s tem da lahko napišeš: matematika = racionalnost. “Predčlovek” je postal človek takrat, ko je pričel misliti in samo misel pogoj za delo.

Delo (če gledamo prvobitno) je lahko in je v 95% racionalno. In kaj še je? Od dela in v delu si vedno od nekoga odvisen. Pa da ga j*.

Točno. Tudi v seksu si od nekoga odvisen.

Točno. Ni kaj, s tem da lahko napišeš: matematika = racionalnost. “Predčlovek” je postal človek takrat, ko je pričel misliti in samo misel pogoj za delo.

Delo (če gledamo prvobitno) je lahko in je v 95% racionalno. In kaj še je? Od dela in v delu si vedno od nekoga odvisen. Pa da ga j*.

Točno. Tudi v seksu si od nekoga odvisen.[/quote]

Upam, da me smatraš seks za delo…..

Upam, da me smatraš seks za delo…..[/quote]

….ne vem, kje imaš gledišče. Po fiziki je delo,

pa tudi kar se kmečkih del tiče, je seks še najslajše in najboljše delo.

ok.
pa da ga jeb*eš, človek je in vedno bo odvisno bitje. moški je v vsakem primeru poleg vsega ostalega
odvisen tudi od ženske.

….ne vem, kje imaš gledišče. Po fiziki je delo,

pa tudi kar se kmečkih del tiče, je seks še najslajše in najboljše delo.

ok.
pa da ga jeb*eš, človek je in vedno bo odvisno bitje. moški je v vsakem primeru poleg vsega ostalega
odvisen tudi od ženske.[/quote]

Se strinjam, Sploh, ker živim v krajih, kjer o seksu pravi(m)jo tole:

“Dejlu je pacastu, ampak abčutki so pa faj…..”

Upam, da ga ne smatraš ti za valuto?

Upam, da ga ne smatraš ti za valuto?[/quote]

Se vidi, česa si navajen….
Ne, jaz ga ne.

Hja, bi bila pa trdna. Priznaj :))

Ne, jaz ga ne.[/quote]

a da sem navajen, misliš? 🙂

Ponavadi tu berem pritožbe žensk čez zastonj seks :-))

Ne, jaz ga ne.[/quote]

Ponavadi tu berem pritožbe žensk čez zastonj seks :-))[/quote]

Ja, res je. Vsaka šola nekaj stane…

Hja, bi bila pa trdna. Priznaj :))[/quote]

Ne vem, če. Prosti trg in to. 🙂

Ponavadi tu berem pritožbe žensk čez zastonj seks :-))[/quote]

Ja, res je. Vsaka šola nekaj stane…[/quote]

Kaj jim jaz morem, ko pa investirajo še preden se prepričajo, če zna dihtunge menjat. :-))

Ja, res je. Vsaka šola nekaj stane…[/quote]

Kaj jim jaz morem, ko pa investirajo še preden se prepričajo, če zna dihtunge menjat. :-))[/quote]

Res je. Torej – hlače dol in ……..dihtungo menjat :-)))

Kaj jim jaz morem, ko pa investirajo še preden se prepričajo, če zna dihtunge menjat. :-))[/quote]

Res je. Torej – hlače dol in ……..dihtungo menjat :-)))[/quote]

Enim pa ni prav, če nič ne pušča :-))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close