Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Kaj ženske zares privlači

Kaj ženske zares privlači

Neumnosti no zabavne.

Oh te mokre sanje. Uporabi domisljijo 😉

Saj sem vedela, da si cepetavček.

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

Bolj, ko sem zenskam vsec, manj se ukvarjam s tem kaj jih privlaci. Jaz jih privlacim, lol. Tiste, ki mislijo da so predobre zame, pa se lahko na dildota nasadijo. Niso niti senca punce, ki jo bom od danes naprej. In prasec kot sem, sem celo noc preseksal z drugo. Za ogrevanje, lol. Nic bat, ne bom se imel casa javljati. Honeymoon, baby. 😉

Privlači jih moška samozavest, odločnost, divjost vendar ne nasilna, humor in inteligenca, seveda pa se za tem skrivajo tudi denar in moč. Ampak samozavesten, odločen, močan moški ima tudi denar in moč… kar pa je pri nekaterih zmotno prepričanje, da je to bistvo vsega. Denar in uspeh gresta z močnim odločnim moškim. So izjeme, kot povsod, vendar je to bistvo te teme!

Če ima moški denar, je lahko še daleč od tega, da je tudi odločen. Veliko pezdetkov si bilda svoj ego pred drugimi, v bistvu gre pa za prestrašene ovčice. Če opazuješ mimiko teh ljudi – kako stojijo, kje imajo roke med govorom itd., takoj vidiš kolk je ura. Delujejo odločno, samozavestno, a ko so nekje na samem se zrušijo kot domine.

Nikjer ni 100% zakonitosti. Povsod so izjeme. Pri teh stvareh je pač statistika tista, ki je merodajna. Čeprav ne maram statistike. Pač večja verjetnost je, da je odločen samozavesten moški tudi bolj materialno preskrbljen, kot en mlahavec…

Bistveno je, kako je prišel do službe oz. denarja. 🙂
Če se gre za razvajenega moškega, ki so mu starši vse zrihtali…Pri takšnem težko najdeš kakšno moč ali samozavest in spoštovanje.

Bistveno je, kako je prišel do službe oz. denarja. 🙂
Če se gre za razvajenega moškega, ki so mu starši vse zrihtali…Pri takšnem težko najdeš kakšno moč ali samozavest in spoštovanje.[/quote]

Dons ti težko starši še kaj zrihtajo, ker starejši (pred penzionom) niso na nekih pozicijah. Bolj se gre za te povezave…skupaj so študirali in potem roka roko umije:).

Glupo klobasanje!

Ti si že star in tvoja reakcija je pričakovana. Braniš se.

Ti si pa naduta pič.ka, katere reakcija je tud pričakovana! Ne braniš se ampak si tolk tupa, da goniš en svoj nastavljaški fazon

S svojim načinom komunikacije odbijaš, kažeš svoj strah, nesamozavest, pomanjkanje kulture lepega obnašanje…

Če odbijam tebe, moj namen dosežen.

Oh, te mokre sanje.

A to zato, da imaš potem kaj za spreminjat v popolno nasprotje?

Saj vse, zato imaš polno kompleksov. Se čuti ta puhlasta energija.

Če te ta misel pomirja, pa jo ohrani. A ti jo še potrdim? 🙂

Komot, pa še žig gor prtegn. Da bo tvoj strah postal manjši.

Lahko ti tud na tvojo koščeno rit en žig prtisnem, tak žareč 🙂

Lahko si glavo (beri svojo) potisneš pod scanner in se razpošlješ po svetu. Strah bo spet manjši.

Lahko si svojo neuporabno pi.ko ploskneš na fotokopirca in potem razobesiš po vseh kandelabrih po mestu. Tako bo večja možnost, da jo vsaj kak pes povoha in poščije

Nimaš druge ideje kot da ponavljaš za mano? Strah se ti krepi, to ni dobro za tvoj mali ego.

Tud za tole ti lahko dam potrdilo. Vse zate, sam da se te znebim

Zakaj še odgovarjaš?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close