Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske zares privlači

Kaj ženske zares privlači

Če si boš hotela ustvari familijo, jo boš morala prav s takim starim prdcem. Mladi prdci so v vezi, ali pa so mamini sinčki, takih nočeš, ali pa so prišli k pameti in sigurno ne iščejo resne veze z eno tako, kot si ti.

Recimo, da je to res. Ampak kako bi potem razlozil zensko samozadovoljevanje?[/quote]

Tudi tega je zelo malo. Redke to počnejo. Kar najdi jih nekaj na tem forumu, ki bodo javno priznale, da se redno samozadovoljujejo.[/quote]

Eh pomota. Ti nisi Kekec. Ti si cepec.

Če si “mrtev”, se itak ne moreš. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Žensko privlači neznost , spoštovanje in pomoč pri delu .

ni res da mene kod žensko privlači samo denar privlačijo me moški ki so samozavestni in me znajo nasmejati

A si ti kej z unim OBLAKOM v žlahti?
🙂

Hmm, kaj je to? Samoprepričevanje?

A lahko lepo prosim nehate vsi klobasat kle…saj se vidi kakšne moške ženske hočejo vsaj večina.
Vsi vemo, da večina žensk ima podoben okus…enkrat je en dobro napisal, da večina žensk ima isti okus, ker če to nebi bilo res nebi bilo tolko neprostvoljno samskih moških.

Simpl: ovce i novce

No, mene pri moškem najbolj privlači smisel za humor. Pa, da zna prisluhnit in da se ne čudi mojim izjavam, ki jih včasih pogojuje ženska občutljivost. :)))

Denar ni nepomemben, a sigurno ni najpomembnejši. Nikoli se nisem dobro počutila v družbi bogatašev. Preveč je vse zlagano.

OK. Iskren odgovor. Dvojcka: ista do zadnje pikice 😉 Prvi poln denarja drugi cerkvena mis.
Najprej spoznas “reveza”, potem se brata. Le za katerega bi se odlocila 😉

Kakšne pa so to izjave, ki vzbujajo čudenje ? 🙂

Hm, težko vprašanje. Zato bom uporabila logiko in ne čustva. Če je drugi bogataš, to pomeni, da je iznajdljiv, sposoben, genialen, skratka pameten in sposoben. Podedoval sigurno ni, ker bi potem podedovala oba. Ta revež je pa morda le dobričina. Pod predpostavko, da bi bila obema všeč in da imata značajske poteze podobne (bogataš npr. ni pokvarjen, lažniv ipd.), bi se verjetno odločila za bogataša. Evo, iskreno. 🙂 Bo šiba pela? ;))

Kakšne pa so to izjave, ki vzbujajo čudenje ? :)[/quote]

Moški itak mislite, da smo ženske manj razumska in bolj čustvena bitja. Torej, nekaj v stilu, da zavija z očmi, če ima ženska kak problem.

Antilopa, menda ja poznaš aforizem “Ženska je najlepša, kadar je tiho” :)))

Antilopa, menda ja poznaš aforizem “Ženska je najlepša, kadar je tiho” :)))[/quote]

Tudi pametna. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Antilopa, menda ja poznaš aforizem “Ženska je najlepša, kadar je tiho” :)))[/quote]
Še lepša pa, ko kriči (od užitka). 🙂 Je to že kdo napisal? 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Tudi pametna. :D[/quote]

Kaj ima pamet z lepoto? Ženska primarnost je biti lepa, ostalo koga briga :)))

Hm, težko vprašanje. Zato bom uporabila logiko in ne čustva. Če je drugi bogataš, to pomeni, da je iznajdljiv, sposoben, genialen, skratka pameten in sposoben. Podedoval sigurno ni, ker bi potem podedovala oba. Ta revež je pa morda le dobričina. Pod predpostavko, da bi bila obema všeč in da imata značajske poteze podobne (bogataš npr. ni pokvarjen, lažniv ipd.), bi se verjetno odločila za bogataša. Evo, iskreno. 🙂 Bo šiba pela? ;))[/quote]

Samo da je iskreno. Ja logika kar pomaga 😉

Hm, težko vprašanje. Zato bom uporabila logiko in ne čustva. Če je drugi bogataš, to pomeni, da je iznajdljiv, sposoben, genialen, skratka pameten in sposoben. Podedoval sigurno ni, ker bi potem podedovala oba. Ta revež je pa morda le dobričina. Pod predpostavko, da bi bila obema všeč in da imata značajske poteze podobne (bogataš npr. ni pokvarjen, lažniv ipd.), bi se verjetno odločila za bogataša. Evo, iskreno. 🙂 Bo šiba pela? ;))[/quote]

Samo da je iskreno. Ja logika kar pomaga ;)[/quote]

Je pa nekaj res – obstaja možnost, da bi me revež ljubil, bogataš pa bi me imel samo rad.

Samo da je iskreno. Ja logika kar pomaga ;)[/quote]

Je pa nekaj res – obstaja možnost, da bi me revež ljubil, bogataš pa bi me imel samo rad.[/quote]

…in obstaja možnost, da ti nobenega ne bi imela rada, kaj šele ljubila :)))

Je pa nekaj res – obstaja možnost, da bi me revež ljubil, bogataš pa bi me imel samo rad.[/quote]

…in obstaja možnost, da ti nobenega ne bi imela rada, kaj šele ljubila :)))[/quote]

Calypso, a veš, da sta mi do sedaj dve ženski (obe poročeni) rekli, da je veliko bolje, da ženska dobi moškega, ki njo ljubi bolj kot ona njega. To je kao bolj “ziher”.

Pa me zanima, kaj m111 o tem meni…Meni se to zdi preveč preračunljivo, čeprav verjamem, da takšne žene vrtijo svojega moža okoli mezinca.

Ne verjamem v ljubezen ki se izraza v procentih. To je…. umiranje na obroke. Vprasanje casa kdaj se bosta razsla.

Všeč mi je tvoj način razmišljanja, sploh, ker ne olepšuješ stvari. Če moški preveč “sadi rožice”, ni dobro. 😉

Všeč mi je tvoj način razmišljanja, sploh, ker ne olepšuješ stvari. Če moški preveč “sadi rožice”, ni dobro. ;)[/quote]
Kaj pa, če je “vrtnar”? 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close