Kaj ženske zares privlači
to pa drži. 50:50 ne obstaja
še 60:40 je dober rezultat za kogarkoli pri čemer je pri zgornji vrednosti 60 vsota (40 vrednost seks. skladnosti +20 ostalo > 60=40+20)[/quote]
Saj m111 ni govoril o razmerju 50:50. Govoril je o tem, da se razmerje na podlagi kalkulacije na dolgi rok ne izplača.[/quote]
dolgi rok pride in pri 40 že traja. kalkulacije so in po moje s predznakom + , -. (plus in minus)
minus pomeni zamujeno.
.
pogled naprej je recimo izobraževanje, sprotno izobraževanje in vzgoja otrok.
ti ” nepogledi ” so v bistvu zelo, zelo dragi.
po moje je 5-letka kar dober čas za kalkulacijo. za pogled nazaj-za pogled na danes in v pogled v naprej.
.
res je, da vsaj jaz, ko gledam naprej, z enim očesom mežim, drugo oko pa mi zanese nekam gor:)))
gor pomeni, da možgani v 5 sekundah najdejo rezultat in se vrnejo v danes.
kaj se splača je preveč relativno in ima lahko rezultat 0-100.
Točno. Ni kaj, s tem da lahko napišeš: matematika = racionalnost. “Predčlovek” je postal človek takrat, ko je pričel misliti in samo misel pogoj za delo.
Delo (če gledamo prvobitno) je lahko in je v 95% racionalno. In kaj še je? Od dela in v delu si vedno od nekoga odvisen. Pa da ga j*.
Točno. Tudi v seksu si od nekoga odvisen.
Točno. Ni kaj, s tem da lahko napišeš: matematika = racionalnost. “Predčlovek” je postal človek takrat, ko je pričel misliti in samo misel pogoj za delo.
Delo (če gledamo prvobitno) je lahko in je v 95% racionalno. In kaj še je? Od dela in v delu si vedno od nekoga odvisen. Pa da ga j*.
Točno. Tudi v seksu si od nekoga odvisen.[/quote]
Upam, da me smatraš seks za delo…..
Upam, da me smatraš seks za delo…..[/quote]
….ne vem, kje imaš gledišče. Po fiziki je delo,
pa tudi kar se kmečkih del tiče, je seks še najslajše in najboljše delo.
ok.
pa da ga jeb*eš, človek je in vedno bo odvisno bitje. moški je v vsakem primeru poleg vsega ostalega
odvisen tudi od ženske.
….ne vem, kje imaš gledišče. Po fiziki je delo,
pa tudi kar se kmečkih del tiče, je seks še najslajše in najboljše delo.
ok.
pa da ga jeb*eš, človek je in vedno bo odvisno bitje. moški je v vsakem primeru poleg vsega ostalega
odvisen tudi od ženske.[/quote]
Se strinjam, Sploh, ker živim v krajih, kjer o seksu pravi(m)jo tole:
“Dejlu je pacastu, ampak abčutki so pa faj…..”
Upam, da ga ne smatraš ti za valuto?
Forum je zaprt za komentiranje.