Kaj ženske zares privlači
Zelo pomembno je poznati ženske želje. Če hočeš žensko dobro zadovoljiti je potrebno poznati njene želje. Nekaj je naravno, nekaj pa kar se naučimo. Ker vemo, da ženske nekaj privlači potem tudi tako ravnamo.
Najtežja ovira so zavrnitve. Ena ali več punc nam ne izkaže pravega zanimanja in takoj mislimo, kako smo slabi. V bistvu je pa vse le del procesa in če smo še tako popolni smo všeč le določenemu procentu žensk.
Vsaka zavrnitev je uspeh. Ko gremo v lokal ali kamorkoli in spregovorimo s parimi ženskami je vsakič ko žensko ogovorimo uspeh. Če pa ženske samo gledamo od tega ni nič.
Zakaj ne preberem nikoli prispevka, kjer bi kaka ženska pisala, kako je pomembno poznati moške želje, če hočeš dobro zadovoljiti tipa?
Vedno samo ženske želje, pa ženske potrebe, ženska čustva, kaj ženske privlači, kaj ženske pričakujejo od moških… Kar naprej samo babe gor pa babe dol. A se one kdaj tako o moških sprašujejo? Kaj mene brigajo njihove želje in potrebe, imajo dve levi roki kot jaz, pa naj se same drgnejo. Če to ne zadostuje – v seks štacuno po dildota!
To ni čisto res in tudi ženske o tem sprašujejo in na veliko razpravljajo. Povsem nič narobe ni, če ženske pristopijo do moškega. Če ženska nevsiljivo pristopi do mene oz. me ogovori so v tem same dobre stvari. V nobenem primeru ni v tem za nobenega nič slabega. Če pa mi je ta ženska všeč ter jaz njej, pa sploh super.
Ženske privlači moč. Moč obvladovanja moških in manipuliranje z njimi. To najbolj učinkovito dosežejo s seksom, zaradi česa moški zmotno domnevajo, da one uživajo v seksu z njimi. Ženske seks uporabljajo za namen dresure in nadzora volje dedcev. Večini ženskam sam spolni odnos z moškimi ne predstavlja nobenega zadovoljstva sam po sebi.
Ne bluzi preveč. Hočeš povedati, da ni pomembno, da ženska izrazi kaj jo najbolj privlači pri moškemu? In da poznavanje tega ni pomembno za nas moške?[/quote]
Če bi tebi privlačne ženske pristopale do tebe, kot natolcuješ zgoraj, se ti zdaj tu en bi spraševal, kaj je všeč ženskam, temveč bi užival v naklonjenosti kakšne tebi zanimive ženske.
Tako da, opusti sanjske in teoretične scenarije.
Boli me ku*ac kaj privlači ženske. Pristopim do tiste, ki mi je dovolj zanimiva oz. z drugimi besedami dovolj vizualno privlačna. Če si zavrnjen pristopiš do druge, če te ta zavrne do tretje,…
Prej boš na tak način prišel do ženske, kot pa da iščeš na spletnem portalu in se tekmuješ z več tisočimi ostalimi luzerji. S kom tekmuješ v živo ? Z nobenim. Ti si edini, ki je zbral dovolj jajc pristopit do nje, luzerji lahko samo opazujejo od daleč in se čudijo tvojemu pogumu. Kot pravi vsem dobro znan pregovor : “Kdor jezik špara kruha strada.” Tagobčni, samozavestni petelinčki bodo vedno bili za en korak pred ostalimi. Pridni, počesani, wannabe zreleži, pa še naprej čepeli v kotu in se čohali po jajcih.
Ne bluzi preveč. Hočeš povedati, da ni pomembno, da ženska izrazi kaj jo najbolj privlači pri moškemu? In da poznavanje tega ni pomembno za nas moške?[/quote]
Če bi tebi privlačne ženske pristopale do tebe, kot natolcuješ zgoraj, se ti zdaj tu en bi spraševal, kaj je všeč ženskam, temveč bi užival v naklonjenosti kakšne tebi zanimive ženske.
Tako da, opusti sanjske in teoretične scenarije.[/quote]
Vedno bolj bluziš. Kaj nerealnega in teoretičnega je v tem, da spregovoriš z veliko ženskami kjerkoli si?
In kaj v tem, da ženske izrazijo kaj jih privlači ter potem, če ti kaj od tega ustreza skušaš uporabljati, ko komuniciraš z njimi.
Da do mene ženske ne pristopajo ni res. Večkratu pristopijo. So pa vse izkušnje in se učim, sem vedno bolj sproščen ko se pogovarjam z njimi….
Imaš več različnih profilov žensk. Če ji ne bom jaz izpadel zanimiv, ji bo pa kak Spider, Dater. Nikoli pa ji ne bo zanimiv kak Marko, Robi, On_ ipd, razen, če se plazijo za njo in ji kažejo obesek bmwja. Kar pa tudi ni mogoče, ker bi se še vedno samo jaz pogovarjal z njo, strahopetci pa še naprej opazovali mojstra na delu. Tako je in nič drugače.
Zelo se izogibam osvajanja žensk na internetu, posebej če ni slike. Tudi sicer mnogo raje grem ven. Izgubljen čas, ter potem drugačna pričakovanja z moje ali ženske strani so neprijetna. Če pa dva moška gresta ven in tekmujeta, kdo bo ogovoril več punc, dobil več tel. št, ali pa tudi zavrnitev, je pa že nekaj povsem drugega.
No no, za nekoga, ki si zastavlja osnovna vprašanja, si nekam prepotenten.
Ker se mi ravno da: nehaj si nenehno zastavljati neka vprašanja. Raje poskrbi, da bo ženska navdušena nad tabo. Ženske obožujejo samozavestne moške, ki znajo na privlačen način pokazati svoje pozitivne lastnosti.
Pa če se sproščeno pogovarja s tabo, ko te prvič vidi, to ni ravno to. Mora biti malo njene nervoze prisotne, pol veš, da si ji f.ukiš.
Joj pobič….. 😀
Jaz živim z žensko verjetno že dlje časa kot pa si ti sploh na svetu in nisem počel nič od tega kar ti naštevaš niti nikoli nisem imel niti ključev od BMW-ja.
Vem, da ti tudi že vse svoje življenje živiš z žensko, ampak pozabljaš, da je ona žena drugemu moškemu, čeravno ti je nekoč dovolila, da si se ji zaril pod modrc…… al tiše vedno dovoli? 😉
Forum je zaprt za komentiranje.